pozdrav! rodila sam prije 2 5 mjeseca i u bolnci je beba imala otecenu nosnu sluznicu i nije mogla na sisu pa su je odnjeli u box i hranili na bocicu,a ja sam donosila svoje mlijeko.kad su nas pustili nakon 10 dana iz bolnice beba nije htjela nikako ni mrvicu pokusat uhvatit dojku (problem su i skroz uvucene bradavice).sesirice hoce primit u usta ,ali nakon par minuta place jer joj je prejak mlaz.i tako se ja izdajam vec 2,5 mjeseca i sve super.nije imala grceve,ne place skoro uopce,spava nocu po 5-6 sati,uspava se sama...ali u zadnje vrijeme pocela je plakat tokom hranjenja.znaci krene sisat i pocne se izvijat i plakat i vise nece sisat nego trazi dudicu.onda kad se smiri pokusamo ponovo,ponekad nesto malo pojede,a ponekad nista.inace po obroku pojede oko 120-140 ml,jede oko 6 puta dnevno (znam joj ponudit i cesce u slucaju da je zedna ili primjetim da bi mozda htjela,ne drzimo se rasporeda nego kako njoj odgovara).sad pojede 60 ml i place pocne.mama mi je rekla da mozda ima grceve,ali mi je to cudno da pocnu sa 2 mjesecakolicinu mlijeka reguliram kako mi pase,ali uvijek imam barem 3-4 bocice u frizideru i uvijek za izdojit.kada mi se cini da kolicina mlijeka opada izdajam se cesce do kraja pa za 24 sata imam za bacanje.da li bih trebala posjetit pedijatra? da nije mozda upala grla ili nesto? temperaturu nema i inace je jako vesela,smije se i prica.mislim da nije upala uha,dudicu duda bez problema,i kad pritisnemo uho ne place.
drugo pitanje da li postoji ikakva sansa kad jos malo naraste da cemo uspjet dojit? zbilja bih htjela izbacit bocicu,ali svaki dan sam pokusavala ugurat joj sisu u usta na sve nacine (da se malo izdojim,da bradavica malo izade),ali nista.ni da bi pokusala povuc.