Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Nepotrebni bolni pregledi u trudničkim ambulantama

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam ovaj tjedan bila ugodno iznenadjena kad sa 37+1 nije bilo vaginalnog pregleda. Ipak sam u terminu i podatak da li sam možda malo otvorena nema neku važnost.
    karmazonka ja bih na tvom mjestu nabavila taj gel i nosila ga sa sobom na preglede. Ako ga dr. na socijalnom ne može naručiti radi budžeta, neka koristi tvoj. Jer na suho nema smisla...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Elinor prvotno napisa
    Ja sam ovaj tjedan bila ugodno iznenadjena kad sa 37+1 nije bilo vaginalnog pregleda. Ipak sam u terminu i podatak da li sam možda malo otvorena nema neku važnost.
    karmazonka ja bih na tvom mjestu nabavila taj gel i nosila ga sa sobom na preglede. Ako ga dr. na socijalnom ne može naručiti radi budžeta, neka koristi tvoj. Jer na suho nema smisla...

Došla sam se javiti na forum čisto s novim informacijama, kad skužim da si mi napisala komentar. Daj mi, pliz, reci(te) koji je to točno gel? I da li može koristiti taj gel kad radi papu? To mi je jako važno, ali nekako sumnjam da mogu gel koristiti kad rade papa test tnx!

Nego, bila na pregledu kod ginoša i on meni odmah na početku "ja Vas danas ne bih gledao vaginalno", ja ono :? :D Divno!

Usput, dobih još jednu dodatnu informaciju, da kad prepipava koliko ste otvoreni, ne gleda samo jeste otvoreni nego i koliko vam je mekan/tvrd cerviks, što je isto, kao, važna informacija. Eto...

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj karmazonka prvotno napisa
    Daj mi, pliz, reci(te) koji je to točno gel? I da li može koristiti taj gel kad radi papu? To mi je jako važno, ali nekako sumnjam da mogu gel koristiti kad rade papa test tnx!
    Hm, moram pitati svog ginića, a možda bi ti i u apoteci mogli reći i naručiti ako treba.
    Glede vaginalnih pregleda u trudnoći, ima ovdje informativni tekstić:
    http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=148&Show=528

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •