Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: pregledi u "manjim" gradovima

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno pregledi u "manjim" gradovima

da li je moguće organizirati preglede autosjedalica u manjim gradovima, konkretno Virovitici?

imamo gracovu autosjedalicu iz kolica malu, a sada smo u kupnji veće, koja još neće u upotrebu, ali bi mi bilo drago da mi netko stručan pokaže točno šta i kako.

do zagreba ili osjeka mi nije baš nešto zgodno otići...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I ja bih predložila Zadar, ako je ikako moguće. U Zagreb nećemo ići barem bok maleni ne navrši 3-4 mjeseca, a onda treba još i doći do Zagreba. Već smo prožvakali uputstva, ali voljeli bi da nam netko potvrdi kad ju montiramo da je to stvarno to. Puno hvala!

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo- ja cu odgovorit prva.
    nazalost- trenutno nemamo toliko puno savjetnika da bi mogli pokriti sva mjesta i gradove u hrvatskoj.
    vecina savjetnika je iz zagreba i okolice i svaki pregled zahtjeva da netko od tih savjetnika dodje na pregled u neki drugi grad.
    nazalost- da obidjemo sve je nemoguce.
    eto- takva je situacija sada, nadamo se da ce se poboljsati, da cemo imati vise osposobljenih savjetnika ( i slobodnog vremena koje to zahtijeva) pa tako moc doc u mjesta gdje nismo bili.

vise ce vam sigurno rec 'sefica od sjedalica' iliti nasa Ancica.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ines je super rekla. Nema nas dovoljno da bi pokrili sve gradove. U Osijek, Pulu i Dubrovnik se islo jer tamo imamo par savjetnica koje su bile u Zagrebu na tecaj i povukle logistiku organizacije u svojim gradovima.

Nije da nece biti u Virovitici, Zadru itd. Al neznamo kada ce bit jer oni koji su u Zagrebu vec odraduju tamo jedan pregled mjesecno a sto je jedan dan odvajanja od svojih obitelji, a kad potegnu do drugih gradova onda je to isto za sve odvajanje od njihovog vremena s obiteljima plus financija za troskove prijevoza.

Mi bismo rado pokrili sve al ograniceni smo ljudstvom. Tu vi dolazite (ili ne dolazite) u igru 8)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ines, Ančica, hvala na brzim odgovorima! Znam da je teško sve izorganizirati, i mislim da je i ovo što radite na dobrovoljnoj bazi stvarno jako puno. Ma doći ćemo mi do Zagreba prvom prilikom. No, ima puno ljudi koji neidu u Zagreb. Ovdje ljudima generalno nedostaju informacije o korisnosti auto sjedalica, masovno se kupuju "jastuci-za-iznjeti-bebu-iz-rodilišta", a kad im pokušaš nešto reći otprilike ti kažu da nemaš pojma. Prodavačice autosjedalica nemaju pojma o karakteristikama pojedinih sjedalica, a kamoli o nihovoj korisnosti. Ne znam zašto proizvođači auto-sjedalica ne sponzoriraju barem edukaciju prodavačica, jer bi od toga imali direktnu korist. Možda kad bi MUP proveo neku agresivnu kampanju o važnosti sjedalica, poput one "ako piješ, ne vozi"? Sad sam malo pretjerala, i skrenula s tema, u svakom slučaju, mi se vidimo u Zagrebu, a ako ćete dolaziti u Zadar, slobodno se javite ako vam zatreba pomoć u organizaciji.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nina, hvala nadam se da cemo biti i u Zadru uskoro. Skroz mi je jasno o kakvoj situaciji govoris, nazalost trebat ce nam malo vremena da to promjenimo. Al naravno uvijek brze ide kad ima ljudi na terenu pa ako se vidis u rodi ...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pa, Ancice, nikad se ne zna, a za sada definitivno možete računati na podršku na terenu

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Prodavačice autosjedalica nemaju pojma o karakteristikama pojedinih sjedalica, a kamoli o nihovoj korisnosti.
    Ovo mogu potvrditi jer je Camova sjedalica koju smo dobili kupljena u Zadru uz preporuku prodavačice kao nova, dobra talijanska, najnoviji standardi... A kupovala starija žena koja je samo znala da hoćemo sjedalicu i mislila da je kupila nešto super...
    A mi je odmah proglasili nevaljalom i kupili maxi cosi...

Također se slažem da su ljudi u većem gradu puno educiraniji nego ljudi iz manjih sredina, dostupnije su im informacije i manje su pod utjecajem starijih i tradicije. A to se može riješiti samo tako da e nađe i udruži par ljudi iz te manje sredine i poradi na edukaciji ostalih sumještana... Ali vjerojatno će biti dočekani :shock: , šta ti tu nama pričaš, generacije su radile ovako i kako to onda nije dobro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •