-
dojenje i kontracepcija
krenula sam na topic kontracepcijski flasteri, ali me ne zanimaju flasteri (jer se ne smiju koristiti dok dojis), pa reko, da otvorim novu temu (ako vec postoji, molim link).
dakle, zanima me sto se smije koristiti dok dojim?
kondomi ne dolaze u obzir (tako sam 2. put ostala trudna, naravno da je onaj jedan put kad je puko, puko u moje plodne dane). naravno, koristit cemo ih dok ne smislim nesto bolje, ali mi je grc u zelucu svaki put jer si cijelo vrijeme razmisljam gdje cemo staviti jos 1 kinderbet
razmisljala sam o mireni (ali ne znam da li ona ima kontraceptivno ili abortivno djelovanje), ili o nekim pilulama koje se smiju koristiti za vrijeme dojenja.
pitala sam ginekologa za pilule i rekao mi je da sve postojece pilule na trzistu mogu utjecati na smanjenje mlijeka (sto se tice otpustanja hormona u mlijeko, to nije problematicno jer su razine hormona u pilulama male i vrlo mala koncentracija ide u mlijeko, tako da je to skoro zanemarivo). ali ne bi htjela da mi se razina mlijeka smanji, tako da :?
sve mi se cini da ce biti mirena, samo ako netko zna, da mi kaze kako ona djeluje?
ili ako netko ima neki drugi prijedlog, slusam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma