-
Nista ne brini! Kad je moj mali imao 3-4 mes. kako je na 4-5-6-7 dana pa se produzavalo i jednom nije kakao 13 dana. Ali ja nista nisam davala, jer sam bas ovde na forumu procitala da je najbolje da ga podojis tako da izvuce iz jedne dojke i zadnju kap mleka. Znaci dok god imalo ima mleka dajes sve tu jednu dojku. drugu das kad se pocne buniti, ili, ako nece vise, das drugu na drugi podoj. uh al sam objasnila. Valjda me razumete. Elem, i posle tog zastoja od 13 dana ( kad se pokakao mm je prokomentarisao: ima g...za punu lopatu!) opet smo imali zastoje, samo puno krace. I onda je napunio 5 meseci i poceli smo sa dohranom. prvo je bilo pura, pa riza, kruska, i u trecoj nedelji dohrane, vec je sve doslo kako treba. Ne kazem ti da i ti trebas tako, al ja vise nisam mogla izdrzati. I sto rece neko, svaki put kad bi "obavio" poslic, slavili smo taj dan! Stvar je u tome da beba raste i sve bolje iskoriscava mleko, a kako je ono tecno, ima malo suve materije i treba da se nakupi "materijala" za izbacivanje. Uuuu al sam oduzilaaa!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma