dragi Predsjedniče!
brzo ste reagirali.
očito su i Vas, kao i mene duboko potresla pisma meni znanih i neznanih žena, vjerujem da Vam nije bilo lako ni čitati ih, a zamislimo samo kako je ženama koje žive te živote, u koje su se usudili dirati neki samoprozvani zakonodavci. namjerno ih neću imenovati, svi znamo koji su.
želim Vam se, Predsjedniče, zahvaliti što niste slegnuli ramenima i stali uz bok 'ljudima' koji su se drznuli odlučivati u naše ime nešto tako duboko i intimno, nešto nevino i samo naše - u našu buduću djecu.
hvala Vam što ne mislite da je u redu mirno gledati kako nepravda, kriminal i moć nekolicine ignoranata cvate u maloj zemlji za velike gluposti, zemlji u kojoj je penetracija u anus rukovanje, skupljanje flaša najraširenija rekreacija ljudi u najboljim godinama, a ginekolog, kojeg li paradoksa, veliki vjernik i moralna vertikala odlučuje o mojim organima i mom možebitnom,a sada i upitnom liječenju.
u međuvremenu se samo nadam, da neće proći previše vremena u kojem će se nanijeti toliko nepovratne štete...
u iime moje osobno, ali i u ime sadašnjih i budućih prijatelja i prijateljica moje kćeri želim Vam reći: h v a l a.
X.X.