Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: FUGE

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno FUGE

uglavnom, voda negdje pronalazi put, majstori se kunu da nije cijev u pitanju, fleka je s vanjske strane zgrade ogromna i fasada se počela trusiti, a mi i dalje tapkamo u mjestu :/ . Sumnja je odavno pala na fuge , već smo ih jednom prefugali ( ak se to tak kaže ) no ne čini mi se da je bilo ikakvih promjena :/ . Jučer mi je glavom proletilo da sam na ovom forumu naišla na temu o nekim posebnim fugama koje definitivno ne propuštaju pa eto ak netko zna nek piše. Plizzzz

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Fuge na čemu? Ne vjerujem da fuge mogu tako propuštati da bi več vani bila fleka. Meni je logičnije da je cijev u pitanju.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Fuge na čemu? Ne vjerujem da fuge mogu tako propuštati da bi več vani bila fleka. Meni je logičnije da je cijev u pitanju.
    na pločicama u kupaoni. pošto imamo stajaću kadu pri svakom tuširanju one su na udaru i nije fleka baš od jučer, stvara se pomalo već godinama ( kupaonu smo ak se dobro sjećam preuredili 2003 g., od tada pa do danas smo barem jednom prefugirali ali fleka se ne smanjuje, sada je sigurno barem 1,5 m, mada mislim da je daaleko veća ) tako da sam sad skoro pa 100% sigurna da one propuštaju. Također, majstore sam zvala u više navrata ( cca jednom godišnje kada iz dvorišta ugledam fleku ), jednom je bio i tip koji navodno ima neki instrument s kojim locira gdje voda curi, jedino se ne sjećam jel nije našao gdje curi ili je zaboravio instrument :/ . Da je riječ o cijevi vjerojatno bi već probilo i susjedu a i mi bi osjetili na računu, pretpostavljam da bi i ta rupica u cijevi nakon toliko vremena postala rupetina :? .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •