uglavnom, voda negdje pronalazi put, majstori se kunu da nije cijev u pitanju, fleka je s vanjske strane zgrade ogromna i fasada se počela trusiti, a mi i dalje tapkamo u mjestu :/ . Sumnja je odavno pala na fuge, već smo ih jednom prefugali ( ak se to tak kaže
) no ne čini mi se da je bilo ikakvih promjena :/ . Jučer mi je glavom proletilo
da sam na ovom forumu naišla na temu o nekim posebnim fugama koje definitivno ne propuštaju pa eto ak netko zna nek piše. Plizzzz

, već smo ih jednom prefugali ( ak se to tak kaže
) no ne čini mi se da je bilo ikakvih promjena :/ . Jučer mi je glavom proletilo
da sam na ovom forumu naišla na temu o nekim posebnim fugama koje definitivno ne propuštaju pa eto ak netko zna nek piše. Plizzzz
Odgovori s citatom
), jednom je bio i tip koji navodno ima neki instrument s kojim locira gdje voda curi, jedino se ne sjećam jel nije našao gdje curi ili je zaboravio instrument :/ . Da je riječ o cijevi vjerojatno bi već probilo i susjedu a i mi bi osjetili na računu, pretpostavljam da bi i ta rupica u cijevi nakon toliko vremena postala rupetina :? .