anchie76 prvotno napisa
Cini mi se da neke stvari nisu jasne i da treba pojasnjenje.
Ova tema je nekad bila tema podrske za ljude koji selektivno cijepe ili ne cijepe djecu. Pa se pretvorila u totalno prepucavanje i vise nije licila na nista.
U medjuvremenu je otvoren pdf podrske "nekonvencionalna medicina" na koji spadaju i teme o selektivnom cijepljenju ili ne cijepljenju putem kojih se zeli dobiti iskustvo ljudi koji su to vec prosli ili prolaze - dakle istomisljenici.
Ova tema virtualnog plemena je ostavljena na ovom pdf-u jer je ona s vremenom postala svasta, samo ne podrska ljudima koji isto misle.
Tako da vas molim da se s pitanjima i idejama o selektivnom i ne cijepljenju polako saltate na onaj pdf, otvarajuci zasebne teme, jer ovu kobasicu od teme tesko da ce itko citati da bi dosao do dobrog savjeta, a kamoli ako treba proci x stranica prepucavanja i natezanja. A i ako vase pitanje postavite na dobro mjesto, ljudi koji budu prolazili to isto poslije vas ce vam biti zahvalni jer ce brze doci do odgovora.
Hvala

Slažem se s tim predlogom, a u razmislak dajem ideju, da se ispod Zdravlje djece otvori poseban pdf zvani Cjepljenje, na kojem se objavljuje sve postove u vezi s cjepljenjem i cjepivima. Mislim da je tema tako široka i problematika toliko duboka, da zaslužuje svoj odjelak izpod Zdravlje djece ili čak na nivoju iznad, pošto cjepljenje ne tangira isključivo samo djece.
A što se tiče razlike između konvencionalne, komplementarne i aletrnativne medicine, napomenuo bi da nedostaje četvrti i najvažniji zdravstveni pojam, a to jest PREVENTIVA ZDRAVLJA, koja je samostalna kategorija i ne zapada ni pod jednu istaknutu metodu, jer zapravo i nije metoda liječenja, nego skrbi za sprječavanje bolesti.
To je ukratko moj prijedlog.