Ja cu biti partipuperica i reci da ne bih bila mirna ako bi dijete koliko-toliko sisalo, jelo dva obroka dohrane i gubilo na tezini.
I ta zabrinutost ne porucuje da se odustane od dojenja, nikako, ali ne bih mogla biti mirna.

Imas li mogucnost nabaviti SNS? Iznajmiti elektricnu izdajalicu (ako izdajas male kolicine i s njom ces izdajati manje kolicine, ali ces stimulirati proizvodnju u manje vremena i lakse nego rucnom)?
Po meni, ako imas problema sa slabijim LD-om, SNS bi mogao potaknuti bebu da sise (dok joj iz bocice ide ili tvoje izdojeno ili ad, ako se odlucite na dohranjivanje), a istovremeno ce joj izlaziti i tvoje mlijeko iz dojke.

Sto se tice odbijanja ad, ako zaista trebate uvesti ad.. mozda bebi ne pase mlijeko koje si odabrala. Dojenim bebama je uvijek draze neko nulto/PRE mlijeko, za nedonoscad.. ono je masnije, ali rjedje. Mozda da probas s nekom drugom formulom.

Sklona sam reci da ti izdojeno mlijeko nije pokazatelj koliko doista mlijeka ima u dojkama i koliko ga dijete moze izvuci.