Evo ovako, na osnovu svega ovog sto si ti opisala, ja mislim da se tvoje dijete muci s tvojim prejakim refleksom otpustanja mlijeka. Vrlo vjerojatno se desava sljedece: dijete sisa, sisa, i onda kad joj krene mlijeko, mlijeko krene vrlo jako i takvim mlazom da je njoj problem nositi se s tom kolicinom mlijeka, krene se zagrcavati, plakati, i jednostavno ne moze toliko brzo gutati koliko tvoje mlijeko brzo ide. I to bebicu cini nervoznom i placljivom jer joj mljieko sprica puno jace i brze nego sto bi ona to htjela.

Probaj sljedece: kad budete dojili sljedeci put, pusti bebicu da sisa i onda kad beba pocne jednolicno gutati - prakticki se cuje gulp, gulp, gulp, onda skini bebicu s dojke i to mlijeko pusti da iscuri u neki rucnik ili tako nesto. I onda kad se malo smanji mlaz, opet pusti bebicu da sisa. Tako da bebica preskoci tu najvecu navalu mlijeka.

Takodjer mozes probati istu dojku nuditi kroz par podoja, to bi isto trebalo doprinijeti olaksanju cijele situacije, i bebinom boljem snalazenju s kolicinom mlijeka.

Ajde probaj ovo kako sam ti napisala, pa nam javi kako ide. Drzim fige da