Imam i ja problem koji sam pripisivala kolikama (grcevima)
... Nisam uspela dodati kao novu temu pa se nadovezujem ovde... Izvinjavam se zbog toga ako upadam kad ne treba...
Ovo sam pripisivala kolikama, ali sad vec nisam sigurna. Pocelo je u periodu kad bi pocele i kolike ... Naime za vreme dojenja pocinje da place. Kao da se nagutala vazduha. Pazim kako je dojim , ali predvece je uvek ista prica - plac posle nekog vremena. Pocinje jako da place, preznoji se, otima mi se... . kad je podignem da podrigne, smiri se. Nakon podrigivanja nekad moze nastaviti da jede, a nekad cim krenem da je spustam u polozaj za dojenje pocinje plac i pre nego pocne da jede.
Zaista ne znam sta da radim... Bas imam puno strpljenja, ali sad sam vec malo umorna... Inace beba ima 2 meseca i 10 dana, a pocelo je u 4. nedelji ...
Ne place u periodima izmedju podoja. Problem je uglavnom predvece i popodne... Nekad mi bude zao da ne jede pa se izdojim na pumpicu i dam joj moje mleko na bocicu. Onda je sve u redu uglavnom...
Ima li neko ideju sta bih mogla da ucinim a joj pomognem ? Lepo napreduje ... Izgleda kao zadovoljna beba... Ima preko 6kg i iskljucivo jede moje mleko... Ali dojenje postaje polako mucenje zbog tih situacija...
Puno hvala unapred