Citiraj stray_cat prvotno napisa
da li bebu imas na rukama (marama, sling, sto god da koristis) ili je "odlazes" u krevetac? da li beba spava s tobom i kak ide sa nocnim podojima. meni je sebasitan znao provesti noc prikopcan, sad sam vec tak istrenirana da tako spavam, cak su mi prestale trnuti ruke.....

izdajanje ti opce nije mjerilo koliko imas mlijeka

postoji trik da svakoh 10-ak minuta promijenis stranu i pokusaj bebu podrignuti kad je premjestas
Beba spava u svom kreveticu preko noci. U toku dana mi ponekad spava u rukama a nekad je odlozim kraj sebe. Ne koristim maramu ni ista slicno (iskreno nisam videla ovde jos u prodaji pa razmisljam da je porucim preko neta).

Uvek je podignem da podrigne kad menjamo stranu. Lako podrigne - skoro odmah cim je podignem...

Znaci, kad pocne plakati podignem je da podrigne. Posle podrigivanja nekad hoce nastaviti da jede a nekad pocne plakati ponovo cim je pocnem spustati u polozaj za dojenje. Pokusam li joj staviti dojku u usta jos vise place Ne pomaze ni menjanje strane... Svejedno na koju je posle placa i podrigivanja krenem stavljati