Mmasha, nase bebe imaju isti problem. No zahvaljujuci Rodama i edukaciji i prije poroda, nije me uhvatilo nespremnom, pa sam odmah posumnjala na jako otpustanje mlijeka. Naime, stavim bebu na dojku, ona pocne vuci, proguta jednom dvaput i uhvati vristati. E to je onaj dio sto te najvise muci-ne otima se jer joj ne pase, nego se spasava da se ne zaguti mlijekom. naravno, vristi ko manijak jer je gladna i vidi da mlijeka ima a ona ne moze cikit. Nas je problem uz to i sto imam jako prozdrljivu bebu koja vuce i pokusava progutati mlijeko sve dok se doslovce ne pocne gusiti (osim ako ju ja uspijem otrgnuti prije :smajlic koluta ocima. Osim toga, unatoc odrigivanju na ramenu, bljucka za vrijeme/poslije podoja/dok spava/stalno...uz to je bijesna kad ono sto joj se vratilo u usta ne uspije progutati nazad... Mislim da imas opcu sliku.
Sve sto su cure rekle zbilja djeluje, i jos jednom naglasavam da me spasilo citanje foruma PRIJE nego sam pocela dojiti jer sam sacuvala hladnokrvnost i znala da moja beba place zbog zraka i puno mlijeka a ne zato sto je gladna. Da je do "dobronamjernih" savjetnika, davno bi bila na adaptiranom. Hvala Rode!! :smajlic dijeli puse:

E, da...u zadnjih par dana nakon jela i podrigivanja zna zaplakati i traziti ciku, no shvatila sam da joj vise treba cika nego mlijeko-valjda zeli poceti i zavrsiti s cikom-povuce par puta i zadrijema-tako mozes i svoju bebicu probat uspavati. Ne odustaj, opusti se, ne gledaj koliko traju podoji, podriguj je tijekom podoja, smireno i utjesno joj pricaj dok ciki...ubrzo ces vidjeti rezultate! Sretno!