Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: sve sto pacijenti zele znati - sto novi zakon znaci u praksi

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Bit naručen znači imat ugovoren postupak. Svi smo mi negdje naručene. To je sve skupa smješno, ali...

šta nas briga.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja mislim da ni oni sami ne znaju gdje lupit glavom. Vidiš da na moje pitanje gdje da se obratim za pravno i psiholosko savjetovanje ne odgovara već odgovara već lupeta ... A po meni nitko te neće primiti u ovom periodu po starom zakonu. To je sve igra riječi.

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

cuj mozda te i prime po ovome, cak i ako nisi u postupku stimulacije, nego si u postupku valjda lijecenja... s jednog gledista pacijenta, pacijent ne riskira kazne, nego doktor, tak da, "the ball is in their court now".

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Biene prvotno napisa
    Poštovana,
    Vjerujem da uslijed raznih proturječnih informacije u javnosti, one bitne za građane najčešće nisu dovoljno jasno istaknute ili uočene. Upravo zbog stupanja na snagu novog Zakona, kao i perioda vremena koje je potrebno za donošenje provedbenih akata, ustanove u kojima se provode postupci medicinske oplodnje trebale bi postupke koji su započeti prije stupanja na snagu zakona provesti sukladno ranijim odredbama. Shodno tome, ukoliko ste na postupak naručeni prije stupanja na snagu novog Zakona, tada bi trebalo provesti postupak na način kako je to bilo riješeno po prethodnom zakonu.
    Ta pravna forma važeća je za sve zakone (ukoliko u zakonu nije drugačije navedeno) jer se niti jedan zakon ne provodi unatrag već od dana donošenja.

dobila sam identican mail. i dalje nista ne kuzim... ali cini mi se da ne kuze ni oni

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    Citiraj Biene prvotno napisa
    Poštovana,
    Vjerujem da uslijed raznih proturječnih informacije u javnosti, one bitne za građane najčešće nisu dovoljno jasno istaknute ili uočene. Upravo zbog stupanja na snagu novog Zakona, kao i perioda vremena koje je potrebno za donošenje provedbenih akata, ustanove u kojima se provode postupci medicinske oplodnje trebale bi postupke koji su započeti prije stupanja na snagu zakona provesti sukladno ranijim odredbama. Shodno tome, ukoliko ste na postupak naručeni prije stupanja na snagu novog Zakona, tada bi trebalo provesti postupak na način kako je to bilo riješeno po prethodnom zakonu.
    Ta pravna forma važeća je za sve zakone (ukoliko u zakonu nije drugačije navedeno) jer se niti jedan zakon ne provodi unatrag već od dana donošenja.

dobila sam identican mail. i dalje nista ne kuzim... ali cini mi se da ne kuze ni oni

Pinky oni ne kuže ništa. Žalosno!
    ˝Satrat˝ čemo ih! Tako se to kaže u Splitu, kad ćeš nekog uništit

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •