Jelena pitala da li HR ima opremu i mogućnosti za zamrzavanje js
Jelena pitala da li HR ima opremu i mogućnosti za zamrzavanje js
imamo li tehnologiju za zamrzavanje i kakva je vjerojatnost da će se modernizirati laboratoriji da se može izvoditi zamrzavanje js
martina![]()
Cure super ste :D :D
Kaže da nemamo mogućnost zamrzaanja niti u slučaju hiperstimulacije. to je važno!
Naravno da smo zadovoljne, ja pogotovo sa svojim burnim reakcijama i HS![]()
Martina bila si super!
Jelena, na tebe sam zakasnila![]()
Martina, žao mi je da ti nisi jučer davala izjave umjesto mene jer si super truper!
jel odgovoreno konačno na pitanje jel imamo tehnologiju za zamrzavanje jajnih stanica? i koliko ona košta? u vrijeme recesije?![]()
slična je tehnologija kao za embrije, različiti su reagensi i skuplji, a ionako je neučinkovito (ukratko)
U principu je tehnologija ista i princip, samo se smrzava u drugom mediju koji je puuuuuno skuplji i nema ga na tržištu jer je sve u eksperimentalnoj fazi
kaže karmen da u procjenu ustavnosti treba uvrstiti i medicinski aspekt. to karmen!!!
O BOŽE EVO OPET MORALIZIRANJE SLUŠATELJA
Ma ko sad ovo zove ? Užasava se od viška zametaka koji zvršavaju tko zna gdje, i njena poznanica je od MPO dobila rak bubrega i na kraju odustala
barem nije agresivka, ali očito ne zna razliku između abortusa i MPO-a
kaže ova baba sad da bolje da se usvajaju djeca i moralizira .
Nama bi trebao neki chat za prijenos emisija u živo![]()
BRAVO!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D KARMEN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kad one dvije spodobe stalno izvlače Poljsku i Irsku
joj, joj, što me živciraju ovakvi dušebrižnici kao ova gospođa...sorry cure, morala sam. Lako držati prodike, onome ko ima djecu....da je u našoj koži sigurno ne bi ovako to komentirala....
Karmen je toliko dobra, stručna, spremna!!!!
Ma svaka čast!![]()
a sad sam još i više ljuta da se takvim gnjusnim izmišljotinama Golem i Milinović i škvadra moralnih katolika služi
Zove neko ko ima curicu iz maribora, muško :shock: , ohrabrili su se
evo jedan od nas, slušatelj sa curicom iz Maribora![]()
![]()
Martina super si bila!!!
Ovaj tata je super!!!!!! :D :D
rasplakala sam se na njegove riječi, opet!
Za curicu iz Maribora :D :D :D :D :D :D :D :D :D![]()
![]()
![]()