... i slinim na pogled s terase![]()
a tek pogled s terase... oborio me s nogu![]()
jedino po čemu čovjek zna da nisi u GB je bodljikava žica na zidu...
Dobro došla i hvala na prekrasnim fotkama!!!![]()
Dobro došla! :D
Fotografije su prekrasne. Ono zelenilo koje se tako lijepo stapa s plavim nebom. Raj na zemlji....
Uljepšala si mi jutro....![]()
Jos jednom, hvala cure!
Sto se bodljikave zice i visokog zida tice, ah, moram vam reci da imamo i naoruzane zastitare 24 sata dnevno! No, razlog za to nije sigurnosna situacija ovjde, vec UN policy, po kojoj mi kao uposlenici moramo sve to imati, bla-bla! Iskreno, vec sam se navikla na taj visoki zid, daje mi privatnost i neki poseban ugodjaj osame u nasem vrtuNema nepozeljnih ociju prolaznika, tu su samo pticice! I pogled na jezero
![]()
Fidji, ja sam bila nekoliko puta u JAR-u, i tamo je sigurnosna situacija zaista losa! Ima puno vise kriminala nego ovdje i kuce su im prave tvrdjave! Svejedno, Cape mi je najljepse mjesto na svijetu, moja tiha patnja!
O, da, ana.m imam 39![]()
Joe, Autenticnu africku? Znam na sta mislis, ali meni je ovo moja AfrikaVidjecu mogu li naci nesto autenticnije
![]()
Jučer sam na polici u dućanu vidio neku opako tamnu čokoladu od kakaovca iz Ugande.
dobrodošla i definitivno bi se trebala preseliti na ovaj topic
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=78403![]()
a ja si razmišljam kako je danas kod nas ugođaj kao u UgandiDavor prvotno napisa
nekih 40-ak stupnjeva :/
Vava, dobrodošla!
Slike su stvarno predivne... Kako se sve ovo događa u Hrvatskoj, sve mi se manje tu sviđa... Uganda mi sad djeluje tako privlačno![]()
Tek da znate, ovdje je jutros vrlo, vrlo svjeze, cak sam i jaknu obukla! Lijepo vam kazem da me panika hvala od tih 'evropskih' temperatura
![]()
Melange, hvala, pridruzicu vam se i na tom topicu.
Davore, i kafa im je odlicna.
tek sam sad skuzila ko je Vava![]()
znas i sama da sam htela da me uzmete kod vas tamo. a malena je vec velika i predivna, ljubi je od nas![]()
Čekaj malo - jel' to hoće reći da je ovdje zavladao kružok bivših i sadašnjih UN-ovaca?
neDavor prvotno napisa
![]()
(znamo se sa drugog foruma)
Dobro došla...
Dobrodošla! :D
katastrofaNuktemeron prvotno napisa
![]()
cak 20%
ko da je to nesto puno
POSTENO bi bio da se vrati 80%
sorrry na OTcarenju, al bas me ovo piklo u oko
dobro došla na forum... ima li tamo kod tebe komaraca?![]()
Bome, posebna životna priča, baš mi je drago da si s nama podijelila svoju. Nadam se i ja da će bit čim više fotkica. Možda da napraviš svoj fotoalbum? Ili čak pokreneš blog? Sigurna sam da bi imala puno toga za podijeliti s nama. Svako dobro tebi i obitelji!![]()
dobrodosla zgodna 39godisnjakinjo!!!
![]()
slike su ti predivne a uganda puno ljepsa nego sam zamisljala!