Citiraj Tashunica prvotno napisa
kako se radi o dr. zudenigu itekako se može reći da se radi o zlobi. onaj tko ga nije doživio, tu samodopadnost, narcisoidnost, bahatost, bezobrazluk, .
X

Prošla sam dva pregleda kod njega jer je moj dr. otišao na godišnji, prvi na odjelu, drugi u predrađaoni. Oba puta sam vikala i savijala se od boli, molila da neka prestane jer mi je nepodnošljivo bolno.
U predrađaoni se iza njega zbog moje vike skupilo više sestara i doktora, neki od njih su sućutno klimali glavom lijevo-desno ali nitko nije reagirao naglas.
Kod pokušaja trećeg pregleda sam se okuražila i rekla da ne želim da me on pregledava. I nije. Maknuo se i nije mi više prilazio.

Prije toga je pregledavao moj karton i naredio sestri da mi da terapiju antibiotika koju sam dobivala, samo dva sata nakon zadnje. Reagirala sam jer sam znala što i kad dobivam, što bi bilo da nisam ispitivala i da se nije radilo o antibioticima nego o nečem drugom, opasnijem?

A u bolnici su itekako svijesni njegova ponašanja, imam prijateljicu koja radi gore ...
Samo se, valjda, treba desit još nešto gore od ovog napisanog....

DoA, obavezno napiši žalbu, ja sam se žalila njegovom ondašnjem šefu, al usmeno, sad mi je žao.