-
Upravo se i meni dogodilo slično.
Prošli tjedan sam otišla na bazen, ušla u vodu ravno 2 puta po minutu jer moja Veri nije baš bila za kupanje u toj gužvi. Par dana nakon toga, kreće svrbež, peckanje, suhoća i sl. Idem prekjučer na svoju ruku staviti Canesten, jer sam shvatila da su najvjerojatnije gljivice (koje, btw, nisam imala gooodinama), kada shvatim da ne mogu umetnuti vaginaletu :?
Pogledam malcice bolje, kad ono, moja rodnica sva naotečena, vagina skoro pa zatvorena...U niti 3 dana...Danas sam otisla na pregled kod ginekologa, kaze da je od previse klora u bazenu poremecena flora, doslo je do prvo razvoja gljivica pa do upalnog procesa. Dobila sam Rosalgin prasak za slaganje otopine za obloge i/ili ispiranje rodnice, i tek nakon toga Rojazol kremu i vaginalete...
I sada nakon pretrpljenog straha u smislu, sto mi je kvragu to, imam li tumor ili sto, pa sada do lijecenja i zafrkavanja, dodje mi da stavim taj prokleti bazen u novine, tj. firmu koja upravlja njime
E da, govorim o djecjem bazenu, predvidjenom za klince do 14 godina... Zamislite sto se sve moze dogoditi kikacima...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma