Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Kako prestati dojiti bez osjećaja krivice i grižnje savjesti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mrvna
    ok hvala na obavijesti. nisam valjda sve od početka čitala.

I nebi čitala vaše postove da nemam u posjednjih mjesec dana manje mlijeka pa me Lara sve više nateže/ žmulji/gnječi/ štipa za dojke bez obzira šro ju ja molim pa me na kraju i podraga za ciku
    I od sutra idem raditi od 7-15 sati, našla sam posao na 2 i pol mjeseca kao spremačica soba u privatnom smještaju i vidjet ćemo kako će biti bez cike sa bakom i djedom jer ju sa cikom uspavljujem.
    Do sada je uvijek čekala da ja dođem od nekuda kad sam obavljala svoje poslovne obaveze.
    Bit će svašta a ponajviše njene ljutnje i nervoze.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi smo ukinuli dnevna dojenja, ostaju samo vecernja za uspavljivanje i po noci ako se probudi (varijabilna brojka - od nula do 4, nemam pojma o čemu to ovisi).
    Cice su se nekako prilagodile, naročito jer zadnja dva vikenda nismo bile doma pa je svaki put i popodne zaspala bez cice (u autu ili kod bake) tako da mi se i količina mlijeka smanjila (više nisu napete makar ne dojila od 9 navečer do iduće večeri).

Primila je to sve dosta dobro, kad joj je dosadno i malo je umorna onda se eventualno sjeti tražiti "titi" i po danu, ali najčešće sad prođe do pred večer kad joj se prispava a da ne traži... Bitnija je "Dola", "Pepa" ili slagalice, slikovnice i sl...

Ali neću još do kraja ukinuti, čekam da prođe adaptacija...Zadnji put nas je cica spasila, u proljeće je dobila rotu u vrtiću, i kad je bilo najgore jedino je mlijeko uspjevalo ostajati u njoj, inače ako bi popila par gutljaja vode za 5 min bi sve izašlo na drugi kraj, da je nije cice završila bi na infuziji...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nocas me moj dermititis napao svom snagom, mala je nes cendrala za titi u polusnu pa sam joj dala. Bolilo je za izluditi, uspjela sam je nagovoriti nakon par sekundi da pusti, a cijela bradavica oblivena krvi, po njoj ogromne pukotine. Pustila sam tatu da je uspava, meni nece zaspati bez titi...
    Da bar ne kaze tako slatko "titi" dok se umiljava u narucju... mislim da bih odmah prekinula. Ovako cu ovu ranjenu staviti van upotrebe na dan-dva, valjda bude zaraslo... Ali mislim da sam raskrstila s "griznjom savjesti" - vec mjesecima me boli i puca koza, a ona super jede, nije ni na sto alergicna, i stvarno lagano vise mislim nema neke posebne koristi za nju osim blizine i mazenja, koje bi ionako dobila...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo nas dvije godine doji. Meni se više ne da, ali D. je još uvijek zainteresirana i koristi svaku priliku za sisanje (doduše i ne dam joj previše prilika - najviše 2-3 dnevno, a nekad prođe cijeli dan do navečer da ne traži). Ali, nekako nemam srca ukinuti joj to veliko zadovoljstvo, baš je jako žalosna kad ne dobije. I onda ja nakon minutu dvije popustim i onda frajerica posisa i sretna je, presretna. I nastavlja igru i sve je super.
    Sve se nekako nadam da će sama ponekad zaboraviti tražiti i da će tako proći koji dan..... (tako je sin prestao, sam od sebe s 22 mjeseca).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •