-
kidfix
Cure pomoć
Di Da nađem gore navedenu as u Hrvatskoj već 3 miseca čekam u TL da dođu a jućer mi je javila da do daljnjega neće naručivati Roemer. Imam još u vh glave misec dana fore
-
U Hrvatskoj vjerovatno nigdje jer sami i ja naručivala i čekala i čekala i ništa. Ali ih ima u Baby centru u Sloveniji. Ja sam jučer kupila u Brežicama i ima ih još 5-6 komada. Mislim da utorkom dobivaju narudžbu. Sjedalica je super i moja kćer je oduševljena. Baby centar imaš po cijeloj Sloveniji.
-
Probaj nazvati centralu TL-a. Tako sam ja prošle godine nakon što sam više od mjesec dana čekala narudžbu. Ispalo je da ih na skladištu ima more, čak sam mogla birati između tri boje. Zašto ne idu u dućane, nikome nije jasno. Došla mi je u odabrani TL za dva dana.
Ok, možda ih sada stvarno nema, ali vrijedi pokušati pogotovo ako ti se ne ide u Brežice.
-
KIDFIX košta 1.559,- kn u KIKI u Slavonskom Brodu. Potrebno je ostaviti 30% pologa i isporuka je u 4. tjednu (pošalju SMS). Može se birati između dezena Ellen, Sophia i Tommy a u dućanu imaju i u dezenu Marcel.
-
išli moji u Slo .200 eura manje 5 % i pdv....
-
Slovenija, Beby Centar - dobar izbor dezena i ako nema trenutno onog što želiš naruče ti i stigne za koji dan. Možeš ih i nazvati unaprijed i naručiti da te čeka, ukoliko znaš što točno želiš.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma