Stranica 11 od 27 PrviPrvi ... 91011121321 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 1320

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 2

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

JUPIIIIII :D (naravno da je sve ok, znali smo mi to super za cervix i velikog Špireka ajmo još par kriznih tjedana, pa možemo odahnuti :D )

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hura, hura, hura jabadabaddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu za šira :D :D :D :D

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ovo mi je od uzbuđenja se izgubilo slovo p pa idemo ponovo

hura hura hura, jabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu za ŠPIRA

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Rozice draga, hvala ti na lijepim vijestima.
    Tako sam sretna zbog tebe i Špire :D , pozdrav cijeloj obitelji.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Jjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii
    :D

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Rozic :D velika pusa nasem Spireku

Za sve mame sa ovog pdf-a

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a72 i tebi jedan GOOOOOOLEMI zagrljaj trudnice naša
    Ne mogu ti opisati kako mi je drago

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure moje hvala vam, najbolje ste!

Gledam sad, moj Špiro ima 580 grama, a piše svugdje da je normalna težina sa 22-23 tjedna do 480 grama....veliki mamin, biće mu u glavi ovih 100 grama, na tatu

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Divne,predivne vijesti...Špiro je tvoj vijesnik proljeća,radosti,života...u njemu će biti proslavljeni životi njegove braće i sestrice
    Uživaj :D

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

RozaGroza tako mi je dragooooooooooooooooooo
    Odmah se i ja osjecam bolje!
    Ostalim curama zagrljaj

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj andjelak prvotno napisa
    Divne,predivne vijesti...Špiro je tvoj vijesnik proljeća,radosti,života...u njemu će biti proslavljeni životi njegove braće i sestrice
    Ovo tako lijepo zvući

Jutro cure moje drage Evo me pijem kakao i piskaram s vama. Špirek ima svoj tulum, svaki put kad se probudim malecki poludi

Iskreno, sretna sam ali sam i malo li-la...sve ovo s ovim kipom u Kralovcu me malo uzdrmalo. Voljela bih da moja Tija ima počivalište skupa sa svojom bračom

Bzarice gdje si?

Cure ljubim vas, pišemo se još danas

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

roza si ti primjetila kako smo sve cure s ovog foruma trudne s tobom? Proživljavamo tvoju trudnoću ko da je naša vlastita.. i zato mi je jako drago da smo dobro i da rastemo...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj tamagoči prvotno napisa
    roza si ti primjetila kako smo sve cure s ovog foruma trudne s tobom? Proživljavamo tvoju trudnoću ko da je naša vlastita.. i zato mi je jako drago da smo dobro i da rastemo...
    potisujem u potpunosti ( osim što mi ne ležimo )

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa
    Citiraj tamagoči prvotno napisa
    potisujem u potpunosti ( osim što mi ne ležimo )
    Ma vi nemate pojma koliko meni to znaći! Jedva čekam baby shower, sve do jedne imate doći, Špirek mora upoznat sve svoje tete s interneta, bez kojih bi mama poludila u trudnoči!

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mislim da si ti pravi dokaz da i dalje na kraju tunela ipak postoji nada,hrabrost,da je želja za majčinstvom jača od svih strahova

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sve smo mi dokaz hrabrosti...od kad sam na ovom PDF-u naučila sam jednu stvar; kad smo izgubili Tiju mislila sam se da sam najjadnija na svijetu i da bez obzira što sve ljudi prolazili, osječala sam da je meni sigurno najgore i da nitko ne može osječat tako jaku bol kao ja. I onda kad su naši dečki postali anđeli, upoznam sve ove predivne hrabre mame ovdje i shvatim zapravo koliko nas ima, sve djelimo istu bol, strahove, sve se osječamo zapravo isto...i koliko god to možda zvučalo sebično, uistinu pomaže znati da nisam jedina, da imam s kim podjeliti svoju bol, strah, sreču, sve što osječam.

Anyway, evo mene i čitabe opet
    Danas je posebno hormonalan dan, sve što pišem suze mi oći

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Rozice draga, krasne vijesti
    Pomazi mi Spireka

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

samo sam nabrzinu svratila da vas sve pozdravim! sorryte što ne pišem , dugo navečer radim, pa kasno dođem kući! tako da do kompa ni ne stignem!

Rozice :D :D :D :D
    bravo Špirek naš!!!! uopće nisam sumnjala dok sam čitala da bi nam mogla javiti loše vijesti! ma sad si u sigurnim rukama i nema tu da nešto krene po lošem! sve loše iš, iš od tebe!
    pomazi Špireka i od mene!

svima vam šaljam veeeeeliku pusu, čuvajte mi se!
    javim se čim uhvatim malo vremena!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice :D Več sam se zabrinula gdje si
    Nemoj previše radit, več se sad navikavaj da usporavaš tempo

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

drage moje, nadam se da provodite lijep dan! mi pravo uživamo! 8)
    dan je divan i ne mogu vjerovati da se šećem u kratkim rukavima u 10.mjesecu! sada čekamo da nam se ručak malo slegne pa idemo u brdo sa pesekima! pravi gušt! Rozi, svaki puta kad odem u brdo sjetim se tebe i kako će ti divan život biti kad se preseliš!
    i potpisujem tamagoči, proživljavam svaki tvoj trenutak trudnoće kao da je moj!
    svim mamicama, svim trudnicama, i svim curama ovdje kojima želim T više od ičega, šaljem oooogromnu

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice Joj nadiši se svježeg šumskog zraka i za mene. Baš mi je milo čitat o tvojim šetnjicama, odmah počmem sanjarit o snjegu, Sljemenu, Ante, Špiro, Roza i ja....klopa u planinarskom domu...ništa ne "motivira" (khmkhm) ko svjež zrak

Moj dan danas i nije nešto najsvjetliji, ležanje me dokusurava, svi me organi bole, i probava me danas mučila, evo sad je bolje Hvala Bogu Ali ajde, neču stalno kukat Samo vam svima želim da što prije budete na mom mjestu Mislim da če bit prekrasno slušat o vašim trudničkim mukama - iako od svog srca želim da svaka do vaših trudnoča prođe školski i bez previše muke

Ljubim vas cure, jedva čekam novosti od vas...nešto ste mi utihnule, ali neka, samo vi šutite i "delajte"

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tamagoči kako ste ti i mrvica? Uživaj mi

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jutro curke
    vidim da ste sve ok, ja sam ovih dana okupirana školskim aktivnostima svojih cura, imamo državnu smotru "dani kruha" u našemu malomu mistu, pa sve mame peku kolače, pogače, kruhiće,itd ( u nedjelju ujutro će biti prijenos mise na tv-u , možda i same priredbe, obratite pažnju na cviće ); danas bih trebala dobiti M i baš bih volila da dobijem, treba mi još malo da se saberem, ali i ako ne dobijem brzo ću se sabrati :D
    mi još imamo lipo vrime , svaki dan smo u šetnji plažom i na kavici, baš je divno; more je toplo, hrabri turisti se kupaju
    rozić i špirek dobro je tjedana prošlo, ajde još manje od pola i naravno da ćemo sve doći na darivanje ( ima li direktna linija za tvoje imanje ili ćemo morati na konjima i magarcima )
    tamagoči jesi bila na pregledu ?
    pusa svim hrabricama

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jutro curke moje!

joj mandy, super si mi! već se vidim na konju kako dolazim sa velikim poklonom u rukama! 8) Roza, ako budeš imala ikada konje ja obavezno dolazim na jahanje! obožavam konje, poslije peseka to su mi najdraže životinje!
    mandy, i ja bi trebala dobiti ovih dana, ali meni se ovaj ciklus sav poremetio! trbuh me boli već danima, baš neka nelagoda u donjem dijelu trbuha! jučer su me jajnici rasturali kao u vrijeme ovulacije! :/ ma nemam pojma, ali nije ni bitno, neću vas zamarati s mojim "problemima"!
    mene Koko jutros probudio u pola 6, jer je dobio neki proljev, i pokakio se po cijeloj kupaonici! prežao mi ga je bilo! miš moj mali! ti mali peseki su stvarno kao mala djeca!
    mandy , draga želim vam dobar provod ovih dana, svakako ću se potruditi gledati, ako budem kod kuće! ovaj vikend imamo feštu, majka mi ima roćkas, pa mi dolaze brat i šogorica iz zagreba! bit će nas puna kuća! baš se veselim!
    veeeeliku pusu šaljem Špireku!
    pusa svima! i svima želim lijep vikend!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

JOJ Mandy što to dobro zvući da pečete kruh i pogače...hoču i ja!!! Jedva čekam da se Špirek rodi i da se preselimo na imanje, pa da zasučem rukave! I DA morat če te na konjima i magarcima šalim se, jedan dobar 4x4 terenac če biti dostatan Iako ti briješ da nisi skroz spremna, ja svejedno vibram iz petnih žila za ovaj ciklus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bzarice Poljubi mi Koka, jadničak mali, znam kako to zna bit nezgodno kad se "prolitaju" samo što kad moja Roza dobije, to je projekt za očistit!!! :shock:
    E da imat čemo konje, bar jednog-dva u početku, tako da čete moći doć kod nas i jahati kad konji narastu, ja sam trenirala jahanje dugo godina, apsolutno obožavam konje, ali želja mi je uzet ždrijebe, jer ga želim odgajat od početka, i sa velikim konjima nikad ne znaš koje traume imaju, oni su jako plahi, a kako ja rijetko vjerujem bivšim vlasnicima, mislim da je najbolje podignut konja od malih nogu, kako se reče, tako najbolje upoznaš svoju životinju Netko je spomenuo da EvaMaria ima konje, morat ču se s njom spojiti da mi preporuči neke dobre uzgajivače. Baš me zanima kako je ona, tako me pogodio gubitak njenih bebica, kad sam pročitala na Prije Začeća da čeka dvojčeke točno me onaj feeling obuzeo kao kad sam ja otkrila da čekamo I&O

Cure moje nadam se da ste dobro, da provodite vikend lijepo...Bambus vidimo se za stolom Šaljem vam svima veliki KISS

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mandy želim ti ++++++ i koliko god ti mislila da nisi spremna, kad ga ugledaš ćeš se rastopit. I mm je mislio da nije spreman dok nije saznao da će ponovno biti tata, tek onda je shvatio da u biti nikakve pripreme nisu ni potrebne, to je to...
    Mrva i ja idemo ovaj tjedan na kontrolu, e das dali pon ili čet još neznam. Ali osjećam se super, nema mučnina, jedino su mi prsa velika i malo tvrđa, ne paše mi kava i križa me jebuckaju.. .ali sve u svemu super sam.
    U Istri vam je najavljen baby-boooom za 5-6 mj 2010. god. Za sada znam da nas ima 5 kojima je termin u tom razdoblju, a sve su mi prijateljice i zrmane. Mi želi još koja bit prijateljica??? A???
    cure

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

roza, ja se pozivam u goste pa ces imati svecano otovrenje sezone terapijskog jahanja jer navodno konji imaju uticaj na klince sa posebnim potrebama u rangu sa delfinima

usput mozemo pokrnut koju inicijativu za PETA (ja sam trenutno u antilego i antiplaymobil zbog serija sa cirkusima)

budemo dovukli vegeterijanske delicije tako da usput radimo na masi kad nas intelektualni rad iscrpi

:D :D za velikog decka

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

stray_cat odkad tebe nema!!!
    Uh koliko ja imam želja, terapijsko jahanje bi svakako bilo jedno od njih, mi bi dali svoje konje na trening i korištenje vikendom, bez ikakve naknade...pomagala sam par puta kod terapijskog jahanja, koji fenomenalan osječaj, kako se klinci raspamete od sreče! A kako nama nije do love, mislim da bi to bila dobra inicijativa, jedino što smo malo daleko :/

Za PETAu se dogovorimo Imam par frendova koji su ALF brijači, i ja sam bila dio ekipe al nekako s vremenom sam stopirala sve, treba sebe izvuć na sunce prvo

Tamagoči mazi bušicu i javljaj nam novosti

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Rozice za konje! odlično! ma ja ti dolazim sigurno!
    mi planiramo danas na bundevijadu ako nam kiša ne poremeti planove! :/ baš se veselim tome!
    odlična mi je ideja za terapijsko jahanje! mogu misliti koji je divan osjećaj vidjeti dječicu kako uživaju!
    stray_cat, odlične ideje!
    tamagoči, mazi svoju bušicu! i javi nam svakako kako je bilo na pregledu! šaljem ~~~~~~~~~~~~~ da sve bude odlično!!!!

svima

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hej curke di ste
    Ah sve se trude i trude rade i rade...a ja ovdje nokte grizem i ČEKAM neke dobre vijesti

Ljubim vas sve i ovdje grlim Jo za rođendan njenog malenog anđelčića

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

javljam se na raport
    pratim iz prikrajka.
    svima

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

evo i mene na raport, M kasni dva dana, nemam nikakvih simptoma, prehlađena do boli, hormoni štitnjače u porastu, nemam ni jedan testić da provjerim, čekam one sa interneta (btw naručene 25.08. ), ne znam što da vam kažem, ovako dok ne napravim test mogu se praviti da je sve normalno, po uzv smo fulali O, tako da se previše ni ne nadam; dani kruha prošli u potopu, bez tv-a, svi promrzli i prehlađeni, temp. se spustila na zimsku, jedva sam jutros pronašla duge rukave i čarape
    pozzz Rozi i njenom Špireku, tamagoči i njenoj mrvici
    i svim curama hagić

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

curke, samo da vas pozdravim. čitam vas ja svaki dan i dragi mi je sta ste sve podkontrolom.
    mandy jel m stigla ili ?!?!?....cemo da poskakujemo i radujemo se zajedno s tobom

bzara, ira, tamagoči, i svim ostalim koje nisam nabrojila
    roza cuvaj mi misto za stolom, dolazim

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hej cure moje drage

Joj što sam se sad rasplakala, čitam priču od Tibi, pa se prisječam, pa malo čitam o 15.10, i kako ga obitelji obilježavaju po svijetu...sve to nekako probudilo buru emocija u meni...fale mi moje bebice

Kako ste mi vi, dajte bacite neke novosti, niste fer, ja ležim-režim i svako sat vremena gledam di ste, a vas nigdje...mislim...znam ja gdje ste

Šaljem vam svima zagrljaje i poljubce, idem sad igrat poker na face-u Bambus Eto me!!!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Rozić draga, grlim te jako ,jako.
    Ja sam znala u trudnoći s mojom curkom, kad mi je bilo teško maziti trbuh.
    Kako je Špiro?
    Jučer me sin pitao jel L. imao jako visoku temperaturu pa je zato umro? Morala sam mu točno objašnjavati što se dogodilo. Nije palilo bio je jako, jako bolestan. I bilo mi je užasno teško crtati i objašnjavati. Inače sada je totalno u medicini i želi znati sve detalje oko svega što se tiče ljudskog tijela.
    svima

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

dobro vam ovo današnje tužno jutro, drage moje prijateljice; ova dva dana su mi posebno teška, današnji zbog svog značaja, a sutrašnji jer mi je bio termin i kad pomislim da sam se mogla danas radosno spremati za dolazak svoje bebice ili već držati svoju bebu na prsima, dođe mi da poludim od boli; M još nije stigla, nikakvih simptoma nemam , nisam napravila test i (ne znam hoćete li me razumjeti) ovih par dana ni ne želim znati jesam li trudna, želim ih posvetiti svome anđelčiću
    franice moje cure znaju da mi želimo imati još jednu bebu i samo su pitale je li moguće da i ta beba bude bolesna; jako je teško njima sve to objasniti i jako mi je teško što se boje i strepe, zato im i nećemo reći dok ne budemo sigurni da je sve u redu
    bambus šta ima kod tebe? M ili neM?
    tamagoči,rozić i špirek
    držite se danas curke

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

dobro jutro svima!
    ne stignem vam se javljati, ali to ne znači da mi niste svaki dan u srcu i mislima, a posebno navečer se pomolim za vaše male bebice koje su na putu
    Špireka, tamagočina mrvica i viticina bebica !

mandy
    potpuno te razumijem za test, posveti se svom malom anđelčiću.
    i ja ću se prekrižiti i poslati gore jednu pusu za tvog anđela...
    franica, baš mi je bilo teško čitati, vjerujem da je to jako teško kad moraš dječici objašnjavati što se dogodilo sa bracom ili sekom!
    Rozica, znam da ti fale I&O&T, ali mazi svog Špireka, on je tvoja snaga sada! ljubi to malo biće i on će ti to vratiti ogromnom snagom!
    bambus , kako si mi ti draga moja?
    tamagoči, jesi bila na pregledu?

svima vam šaljem veeeelike puse!
    držite mi se danas najdraže moje!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure

Baš neki tužan dan. Ljubim vas sve i nadam se da nam današnji dan ipak neče bit ispunjen samo tugom, nego čemo se i veselo prisjetiti trenutaka koje smo imale sa našim anđelčićima.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice opet u isit momenat
    Nadam se da če i kod tebe bit skoro novosti prijateljice draga

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Rozice,i ja se uvijek trudim na ovakve dane sjećati se svega lijepog što mi se dogodilo u mojim trudnoćama! sve što sam radila dok sam nosila ta mala bića u svom trbuhu!
    jedno kratko vrijeme bila sam im mama i taj period života čuvam u svojoj glavi kao najljepšu uspomenu...

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Svima drage moje veliki

Teško je dječici objasniti...ja sam svojoj malenoj objasnila da je braco prerano izašao iz trbe i bio je preslab da bi sam disao,gledao i sl. i da je zato umro....

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Drage, posebno veliki i jaki zagrljaj.
    Meni je trudnoća s L. bila najljepša, skroz neopterećena. I toga se rado prisjećam...
    Andjelak i ja sam govorila da je bio jako bolestan, da nije mogao sam disati, ali sada je očito došlo vrijeme za konkretnije odgovore. Inače on za sve ima pitanje više, pa tako i za L. Silno bi želio da imamo još jedno dijete, ali kaže mi da to mora biti curica jer da dečki umiru.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ajme stvarno koji težak dan! meni je isto danas posebo tuzan jer sam prije 2 godine na danasnji dan izgubila svoju bebicu i dobila jos jednog andela cuvara.
    ja sam onako, pola-pola. malo me uhatila neka viroza, jutros sam se digla cila bolesna. nije mi bas ni do čega. a draga mandy sta se tice M moja dolazi jos redovito, jer jos nismo odlucili sta bi i kad bi .......
    :?
    .......da bi smo vidjele dugu, prvo moramo proci kroz kise i oluje, nakon toga dolazi duga i sunca...........
    [/b]roza[b] mazi tog malog frajera i cuvaj ga
    andjelak,bzara,mandy,tamagoči,franica,roza ira...................

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

drage moje forumašice, šaljem vam jedan veliki virtualni
    danas cijeli dan mislim na male i na vas
    ja vam od srca želim sve najnajnajbolje, vi ste najhrabrije žene svijeta

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Svima

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

samo da vas kisnem sve
    nema nas puno na netu, krneule pripreme
    još 9 dana i odošmo..........još 10 i Vito je tuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    noćas sam sanjala da su mi dali malu bebu u jastuku , a ja ju nisam znala držati, skoro mi ispala

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma niš se ne brini, ira, 'skužit' ćeš brzo
    sjećam se da sam ja, kad smo došle iz bolnice, mislila - joj samo da se sad brzo ne pokaka jer fakat ne znam kak ću joj razmontirat tu kompliciranu tuticu i stavit novu pelenu tak maloj i nježnoj ... prvu je promijenio MM, već druga je išla k'o od šale, ni ne sjećam se 'procedure', pelenirala sam k'o da to radim oduvijek. nakon tri dana, ostala sam s njom sama doma i funkcionirala super, a prije nisam ni držala malu bebu nikad.
    šaljem ti veliku pusu, čuvaj se i sretno

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Rozić i Špirek di ste? Na lijevom ili desnom boku?
    Obično je tvoj pozdrav u danu ovdje prvi.

Nadam se da ste mi sve danas malo boljeg raspoloženja. Šaljem svima pozitivnu energiju. Umislila sam si da se to može.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo nas napokon, javljamo se s ljevog boka
    Forum me ignorira, svaki put kad dođem bude ona poruka 333-332 users online pa sam mu ja too much, ne stanem

Jutros sam polu bolovala jer me nešto užasno začepilo imala sam lagane grčeve, ali hvala Bogu to je prošlo, sredilo se Sad čekam popodnevnu jabuku i bademe da mi se muž sjeti donjet, i onda....a čekam večeru

Kako ste mi vi cure? Jučer stvarno bio neki težak tužan dan...a svaki je takav samo što evo ja sam si jučer dopustila biti u komi i sva nikakva...molim Boga cijeli dan da nama svim podari malo sreče u životu, doslovce molim Boga za milost...treba mi još samo malo snage i hrabrosti, blizu smo...evo na jučerašnji dan trudnoče sam s I&O završila u bolnici, za 2 tjedna sam ih rodila...sve nekako čekam da doguramo do 28 tjedna pa da lagano smirim, a kad dođe 32 onda ču se moč i opušteno smijat...prodisat!

Ira he he tu smo iste, ja sam držala samo jednu bebu u životu...sve me strah kako ču ja to!!!

Držite mi se cure moje, puno vas volim

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Draga Roza, vjerujem da se bojiš, ali ja sam uvjerena da će sve biti ok i da ćeš kad za to dođe vrijeme grliti i ljubiti svoje zlato i razmaziti ga do besvijesti.
    Želim tebi i curama sa ovog pdf-a koje su trudne da sve prođe u najboljem redu i za najljepši susret s vašim bebicama. Vi nam dajete nadu da ćemo i mi ostali jednog dana doživjeti tu sreću da možemo zagrliti svoju bebicu.
    Inače, ja sam vam i dalje jako tužna. Pokušavam ih se sjetiti u danima kad je sve bilo ok, kad sam se radovala njihovom lupkanju, kad je tata barem jednom dnevno poljubio dva puta trbuh - baš tamo gdje su bebice bile smještenje, i one zadnje slike s ultrazvuka gdje su bili savršeni, predivni. Ajme što sam tužna...
    Šaljem vam svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •