Stranica 16 od 27 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1320

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 2

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tamagoči prekrasno :D :D :D
    vibram da do kraja bude sve ok ~~~~~~.
    Prekrasno je čitati pozitivne priče na ovom pdf-u. One me svaki put kad potonem iznova dignu. Samo neka tako nastavi i da sve dobijemo priliku jednog dana držati svoje bebice na rukama i uživati u njihovom izrastanju

Crtica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    Njemacka/tko je blizu neka svrati na kavu

Početno

Ajmo Roza nastavi tako sa ljepim vjestima,evo za deset minuta pocinje tvoj-vas pregled,nosimo vas u mislima i molitvi,sa nestrpljenjem cekamo tvoj povratak od ljecnika i da nam doneses pozdrave od Spire .

Drage moje svima vam saljem veliki,pozdrav.
    Tamagocidraga tako mi je drago da je sve super,da se dobro osjecate,i da uzivas.Mazi busu i pozdravi nam malu,slatku 12-tjednu mrvicu.
    Drage Bzara,Tibi,Mandy,Marsupilami i sve druge drage

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ajde Roza di si više ? sigurno si dobila pristanak da možeš iz kreveta na noge, pa sad šetaš okolo, nemoj da sad tražimo tebe umjesto dlakave roze
    tamagoči super za mrvicu, samo neka raste, a ti odi di god oćeš na pregled ako si tako sigurnija, imaš sva prava svijeta na to
    pusa svima

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

roza kao prvo sretna sam zbog roze :D

a drugo gdje si više??????
    ajde brzo brzo nam se javi sa super lijepim vjestima, nadam se da se negdje veseliš i možda papaš koji kolačić

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure moje! Evo naaaaas! Danas je zaista jedan od najboljih dana u našoj novijoj povijesti
    Zatvorena sam - Hvala Bogu! :D
    Špiro je savršenih proporcija, težak 1270 grama, ja dobila 2 kg u mjesec dana i za sad stvari izgledaju dosta obečavajuće. Jedino što je on glavicom dosta nisko dole, pa moram i dalje strogo mirovat. Ne znam koliko je to uobičajeno-neuobičajeno, nije da mi je svejedno ali meni je i ovo Bingo da smo dogurali, da je on službeno u tzv. porođajnoj težini, dakle da se sada rodi sigurno bi preživio i doktorica govori da bi uz dobru skrb navjerovatnije bio zdrav. Kad sam to čula žene moje meni se oći zasuzile, doktorica se sva raspekmezila, ovo je stvarno jedan divan dan! Oko 32 tjedna bi ona mene tjedan-dva u bolnicu, što mi ne pada tako teško jer tad mi je več svejedno, ako do tad doguram super, i onda nemam više onaj strah u sebi.

Jedino kad sam se vračala sad doma, niza skale hodam, kad ono skočio tlak, uzlupalo se srce, zacrnilo mi se pred oćima, jedno 20 sekundi mi je bilo baš loše. Vjerujem da je to em od stresa radi Roze, em od straha od pregleda, em od nagle promjene nakon ležanja non stop izlazak vanka...sad mi je bolje, popila 2 čaše mljeka i bananu i dobro sam.

Anyway, dosta o mom autu

Tamagoći prekrasne vijesti :D poljubac mrvici i mamici

Cure moje idem ja malo domorit. Nadam se da ste sve dobro, da sve ide po planu kod svakoga

Volim vas puno, i hvala vam največa što mislite na nas i što nas bodrite, predivne ste

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tamagoci, jupiii za bepca!!!
    O, Roza, tako se radujem!
    Bravo za malog, naprednog decaka!
    Sada ti i mirovanje nece tesko pasti, kad znas da si sa svakim danom sve blize susretu sa svojim dugoocekivanim podmlatkom.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A hvala Bogu dragom da je sve u redu Rozi :D
    pocela sam citati od mog prethodnog posta i samo naletim na tvoj avatar i 3 placka u recenici ,ma ni ne citam sta pise srce mi se steglo, i onda pocnem citati i nestala Roza, ma znas sta -da si i bila blize odalamila bih te ,kako sam se prepala... a znam kako je to imala sam Bendzija 13 godina, luda sam za psima, a sad nemam uslove pa ima malog papagaja, mali ludjak
    ali ocekivala sam vijesti sa pregleda pa sam bila u grcu, a i znam da ce se zaba vratiti, samo da je neko nije ukrao,nas se jednom vratio poslije 2 mjeseca sav izubijan i slomljene noge, ko zna sta je prezivio ,ali se vratio .
    A za pregled 100x :D to stara, ma samo uzivaj, a zamantalo ti se od vertikale, velika je to promjena

tamagoci :D super! I ja jedva cekam sljedeci pregled, za 10-ak dana...

Cure svima

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Roza bravo!!samo odmaraj i uživaj u slatkom iščekivanju..pusa tebi i Špireku!
    Čuvajte se buduće mamice !

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

super Roza , ajde još malo izdrži i lezi, još samo 8-10 tjedana i imat ćeš svojeg Špiru u krilu , ajme koja će to fešta biti :D
    ja čekam pregled kod svog ginekologa u srijedu, na poslu frka, stalno netko bolestan, ne znam hoću li uopće stići , a jedva čekam da čujem malo srce

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako si zatvorena ne vidim razlog da te strpaju u bolnicu ali o tome ces razbijati glavu za 3 tjedna

bolnice su leglo zaraza, o stresu ti ne moram pricati

drzi se ti kuce, za sad vam je ovo kako gurate dobitna kombinacija, cak ni rozini ispadi ne uspjevaju srusiti harmoniju

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Roza draga moja samo napred :D :D :D

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Rozaaaaaa konačno, super za Špireka :D :D :D . Tako sam sretna da je sve ok.
    Mandy jedva čekam da nam javiš za malo srčeko.
    curke moje

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Roza
    mazi bušu i Špireka

Mandy, nisam znala da si trudna, sad sam tek skužila :D
    čestitam od srca

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bravo Rozaaaa :D bravo Spiroooooo :D

Ma znala sam da vas dvoje to mozete

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

rahela hvala ti
    moje mučnine lagano jenjavaju ( ili ja samo malo manje jedem ), ali svečano objavljujem da sam uslijed stresa izazvanog Rozinim nestankom i čekajući Rozin pregled ispekla i maznula pun pijat štrudle od višanja ( ali to nije do mene to je zbog 2 Roze )
    Stray cat dobro si to rekla za bolnicu, ne samo leglo zaraza nego i stresa, čega se tamo sve ne naslušaš i ne nagledaš :shock: ;
    cure ne znam je li vas brine ova svinjska gripa ? ja inače nisam sklona panici ni velikim novinskim natpisima, s jedne strane izbjegavam gužve, a opet s druge svaki dan sam u kontaktu makar sa 100 ljudi, a da ne govorim što sve djeca u školi ne pokupe; iz svakog razreda je po nekoliko djece bolesno, ali nitko ne zna da li je to gripa , prehlada ili svinjska g. ; dobiju antibiotik i nitko ne ide na bris, na kraju opet nema realnog stanja :? ; čuvate li se nekako ? preventiva ? mi smo svi dobili nekakav mail za ne povjerovati : držati neoguljeni crveni luk u prostorijama u kojima boravite i spavate, otkriveno da on " skuplja" virus h1n1; još nisam to probala i ne znam hoću li, ništa me ne stoji, ali mi nekako djeluje nebulozno ; brine me bebica i ovaj osjetljivi period do 12. tjedna kad je sve u fazi hiper razvoja
    pusica Špireku, mrvicama od Tamagoči i a72 i svim mamicama i trudilicama , a i onima " na čekanju" , držite se hrabrice moje drage

Crtica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    Njemacka/tko je blizu neka svrati na kavu

Početno

Oooo kako ljepe vijesti, :D :D od veselja zbog Spire,Roze i Roze.Ma znas bas je ovo bilo stresno ali konacno draga moja i malo mira da ude u tvoje snove.Tako mi je drago,ma Spiro je nevjerovatna hrabrica.
    Mandy,draga evo mislim da to za luk i nije toliko glupo majke koje susrecem na radnom mjestu,gotovo u vecini prakticiraju alternativu prije bilo kakave kemije,i nebrojeno puta sam cula kada su mala djeca bolesna,a kaslju i zacepljen im je nosic stavljaju luk kraj uzglavlja,jer bebama i maloj djeci nemozes samo tako nakapati kapi u nos,i uistinu otvara disne putove,izbacuje se sleim,jedino ima malo neugodan miris u sobi,ali ako pomaze.....
    Mi smo dobili naputak opcenito zbog prehlada,a i svinjske gripe da se grlo ispire grkljanjem otopinom vode i soli najmanje tri puta na dan,a isto tako da se ispiru nosnice stapicem za usi istom tom otopinom ili komadicem vate,dapace preporuceno je kao preventiva svim dobnim skupinama.Kod nas je vec prije od prije dva tjedna zapocelo sa cijepljenjem ali su misljenja podjeljena,vecina je za ne zbog neistrazenosti cjepiva,a i nus pojava koja isto u vecini slucajeva izaziva.I sama sam kao i ti u istoj dilemi tim vise sto radim u bolnici,pa evo ja za sada prakticiram sol i vodu i moram ti priznati da me je odmah prestalo zadnje peckanje u grlu,a kod mene je to obicno prvi simptom.Pa mozda i sama da probas dok nedoneses odluku za ili ....Svakako sve mi ostajte zdrave i vesele sretne i blagoslovljene.Ovo je bio dan pun uzbudenja,ali i radosti. svima koliko vas ima.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Hej drage moje prijateljice...evo da "krstim" ovaj br.2

Danas neki jako težak dan u mene. Omacila mi se moja Cici, i mačići predivni...a kad sam je vidila kako ih liže i pazi i ne odvaja se od njih, srce mi se raspuklo...ja bi isto rado tako mazila i pazila svoje bebe...

Na mm sam se istresla, on koji se stalno ufa u Boga...nekakva me ljutnja danas uhvatila i ne znam se ni sama postavit. Ako se naljutim na Boga oće li mi uzet i ovu mrvu?! Najradije bi mu svašta izgovorila, pa umjesto njemu izgovorim mužu...a on se jadan rasplakao.

Kako vi stojite s Bogom? Iskreno vas pitam, jer ja ni sama ne znam. Nikad više nisam razmišljala o Bogu nego zadnjih mjeseci.

Pored svega, kužim da ni moja svekrva ni moja sestra, nitko baš ne želi pričat o ovoj novoj trudnoći i malenoj mrvici. Ja odem na pregled, sve bude super, i kad im rečem, one hladnokrvo odgovore: Ajde dobro...i odma skreću s teme...imam osjećaj da samnom nešto nije u redu pa nitko baš ne vjeruje da ću uspjet izgurat do 9 mjeseca...osjetim se tako krivom, kao da sam ja kriva za sve...nešto nije u redu samnom!

Ma sva sam iznebulozena...što dalje ide trudnoća to me hvata veči strah, stalno mislim na moje bebice, zašto se sve to moralo dogodit. A onda kad mi mm reče da su s Bogom i da će sve nekad imat smisla, POBJESNIM! Kako im igdje može bit bolje nego samnom???

A eto, nije me ima več par tjedana čapila kriza, pa sad nadoknađujem...znam da me vi kužite

Jako, jako je teško govoriti jedno drugome kako i što kad smo svi različiti, ali daj nađi vremena i pročitaj knjigu Koliba, William P.Young. Definitivno će ti odgovoriti na sva pitanja i nedoumice s Bogom. Radi se isto o jednoj obitelji koja je izgubila dijete. Ali totalno ti otvori oči što sa svime time, s tim osjećajima, kako sebi oprostiti i zašto je to važno....Definitivna preporuka

Ja je isprva nisam htjela čitati, ali kad sam krenula nisam ju mogla spustiti. Genijalna je!

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Roza, uljepšala si mi dan

i ne samo da ćete vi dočekati 32. tjedan u komadu, bit cete vi i puuuno duže zajedno
    što duže to bolje

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a72 OPROSTI!!! Nisam te htjela naživcirati, samo lijepo smireno, sve je dobro Uh nisam mislila da bi moji plačljivi smajliči mogli utjecati stresno na vas trudničice moje! Ps: jedva čekam tvoj pregled da nam javiš prekrasne vijesti

Vishnja
    Visnja nadam se da pripreme i sve teče po planu

OLE pa odkad tebe nema Kako je bebica???

Stray ja isto mislim da mi je najbolje doma, dogovorila sam se s Antom da ču ja na sljedečm pregledu kao na svakom do sad, odugovlačit taj odlazak u bolnicu, i nadam se da če taj momenat doći tek onda kad mi pukne vodenjak (u terminu) negdje na kauču doma pred kaminom

Mandy okrivi ti mene za štrudle okrivi! I ja Špira krivim za 4 palačinke jutros za doručak

Crtice i to s lukom za bebe mi uopče ne zvući ludo!
    Ali što se tiče H1N1 ja se iskreno ne bojim te svinjske gripe, nadam se da me neće čapit, a kako sam stalno doma i praktički u karanteni ni ne mislim o tome. E a da odem u bolnicu sigurno bi mi se malo razvila paranoja, ne znam. Al cjepivo ne bi nema šanse! Nikad testirano kako spada, Boga pitaj kako djeluje.

Snjeska

Martinspy moram priznat da sam razrješila svoja pitanja oko Boga, i sad sam u miru, koliko god da ponekad jesam tjeskobna nervozna i prestrašena, imam neki unutarnji mir koji mi pomaže. Ali brijem da ču proguglati o ovoj knjizi, nešto mi se vratila volja za čitanjem. Od kad je pregled jučer prošao OK vratila mi se volja za svim

Bzarice šaljemo ti ogromnu pusu Šprio, Roza i ja nadam se da provodiš prekrasan vikend sa mužićem i Kokom i puniš baterije

Bambus hello!!! Možeš pustit tog svog čovjeka par minuta i napisat koju poruku

Evo cure kako se vidi od svih ovih silnih smiley-a, danas sam dobre volje i samo molim Boga da tako ostane, sad moram vam priznat lakše malo dišem i gledam u ovu Špirovu autosjedalicu koju imamo i zamišljam svoju štručicu u njoj, pa škicnem i na robicu i raspekmezim se...još samo malo, samo još malo i tu smo!

Volim vas sve...i šaljem poseban poljubac mojim trbušastima....i nerado na ovom PDF-u al od srca pozdravljam Lexy

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej najdraže, kojeg li divnog vremena!

Rozice :D :D :D moram poskočiti za malenog bebolinca Špiru! uopće nisam ni sumnjala da će sve biti u redu, ali naravno da onaj mali tračak straha uvijek postoji! sada ćeš se draga moći ipak malo opustiti kad znaš, da kojim slučajem nešto krene, mali Špirek je lijepa velika beba koja može preživjeti! ma draga moja, na kraju ćeš ti još i prenijeti!
    joj tako mi je drago da se Roza vratila! mogu misliti kako vam je bilo! mislim da bi meni srce puklo da nam Koko nestane!
    Mandy , super da ti mučnine nestaju (meni se plače kad se sjetim svojih)!
    što se tiče "svinjske" gripe, jednakog sam mišljenja kao i ti! ja radim na vrlo rizičnom mjestu, štitim se koliko mogu, i stvarno ne primam nikoga tko je i malo bolestan, MM i ja se trudimo zdravo se hraniti, i na sve moguće načine prirodnim putem podizati svoj imuno sustav! jednostavno pokušavam ne razmišljati puno o tome! :/
    tamagoči , super za malu mrvicu!
    samo hrabro dalje! ne mogu vjerovati da ste već 12 tjedana! tako mi je to brzo prošlo!
    a72 kako tvoja mala mrvica? ljubi malog bušeka!
    crtice , i ja sam uvijek više za alternativu prije bilo kakve kemije! kemija mi je na zadnjem mjestu!
    ja se ne planiram cjepiti, jer nisam baš pobornik cjepiva, pogotovo što je sve to još jako neistraženo, i čovjeku još uvijek jedna velika nepoznanica!
    tebi draga šaljem veeeeeeliku

dani su toliko divni, i mi stvarno koristimo svaki slobodan trenutak da maksimalno iskoristimo ovo divno vrijeme!
    budite mi sve vesele!
    trudnice (ajme koliko vas je ) pazite i mazite svoje trbuščiće!
    sve vas ljubim!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jel zna netko što je s Viticom?
    sada sam išla gledati, pa njoj je termin 27.11. :shock:
    nije se jako dugo javljala! nadam se da je sve u redu, i da se sprema polako put rodilišta!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza :D super za tebe i tvog špira! :D
    mi se bacili u akciju , trudimo se trudimo!
    a curke moje, danas mi izasao mali necak iz bolnice, ostali su piku duze zbog zutice. ajmeeeee da ga samo vidite koje je to predivno malo stvorenje, ma jednostavno je savrsen! :D :D :D

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga bambus vibram da nam što prije prijaviš plusić ~~~~~ . Super za malog nećaka, joj slatkica mala :D :D :D
    drage moje šaljem vam veliki kiss

Kaća avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

curke, ßhcg mi je baš ružan = 0,00
    idemo dalje, čuvajte se i čuvajte mrve. Javim se. Sad malo odmora i kućne radinosti
    pusa

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kaćo strasno mi zao zbog negativne bete. znam kako se sad osjecas i da ti nije lako, odmori se, isplaci. i hrabro u nove pobjede!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jutro, curke!

Kaća
    jako mi je žao zbog bete, ali kao što si i sama rekla, idete dalje, a lijepo je i uživati u kućnoj radinosti!
    draga, od srca ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jedan predivan poklon pod bor!
    bambus, draga samo naprijed! evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za jedan divan Božićni poklon!
    mogu si misliti kako vam je nećak divan! velika pusa ponosnoj teti!
    Tibi

ne mogu vjerovati kako je vani toplo! Rozice zamisli koje ćeš divno proljeće imati! Ante, Špirek, Roza i ti, kad se krenete šetati i uživati!
    kad je točno tvoj termin? ja sam tudum za matematiku, pa da se poštedim računanja!
    moj "osobni Hamlet u glavi" i dalje je prisutan, samo što sam ga odlučila ignorirati, jer život će se dogoditi onako kako želi bez obzira na moje planove, strahove... nažalost dosadašnje iskustvo me naučilo da u životu neke stvari ne možemo planirati niti na njih utjecati!
    trenutno stvarno uživam u svom životu, sa MM i divnim malim stvorenjem koji me ispunjava, a kada me život odluči darovati sa jednom malom štrucom, bit će to kruna našoj ljubavi i sreći! a do tada ne želim propustiti niti jedan dan života...

svima vam šaljem ooogromne puse!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga Kaća jako mi je žao zbog bete . Budi hrabra draga i kad skupiš snage u nove pobjede.
    draga Bzara super što si krenula ignorirati tog Hamleta. Samo radi neku zbrku . Ja ti od srca želim da što više uživaš u malim životnim radostima i čim prije jedan mali smotuljak u naručju.
    Dragim mojim trudnicama, trudilicama i tužnicama šaljem veliku

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pozdrav cure!!ja sam evo tu samo da se požalim malo..sutra ujutro na vuk vrhovac idem, još neke pretrage zbog dijabetesa, kroz što sam sve prošla sad se i s ovom boleščinom moram borit,sve me strah da zbog toga neću moći zatrudnit,moram se strpit do kraja miseca da vidim oće bit koji plusić.........
    vidim da je sve više manje ok odeka,bambus navijam za tebe!!..i naravno za sve nas koje se trudimo.... :D :D
    veeeelika pusa za naše trudniceeee

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga visnja08 sretno sutra na pretragama i da nam što prije prijaviš plusić
    ja sam vam preživila prvi dan na poslu. Idemo dan za danom...
    Sve vas ljubim

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

draga visnja sretno ti sutra na pretraga, i koliko sebi brzo zelim jedan plusic, toliko istom mjerom i tebi.(naravno i svim ostalim trudilicama) i nadam se da cemo zajedno poceti s odbrijavanjem

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Došla sam škicnuti kako napredujete moje drage trudnice naravno i sve ostale koje radite na bebama.

Super vijesti Roza,ma to će biti puni termin,još ćeš ti vikati kada će Špiro van

Ostale trudnice mazite bušice i uživajte,vaši snovi se ostvaruju,a cure koje radite na bebama ne odustajte,one će doći kada su spremne,ne posustajte i ne gubite nadu

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ahhhh ništa od današnjih pretraga...pozlilo mi u tramvaju od gladi ..samo sam izletila van i skoro se srušila,jedva došla sebi i prvom prilikom najela se čokoladnih kroasana i nazad doma :D ..sad ispaštam zbog kroasana,visok šećer..preeevisok...a ništa..opet ću bit gladna .Sutra opet sve ispočetka,ako se ne ponovi opet isto..
    cure stojte mi dobro!pusa svima...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vishnja ne brini rpeviše za šečer, sve bude bilo OK, jedino što če te ad zatrudniš vjerovatno stavit na dijabetičku dijetu, al ni to nije koma kad se malo ufuraš možeš puuuuuuno papati a sve zdravo

Kaća Baš sam se nadala ovaj put super vjestima, ali imam feeling da če vam ta kučna radinost donjet iznenađenje! Vibram iz petnih žila da nam ti, Bambus i Vishnja zajedno prijavite plusiće

Tibi drži se, prvi dan si preživila, sad če ići lakše.....a ne smijemo i tebe zaboraviti iz ovog vlakića trudilica, nadam se da če otpusno pismo stići brzo pa da će te moći krenuti u novi postupak. Od srca svima nama ovdje želim da nam 2010 bude jedna Rodina godina

Bzarice moja draga Kako si ljepo napisala da ne želiš više propustiti ni jedan dan života. Točno se tako osjećam i ja. Dosta mi je više straha i borbe i patnje...tako bi volila jedan veseo period u životu, da nam Bog podari malo mira i sreče...ne tražimo puno, samo malo mira i sreče! A ti samo lijepo uživaj sa tm i Kokićem, diši punim plučima i kad dođe dan da si spremna uči češ u novu trudnoču kao preporođena vidjet češ. Bez straha i sigurna da če sve biti kako treba

Ljubim vas cure....mi smo i dalje stroga horizontala, a evo još 3 tjedna i punimo 32 :D Molite se cure za nas da doguramo do tamo....sad mi djeluje to kao vrh Himalaje, ali možemo mi to......nadam se!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Drage moje, evo da vam javim da sam danas dobila otpusno pismo i u njemu ne piše ništa pametno. Ni riječi o tome zašto je do toga došlo već samo konstatacije stanja koje i sama znam
    Naručila sam se kod svog MPO doktora, ali već sad znam da ću idući put ako do T dođe svaki dan strahovati i više nego bi trebala jer ne znam razlog zašto se to dogodilo. Tako mi je grozno, ljuta sam i razočarana...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Joj Tibi točno znam kroz što prolaziš, moja oba otpusna pisma su tragikomična! Da ne govorim da mi je za Tiju doktor napisao da je umrla u maternici tjedan dana prije, a meni se mačkica ritala u trubuh sve dok nije počeo kopati po meni i inducirao i porođaj i još su gledali na UZV par dana prije i bila je lijepa zdrava i srce kucalo!!!! Užas!
    Za Ivana i Olviera nam nisu htjeli dati niti jedan jedini nalaz ni ništa, samo otpusno pismo u kojem piše neka nebuloza koja potpuno miče svu odgovornost sa doktora i stavlja svu odgovornost na moj "genetski insufijentan cervix" bez obzira što sam u bolnicu ušla zatvorena, tvrdog cervixa!!!!! UF! Najgore od svega jest to da kao i ti ja uopče ne znam dal sa mnom stvarno nešto nije uredu il sam toliki peh da su me oba puta doktori zeznuli!

Drži se, i moraš misliti pozitivno, vjerovat...izgurat češ i dobit svoje zlato, samo trebaš se pripremiti na dugo razdoblje bespomočnosti, jer to je ono što jesmo nakon svega, bespomočne, i sve je Božja volja i u njegovim rukama smo i mi i naše bebe.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga Rozić hvala ti na utješnim rječima. Sad sam malo bolje, ali mogu ti reći da sam bila jako bijesna kad sam vidjela otpusno pismo .
    Baš sam se ponadala da ću dobiti neke odgovore kad ono figa.
    U pravu si da smo skroz bespomočni i zato nam nema druge nego pokušati biti što više pozitivni i nadati se najboljem.
    Draga moja Rozi ti si naša hrabrica i bit će sve ok. Ti samo lijepo odmaraj i probaj se što više opustiti.
    Drage moje trudnice i trudilice sve vas ljubim i kako Rozi kaže da nam 2010 godina donese male štručice

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej drage moje!
    moram vam prvo ispričati što mi se dogodilo u nedjelju! išla sam popodne s Kokom na jednu livadu gdje svako jutro idemo i gdje se istrči sa svojom prijateljicom sa slike. i tako u ned popodne dođemo mi tamo, pustim ga s povodca, njih dvoje trče između svih nas, i odjednom moj Koko skrene na nasip i na cestu... ja trk za njm, popnem se na cestu, međutim njega nigdje. trčim ko blesava, ispitujem sve ljude jesu vidjeli malog crnog psa, svi sliježu ramenima. očajna sam bila (Rozica odmah sam se sjetila tebe, to je valjda bio takav tjedan). tražili smo ga svugdje okolo, i ja kažem mojima idem prema svom stanu, možda je tamo. ja dođem kući, a moj Koko leži na tepihiću pred vratima stana, i trese se! toliko me prepao, a i sam sebe... najviše me bilo strah, on je tako mali a brz ko zec, da će nekome podletiti pod kotače! sva sreća pa je bila nedjelja, jer putem do kuće mora 4X prijeći cestu! morala sam vam to ispričati!

Tibi , znam kako ti je! doktori znaju stvarno biti škrti na riječima! na kraju nam ipak ostaje samo biti pozitivne i hrabre! a ja znam da ti to jesi! šaljem ti hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~ za nove pobjede!
    Rozice ja sam sigurna da je Himalaja tvoja! još malo draga, još malo! ne mogu vjerovati da ste tu već! imam osjećaj kao da si se jučer vratila iz Engleske i objavila nam plusić na testu!
    tvoja žrtva za malog ljepotana se mora vratiti! u to sam sigurna! nisi mi rekla, kad ti je termin?
    visnja08 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnje pretrage! jel ne može nitko ići s tobom, ipak je lakše kad imaš nekoga pored sebe!
    bambus, jeste nam vrijedni?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se jedna mala mrvica što prije uhvati!
    andjelak, samo ti nama dođi!

svima šaljem veeeeeeeliku
    što nitko ne zna što je s Viticom? :?

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

večer, curke!
    samo da vas nabbrzinu pozdravim, spremam se u krpe, pa sam dosla vidit kako ste mi. mi vam se trudimo na vveeeeeeeeellliiiiikkkkkkkkkoooooo pa kad bude da bude, samo da bude ovaj put sve dobro ( koliko sam samo to puta do sada napisala). tako tjesim sama sebe, da ce bit sve ok, da nas ovaj put ako bude nece napustit....
    svim mojim trudilicama saljem puno poljubaca, a trudnicama nek cuvaju svoje malene radosti. .

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jutro curke
    bzara srce me skoro nije izdalo dok sam zamišljala Koka kako bezglavo pretrčava cestu 4x, onako sitan i skoro nevidljiv i jureće automobile, uf, ali na kraju ispada da je to jedan skroz mudar psić, rijetki bi se tako ponašali i išli doma ( ja sam tako uvijek učila djecu, kod nas je preko ljeta stvarno ludnica : ako se izgubiš ili pronađi nekog poznatog sa mobitelom ili ravno doma ); glavno da je on doma; malo off t. : koja je vrsta njagova prijateljica, baš mi se sviđa, a moja starija curka puca na tako nešto, srednje veličine, friendly i ne presportski tip ( meni je bitno da nema miris, jer sam strašno osjetljiva na mirise ), ne razlikujemo retrivere i labradore :?
    bambus nemoj se pretrgnuti od rada , naravno da će sve biti dobro, mora
    Tibi na žalost je tako sa većinom anamneza, znam da je grozno kad nema uzroka, ali gledaj bolju stranu toga, bolje je i to nego da je nešto kromosomski , drži se
    Rozić ako te smijem pitati za Tiju : zašto su se dr odlučili na indukciju ako je beba bila ok ? zar mogu napisati da nije bila živa, ako majka tvrdi da je ? oprosti ali kad pročitam takve stvari dođe mi da poludim od bijesa; a genetski insufijentan cervix, zar možeš imati genetsku predispoziciju za otvaranje cervixa ? oprosti i nemoj pisati ako te previše boli, nemoguće mi je zamisliti da se takve stvari događaju u 21. st. ; samo misli na svog Špiru veseljaka i kako će za nekoliko tjedana veselo vrisnuti kad ugleda svoju mamicu
    kaća žao mi je zbog ß, koliko sad treba čekati ili ne treba uopće čekati ?
    visnja08 dijabetes je gadna stvar u trudnoći, zato bolje da sve dovedeš u red prije ,jer će opet sve podivljati kad zatrudniš ( ja imam problema sa štitnjačom i kad sam trudna sve se podupla, pa svakih par tjedana vadim krv i povećavam dozu hormona); stvarno ćeš morati biti disciplinirana i što se tiče hrane i lijekova, ali ja znam da ti to hoćeš
    crtice hvala na savjetima za gripu
    ja vam idem danas na pregled kod svog ginekologa u 12 i već sam sve crnjak scenarije odvrtila u glavi (zastoj u rastu, ne kuca srce i sl) , zadnje dvije noći se budim 300 x, jutros sam se digla u 6, sve očistila i oprala, sad se spremam oprati prozore i skuhati ručak, moram se zabaviti s nečim jer ću dobiti slom živaca; pomolite se za moju bebicu i tipkamo se popodne

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Draga Mandy, drži se danas. Vibramo za tebe da sve bude super na pregledu .
    Drage moje, ako ništa drugo, konačno sam saznala spol. Bebice su bile curke . Male moje drage anđelice, tako mi nedostaju
    Sve vas ljubim

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga Bzara, znam točno kako ti je bilo. I moja Lea je to meni dva put napravila i sad je više ne puštam sa povodca jedino kad sam negdje u prirodi gdje je daleko cesta. Srce me skoro izdalo. Srećom da je Kokić dobro i da je sretno stigao doma.
    draga visnja08 - sretno danas na pregledu.

Sorry mogla sam ovo dodati i u prošlom postu, ali previše sam još uzbuđena zbog otpusnog i mojih curki, pa mi nemojte zamjeriti

ljubim vas sve

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

bzara jako mi se sviđa tvoja preobrazba u osobu punu optimizma...jednostavno zračiš

Vitica se ne javlja ni na zatvorenom pdf,znam da je imala problema s kompom...nadam se da je sve ok i da će uskoro javiti radosnu vijesti jer na sve strane mame Anđela donose samo dobre vijesti.Konac 2009 i 2010 sve više zrače jednom novom pozitivnom energijom.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure moje

Bzarice prvo, HERC ME ČOPIO kad sam pročitala za Kokića, al sam znala da dolazi happy end! Joj mišek mali, ali kako je pametan, on se bar vratio doma, a ne ova moja kobiletina, ona je čekala da ju nađemo Užasni su to stresovi ali glavno da je dobro i potpisujem Andjelak prekrasno zvučiš zadnje vrijeme i baš sam sretna da si sretnija i veselija

Tibi srce mi se steglo kad si rekla da su bile dvije crukice ne znam što bi ti rekla draga....pretužno mi je to sve

Mandy prvo vibre za današnji pregled, smiri se sve če bit super, beba se supe razvija i danas češ uživat gledat svoje dijete na uzv-u
    A sa Tijom sam ja došla u bolnicu otvorena 2 prsta sa lagano prolabiranim vodenjakom. Doktori nisu pojma imali što napravit, tvrdili su da je infekcija nasljedila iako ni crp ni leukociti nisu bili visoki da bi to ukazali...7 dan ležanja u bolnici BEZ prepara i ičeg takvog, mene je lagano stislo u trbuhu, sad znam da to nisu bili trudovi, ali tada sam se dala uvjerit da jesu. Doktor me je odveo u rađaonu nabio mi drip i onda je usljedilo 5 sati poroda, užasnih bolova, moja se curica borila svo vrijeme i ja sam stalno govorila da se ona miće i da nije vrijeme za porod, ali bilo je kasno jer su mi dali drip. Btw. nisam uopče znala da je to drip, mislila sam da su mi napokon dali partusisten. Rodila sam je nakon 5 sati, doktor ju je odmah odnjeo, i vratio se pa me kiretirao na živo jer su ostali komadi posteljice unutra. Nakon toga mi je dao to nebulozno otpusno pismo. Ja sam preko veze išla kod patologa koji je zanjekao apsolutno sve što je pisalo u otpusnom pismu i rekao je da je moja curica bila jedna zdrava beba, da ni na njoj ni na posteljici nije bilo nikakvih znakova ni upale ni infekcija, nikakvih bakterija. I rekao je da je bila jako lijepa

Nočas sam je sanjala...probudila sam se sva uplakana i shvatila sam da postoji velika mogučnost da je moja curica rođena živa, jer ju je doktor odmah iznjeo nije mi dao da je vidim...a beba koja se rita u trbuhu 2 sata prije poroda sa 23 tjedna vrlo vjerovatno jest bila živa nakon poroda. Plakala sam nočas ko kiša jer sam shvatila da ju je možda baš taj doktor na rukama ubio tako što ju je cijelu zamotao u neku tkaninu....

Oprostite cure da sam se ja ovoliko raspisala, ali o tome sam tek nočas razmišljala i užasno je to...užasno je ne znati istinu, i užasno je da nisam bila dovoljno pametna i educirana tada da znam da to nisu trudovi...nisam znala da taj doktor ima običaj inducirati porode bez da se napravi sve što je u njihovoj moći da se prvo prova spasit bebu...užasno je jer znam u srcu da bi moja Tija sad bila živa da su se smao potrudili i da im je bilo stalo, i da sam ja bila bolja mama...

Uh.....neču kvarit ovu pozitivu koja nam je došla.....

Bambus jedva čekam tvoj plus! Zavidim ti na trudu
    Vishnja vibrice da sve prođe danas OK...sigurna sam da hoče

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

draga roza nemoj NIKAD ali NIKAD pomislit da ti nisi dobra mama. ti si za mene pojam MAJKE HRABROSTI! u tom svemu ti nisi nista kriva, ti si to najmanje zeljela.i zato nemoj to niti pomisliti.pa nije zaludu špiro na putu, zna on da ce doci u ruke najbolje mame koju je mogao dobiti, a tvoja tri anđela su tebi poslala tvog malog heroja, da svima pokazes kako si dobra mama.
    mandy zelim ti srecu na pregledu,i kad budes gotova odmah nam javi kako napreduje tvoja mrvica.
    visnja08 samo kontroliraj secer i bit ce sve ok, znam nekoliko trudnica koje ga imaju i nemaju ama bas nikakvih problema u trudnoci, pridrzaju se hrane i sve ima je ok, nadam se da ces nam i ti uskoro prijaviti plusić.
    i stvarno sam cila sritna kad citam kako ste dobro, kako zracite veselo.bzara super mi je citati da si dobro,i kad se budes najmanje nadala, ispod tvog srca ce zakucati jos jedno.

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure moje drage..sutra sam ujutro dogovorila pregled za dijabetes,nisu me tili primiti dok se ne najavim,iako su trebali jer mi je šećer i natašte priko 15(btw granica do 6)..sve me strah da ne budem na inzulinu ..držite mi fige za sutra plizić..
    Ah Roza tako si me rasplakala kad si napisala da je posli poroda tvoja prekrasna curica bila još živa..i ja sam imala taj osjećaj kad su mi rekli da moj Jakov nije živ a taj dan sam ga puno puta osjetila da se miče,cilo vrime sam ga osjećala i nisam doktorima virovala da nije živ..grozan osjećaj..a izgleda da su nam svima ta otpusna pisma katastrofa..meni moju bebicu nisu tili dati posli poroda iako sam inzistirala,rekli su mi da ne izgleda dobro i da ima nekakve deformacije,znala sam da izmišljaju,jer kad sam mu donijela robicu da ga obuku,vidila sam ga i bio je prekrasan,isti tata..potpuno zdrava velika slatka beba..ni ja još nisam sigurna zašto mu je prestalo kucati srce,sad pretpostavljam da je to zbog šećera,al ko će znati više..
    Bambus vidim da ti ide dobro :D ,jedva čekam ćuti za tvoj plusić...
    Mandy drži se..sve će bit u redu,velika pusa!
    Tibi..
    velika pusa svima

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga Roza nemoj slučajno razmišljati da ti nisi bila dobra mama svojoj Tiji jer ti si jedna prekrasna osoba puna ljubavi i tvoj Špiro će biti jako sretno dijete što ima takvu mamicu . Dogodilo se to što se dogodilo, nikada nećemo saznati zašto. Iz ove kože ne možemo... Budi mi hrabra draga
    Nažalost, koliko god je medicina napredovala, doktori i dalje ne znaju odgovore na puno pitanja. Ja kad sam rodila moje anđelice došla mi je jedna doktorica i rekla da medicina ne može uvijek objasniti zašto se nešto dogodilo i da je to jednostavno bila Božja volja.
    draga visnja08 vibram da sutra bude sve ok ~~~~~. Teško mi je bilo čitati tvoju priču kao i Rozinu
    Nego ajmo se mi drage moje, lijepo pokušati vratiti na pozitivu koja već neko vrijeme traje na ovom pdf-u, planirati sretniju 2010 godinu.
    Svima velika

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

draga Roza

visnja08 molit ću se noćas za tebe i tvoje zdravlje i naravno, bebicu

mandy-nadam se da sve super prošlo na pregledu, javi se.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mandy

Cure hvala najljepša na toplim rječima i što ste uvijek tu kad je teško!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mandy pa di si nam :? . nadam se da je pregled prosa dobro.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zaboravila ona na nas!
    Mandy sigurna sam da je sve super, al svejedno ajd javi da mogu poč leč

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •