Stranica 17 od 27 PrviPrvi ... 71516171819 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 1320

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 2

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Roza,sve mi imamo u sebi zastitnicki instinkt prema svojim najdrazima,pa kad krene po zlu automatski pocinjemo sebe da krivimo sto nismo uspjele da ih spasimo i zastitimo.Cinjenica je da smo nekada nemocne i da zivot zna da bude surov.Ali,koliko ljubavi ima u tebi,koliko pozitivne energije,koliko snage...to ce Spiro uskoro da osjeti na svojoj kozi!
    bzara mi uljepsa dan sa svojim optimizmom i energijom.Samo tako draga!!!!!
    visnja08,znam dosta cura sa takvim problemima,moras samo biti disciplinovana i eto rezultata!
    Tibi draga,to sto osjecas osjecala bi i da pise neka odredjena dijagnoza.Bice bolje!!!
    Mandy...javi se vise!!!!!!!!!!!!!!!!!!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ne znam da koristim ovu tastaturu....htjela sam samo imena da napisem podebljanim tekstom....
    Svima

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

joj drage moje, sad ste me raspekmezile sa svojim predivnim riječima! ma sve vas obožavam!

Rozica, cure su već sve divno napisale! pa ću ja samo napisati : kakve su to gluposti! ti si DIVNA mama, DIVNA! i Špiro će biti jedno divno dijete, koje se stvarno jako veselim upoznati!
    neki dan prolazim pored trgovine sa dječjim stvarima, i vidim jedan predivan kompletić za dečkiće - hlačice i košuljica karirana
    i odmah pomislim na tvog frajera kako bi mu tako nešto predivno stajalo!
    Mandy, sigurna sam da je sve u redu, ali svejedno draga javi nam se kad stigneš!
    pesek je zlatni retriver, i za djecu odličan pas! samo što se oni jako linjaju ako bi ju imali u kući! ali divni, dobroćudni psi! ako ti trebaju bilo kakve informacije samo pitaj (može i preko pp)!
    Visnja puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
    tvoj mali anđelak te sada gleda sa neba i čuva svoju mamu! on je uvijek tu, svugdje i u svemu ga možeš vidjeti i osjetiti!
    dok sam u nedjelju trčala okolo i tražila Koka samo sam govorila : Anđeli moji pomozite mi da ga nađem! i jesu...
    bambus, znaš da sve isto želim i tebi od sveg srca!
    Tibi šaljem za tvoje male anđelice! sigurno su bile divne, i sigurna sam da te gledaju odozgo i šalju svu svoju ljubav svojim roditeljima!
    andjelak, hvala na lijepi riječima
    choco, draga kako si nam ti? veeeeelika

sve vas ljubim!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drage moje hvala vam na prekrasnim rječima, Choco rasplakala si me
    Mandy!!! još čekamo!

Cure evo mi guramo polako do punih 30 tjedana :D onda još samo 2 tjedna i nekako smo na sigurnijem tlu! Molite Boga da nam pokloni još malo vremena, samo još malo malo vremena!

Volim vas sve mamice moje drage, i ako se ovaj moj mali rodi živ i zdrav, morate sve doći u nas na babinje jeste čule!!! Boli me briga gdje ste i jeste daleko, oču sve do jedne u nas na jednom tulumu!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure tek sam sad pročitala za Mandy
    Život je često takav da ga je zaista jako teško živjeti...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga Rozić, vidiš da idu ti tjedni i još ćeš nam se ti ovdje i žaliti da tvoj Špiro neće van. Ma bit će sve super. Naravno da stižemo u babinje. Mene možeš odmah zabilježiti za tulum
    draga bzara hvala ti na divnim mislima
    draga choco kako si nam ti? Ti nas sve tješiš, a na sebe zaboravila .
    draga lexy nadam se da si nam malo bolje
    ...jadna naša Mandy, još ne mogu doći sebi...
    drage moje trudnice, trudilice i tužnice sve vas ljubim

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ajme kako mi je zao nase mandy. stvarno nije fer, nije pošteno. pa do kada ce nas zivot tako udarati!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Drage moje, ovih dana kada se obilježava godišnjica pada Vukovara i gledajući snimke iz podruma i vukovarske bolnice uočila sam nekoliko bebica. I sam je Siniša Glavašević rekao da ima 7 novorođenih beba u bolnici. Što je bilo s njima? Ne mogu te snimke izbrisati iz glave, cijelu noć nisam spavala, samo mislim što se s bebicama dogodilo. Kako su preživjele u tim uvjetima, i jesu li uopće? Je li ih netko uspio spasiti nakon pada grada ? Svakakvi mi scenariji padaju na pamet, i doslovno mi je zlo jer sam se za vrijeme rata naslušala groznih priča.
    Bila je na podnevnom dnevniku jedna vukovarka čija je kćerka izvedena iz vukovarske bolnice živa i zdrava s 4-mjesečnom bebom. Ona ne zna što im se dogodilo ni dan danas.

Znam da sam pod utjecajem hormona i da sam neuravnotežena, ali svake se godine u ovo vrijeme sjetim tih jadnih ljudi, a pogotovo žena i djece. Gdje su li oni danas?!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gledala sam to, beba je dobro i danas je velika cura živi u Vukovaru, ali ova djevojka koja ju je držala u naručju je još "nestala"

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Curice drage samo da vas pozdravim. Vidim svašta se događalo ovih dva tjedna što vas nisam mogla čitati. I radost i na žalost suze....
    Kći i ja smo bile u out-u, naime zadesila nas je ova nova gripa modernog doba. Al sad smo ko nove.
    Ovo je za mene pretužan dan... Da je život drugačiji, moj mali dječak bi danas puhao svoje tri svjećice na torti i pjevao bi "Sletan lođendan L....", ali s obzirom da smo TU i SADA te tri svijećice će otpuhati vjetar, a ja samo mogu zamisliti da je to bio L....

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

franica
    šaljem jedno za tvog malog anđelčića! on sada je s vama, gleda vas i pazi na vas! joj kako tužan dan danas!
    baš me nekako pogodio gubitak naše najdraže mandy...

čuvajte mi se cure moje!
    Rozice, pazi svog Špireka, i mazi bušeka!
    idem raditi, javim vam se navečer!

sve vas ljubim!

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

franica
    Za tvog malog andjelcica

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Franice

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Franice

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Franice.. ..

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ma jeli može biti još gori dan nego što već je?!samo loše vijesti sa svih strana ..valjda će s jutrom sve počet ić na bolje..
    pusa svima..

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure moje, evo mi polako gasimo laptop....baš težak tužan dan
    Mandy šaljem ti još zagrljaja, i nadam se da izdržavaš nekako, tako mi je žao, osječam se kao da sve to proživljava moja rođena sestra

Laku vam noć drage moje

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

šta se dogodilo mandy?
    di ima za pročitati?
    nema me baš ovih dana

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

drage, baš tužan neki dan!
    ira, kako si ti draga? kako nam je Vito?

mandy je izgubila bebicu prežao mi je! napisala je na temi dolje niže!

svima vam šaljem jedan veliki zagrljaj, da sa novim danom sutra dođu i nove nade...
    mandy, drži nam se draga, volimo te sve ovdje!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

visnja08, kako je prošlo danas na pretragama? Imaš li kakve nalaze? Nisi ništa napisala o tome.
    Bili ste mi u molitvama sinoć, i ti i beba.

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Lexy srce si .. ..bila sam na pretragama jutros,šećer katastrofa,sve išla priko reda :D ..a ništa dali su mi inzulin 4 puta dnevno,odma mi je bilo lakše,pa kamen sa srca kad sad znam da je ovo jedini izlaz i da mi samo inzulin može pomoći..rekla mi doktorica da se strpim još koji misec sa bebom a ja uredno kimam glavom a mislim se "je moš mislit kako ću čekat"..već sam do ruba došla sa živcima oko šećera,malo sam nespretna s tim bodežima al ispraksirat ću se ja kad tad..Anđel mi moj maleni daje snage za dalje,sve u Božje ruke..e sad napokon mogu malo više jesti i nabacit koju kilu,izgledam ka daska za peglanje ..
    Curke drage volim vas puno ..

Crtica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    Njemacka/tko je blizu neka svrati na kavu

Početno

A tako sam se nadala dobrim vjestima nakon par dana sto vas nisam uspjela citati,kakav tuzan dan
    Draga Mendy,da te barem mogu zagrliti,da ti barem mogu izbrisati bol,ponovnu bol,barem da mogu.smrzla sam se kada sam procitala,draga moja sve te nosimo u snasim srcima i mislima,molim se da skupis snagu,da se nikada vise nikome neponovi.U ovom trenutku svaka rijec je suvisna,saljem ti barem jedan Da barem mogu,tako bih voljela da ti izbrisem bol,i vratim vrijeme.
    Sve vas drage moje ljubim i pozdravljam,tako sam tuzna,citala sam sta je bilo sa Santi sa podpomognute,pa sada Mendy,i pitam se iznova zasto,nasi dragi andeli,njihovi neslavljeni rodendani,ponekad mislim da nemogu vise.
    za Spiru koji mi daje smisao u svemu sto se desava.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure drage dobro jutro

Crtice Špiro ti šalje veliki poljubac!

Vishnja, ah, a što da ti rečem, šečer šmečer, ima ga dosta trudnica, preživjet češ to i uz inzulin mislim da nečeš imat problema. Glavno da si ti pozitivna i da te to ne smeta. Sad dok još ne zatrudniš najedi se lijepo, udebljaj se malo, jer kad dođe mrva garant ideš na trudničku šečer dijetu ali i to se preživi, glavno da je trudnička dijeta!

Mandy

Mi danas ok...puno mislim na Tiju, Ivana i Olivera zadnje vrijeme, non stop zapravo. I pored sve tuge i jada koji osječam, i koji sam osječala, mislim da su svo troje bili pravi blagoslov, obogatili su moju dušu i srce, pokazali mi što je to snaga majčinske ljubavi. Zahvalna sam Bogu za svaki sekund koji sam im bila mama na ovom svijetu, a mm i ja tako pričamo o njima kao da smo preživili cijeli život skupa. Fascinantno je kako se može razvuč razgovor oko nekih "nevažnih" stvari kao što je Tijino lupkanje u trbuhu ili Ivanovo štipkanje...gledamo i sličice sa UZV-a...sličica kad su bili 12.7 mm, dvije male točke...a meni sječanja za taj period kao da su tada več imali 10 godina, toliko toga se izdogađalo do tih 12 milimetara, toliko veselih momenata, toliko ljubavi smo im več tada bili dali.........eto sve ovo s Mandy me je baš potaklo na razmišljanje i onda mi je bilo još teže radi nje jer znam da za majku svaki dan trudnoče traje kao jedan život, i svaki dan je poseban, sa toliko puno ljepih sječanja

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga Rozi, baš tako se i ja osjećam. Kao da sam sa mojim curkama provela pola života....
    Naravno da su naše bebice bile blagoslov , nikada u životu nisam bila sretnija niti opuštenija nego onda kad su one bile sa mnom.
    Obzirom da ja imam "Gabi mozak" - Pamtim samo lijepe dane
    Veliki poljubac tebi i Špiri
    draga Visnja08 želim ti da se što prije stabilizira stanje i da nas razveseliš jednim plusićem
    draga crtica teško je jako, ali možeš ti to
    drage moje sve vas ljubim

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa

Mi danas ok...puno mislim na Tiju, Ivana i Olivera zadnje vrijeme, non stop zapravo. I pored sve tuge i jada koji osječam, i koji sam osječala, mislim da su svo troje bili pravi blagoslov, obogatili su moju dušu i srce, pokazali mi što je to snaga majčinske ljubavi. Zahvalna sam Bogu za svaki sekund koji sam im bila mama na ovom svijetu, a mm i ja tako pričamo o njima kao da smo preživili cijeli život skupa. Fascinantno je kako se može razvuč razgovor oko nekih "nevažnih" stvari kao što je Tijino lupkanje u trbuhu ili Ivanovo štipkanje...gledamo i sličice sa UZV-a...sličica kad su bili 12.7 mm, dvije male točke...a meni sječanja za taj period kao da su tada več imali 10 godina, toliko toga se izdogađalo do tih 12 milimetara, toliko veselih momenata, toliko ljubavi smo im več tada bili dali.........eto sve ovo s Mandy me je baš potaklo na razmišljanje i onda mi je bilo još teže radi nje jer znam da za majku svaki dan trudnoče traje kao jedan život, i svaki dan je poseban, sa toliko puno ljepih sječanja

Roza,nekad našoj djeci Svemir/Bog odredi da je život unutar maternice jedini život koji će imati.Netko samo par dana,netko samo par tjedana,netko mjeseci...Nama je tada teško jer nam se čini nepošteno kratko vrijeme koju su proveli u nama ,uz nas...Ali samo nama je teško,njima nije.Vrijeme koje smo im mi omogučile,život kojem smo mi pružili priliku da bude(ma kako se nama činio kratak) je za njih Vječnost.
    Količina Ljubavi se ne mjeri satima ,danima ili godinama...

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Mandy sada tek vidim......žao mi je draga

Drage cure nemojte se prepuštati tako crnim mislima,scenarijima...nije dobro ni za vas,ni za bebe koje nosite,planirate.

Meni je otišla plodna voda,sin je bio živ,ali su mi rekli dr. da najčešće u tim tjednima..24 tj beba umre tijekom poroda i tako je bilo umro je tijekom poroda. Nažalost morao je van,i istu je bio inducirani porod,osjetila sam ga ,ne drip,ali tijekom poroda je otišao..

Nemojte si predbacivati,nemojte se vraćati nazad.........
    SVI SMO MI NAJBOLJE MAME I DALE BI SVE DA BUDE DRUGAČIJE.
    Normalno je da se rastužimo,da tugujemo za izgubljenim snovima,planovima...uvijek će to biti dio nas na ovaj ili onaj način,.....kutijica uspomna,želja i snova , stisnuta u nizu pretinaca našeg srca,nećemo ju često otvarati,da nas ne razžalostimo ali znat ćemo uvijek što je u njoj i onda samo kad pomislimo na nju.
    Što se manje osvrćemo unatrag,lakše grabimo naprijed sa svim utezima koji nam taj iskorak otežavaju

Roza vjerujem da te sada sve to još intezivnije drži jer napeto isčekuješ svog Špiru,ali i tu je i strah...ne daj da te obuzme kao i nadolazeći obiteljski blagdani i onda maštamo.........
    Moramo stvarati nove snove da nam daju nadu..
    Priznajem i ja se rastužim ali to je najčešće uvijek intezivnije kada počnem vrtiti sve filmove iz prošlosti,počnem računati, zamišljati što bi bilo kad bi bilo..i to nije dobro za mene.
    Ne želim zaboraviti ali ne želim ni da me to guši,da mi ne da naprijed jer znam da ni moj Anđeo ni moja djeca ne žele tužnu mamu,nego veselu,hrabru i jaku osobu.

Svima veliki

Ps sorry ako ovo sve zvuči z brda z dola

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa
    ...Vrijeme koje smo im mi omogučile,život kojem smo mi pružili priliku da bude(ma kako se nama činio kratak) je za njih Vječnost.
    Hvala za ove misli.
    Unijela su radost u sjećanja koja su do sada bila ispunjena nekim drugim osjećajima.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: re

Citiraj andjelak prvotno napisa
    Nemojte si predbacivati,nemojte se vraćati nazad.........
    SVI SMO MI NAJBOLJE MAME I DALE BI SVE DA BUDE DRUGAČIJE.
    Normalno je da se rastužimo,da tugujemo za izgubljenim snovima,planovima...uvijek će to biti dio nas na ovaj ili onaj način,.....kutijica uspomna,želja i snova , stisnuta u nizu pretinaca našeg srca,nećemo ju često otvarati,da nas ne razžalostimo ali znat ćemo uvijek što je u njoj i onda samo kad pomislimo na nju.
    Što se manje osvrćemo unatrag,lakše grabimo naprijed sa svim utezima koji nam taj iskorak otežavaju

Roza vjerujem da te sada sve to još intezivnije drži jer napeto isčekuješ svog Špiru,ali i tu je i strah...ne daj da te obuzme kao i nadolazeći obiteljski blagdani i onda maštamo.........
    Moramo stvarati nove snove da nam daju nadu..
    Priznajem i ja se rastužim ali to je najčešće uvijek intezivnije kada počnem vrtiti sve filmove iz prošlosti,počnem računati, zamišljati što bi bilo kad bi bilo..i to nije dobro za mene.
    Ne želim zaboraviti ali ne želim ni da me to guši,da mi ne da naprijed jer znam da ni moj Anđeo ni moja djeca ne žele tužnu mamu,nego veselu,hrabru i jaku osobu.

Svima veliki

Ps sorry ako ovo sve zvuči z brda z dola
    andjelak, ove tvoje riječi su pogodile ravno u sridu. Nije dobro za nas gledati unatrag, razmišljati, računati tjedne ili mjesece. Ni ja ne želim zaboraviti, zato i razmišljam o svemu, pa se rastužim i onda samo pate moj muž i dijete, i ja. A beba, moj anđeo, nema ništa od toga.
    Jer ja je nikada neću zaboraviti, bez obzira što život neminovno ide dalje. Kao što si rekla uvijek ću imati ladicu u srcu u kojem će biti spremljene uspomene i nadanja, koju neću prečesto otvarati, ali ću znati da je tu i ono što je u njoj.
    Moram gledati naprijed, u budućnost, a ne mučiti se s prošlošću samo kako ne bih imala grižnju savjesti što se polako vraća osmijeh na moje lice, a suze na licu polako suše. Ne moram svaki dan iznova dokazivati svom anđelu i sebi da je volim, i da je ne zaboravljam, i da sam dobra mama, iako idem dalje.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

roza ma ti si meni super! bit ćeš divna mama,evo već si 30 tj,za čas će proći još to malo i ti i Špiro ćete se maziti i paziti

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ivno si to rekla

Lexy nemoj se gristi zbog osmijeha,zbog presušenih suza.......treba prihvatiti novo sutra(drugačije je od onog kao što smo zamišljali,ali doći će još lijepih trenutak iako se na početku tako ne čini i sve će biti umotan drugačiji,ali BIT ĆE),a to što ne plačeš,što nismo u crno zamotani nije pokazatelj naše boli,i i koliko nam netko uistinu nedostaje.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa

Volim vas sve mamice moje drage, i ako se ovaj moj mali rodi živ i zdrav, morate sve doći u nas na babinje jeste čule!!! Boli me briga gdje ste i jeste daleko, oču sve do jedne u nas na jednom tulumu!
    pazi što želiš...

meni su moje drage forumašice došle u babinje kad sam rodila Doru, njih 5-6 sa dječicom je sjelo u vlak i došlo

baš mi je drago zbog toga, prekrasno iskustvo

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja se nadam da če vas 5-6 sjest na vlak-bus-u auto i doći nas vidjeti!!!! To bi mi bilo prekrasno stvarno

Cure, danas takav panic attack me je čopio. Špiro se nije probudio skupa samnom kao i inaće, i nije se jedno sat vremena skoro micao, umrla sam od straha, noge mi se odsjekle...onda smo slušali srce na onaj beby dopler, pa ja zabrijala da to nije njegovo nego moje, pa me Ante morao uvjeravat da njegovo kuca barem 120 a moje 80, ja nisam nikako mogla skužit razliku (iako sam bila DJ i ti BPM-i su mi fakat blisku i prepoznajem ih)...ma užas, ne mogu vam to opisat...jedno kratko vrijeme sam bila skroz shrvana i potponula...i onda se mali prasac malo ritnuo...pa me lupnuo nogicom par puta....i malo sam se smirila...iako evo jutros jest mirnije nego inače, i ne znam jel to razlog za frikiranje ili ne...ali možete i same pretpostavit kako se osječam, bojim se da nešto ne pođe krivo i molim Boga da anm čuva Špireka......ne mogu podnjet više tragedija!

Ma neču vas sad davit. Šaljem vam veliku pusu i snažan zagrljaj našoj Mandy

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Draga moja Roza pa Spira je sad vec veliki decko i ponestaje mu prostor i normalno je da se sve manje mice, tako da uzivaj .Ja svoju J zadnjih nedelja osecala sam je samo kad je stucala.
    Ljubim Vas sve

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Roza, i ja mislim da je njemu sad i vrijeme da pocne rijedje da se javlja, jer nema vise mjesta kao prije ,ipak je to sad veliki momcina...

mandy,i ja mislim na tebe

Cure,budite mi sve sretne sa vasim bebicama -sto prije !
    Javim vam se u ponedeljak poslije pregleda, ali tek poslijepodne/uvece,mislim da necu moci prije.

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Roza draga ..nemoj se sekirati,kako su cure rekle Špiro je već velik dečko pa ćeš manje osjetit njegove slatke udarce ..
    Kako su naše trudilice?Bambus kad bi mogli čuti za tvoj plusić ?
    Ja sam bila juče kod psihijatra za potvrde za bolovanje,doktori i on su zaključili da sam dobila dijabetes tipa 1 zbog stresa od posla,i ja sam to već znala još prije..najvjerojatnije ću čak moći sad biti u mirovini,a tek mi je 26 :shock: ..ne preporučaju mi nikakav posao jer bi moglo bit još gore,na inzulin sam se već evo 3 dan navikla iako moram povećati doze jer mi ove manje ne djeluju uopće ,a na kilaži moram pod hitno poraditi jer imam 15 kila manje :? ..ma sva sam više zbunjena i izmučena, na sam spomen moje bebe krenu mi suze,s nikim,al s nikim više ne mogu pričati o tome,totalno se povlačim u sebe a komunikacija s ljudima mi je pala na 0..jel to moguće da nakon 6 miseci može bit gore?Što ne bi s vremenom tribalo biti lakše? ..totalno sam blokirala..evo samo ovo što sam napisla,meni se već ruke tresu i steže me oko srca,tako boli da ne mogu virovati da sam na ovo spala..drugi tjedan moram na procjenu ptsp-a,gori strah od života nisam imala,i ne prepoznajem sebe ovakvu,ovo ne liči na mene nikako ..

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

veser, curke!
    visnja08 nadam se da ce ti ti sve sili pregledi proci onako kako ti zelis, i kad se malko smiris i kili ce se nabaciti( govorim ti iz vlastitog iskustvam je dodouse ja sam malo pretjerala ).i ja nekad imam osjecaj da sta vrime vise prolaz da mi je to jos teze, a ne lakse kako kazu.

mene je ovo s nasom mandy dotuklo do kraja. toliko da sam ponovno osjetila onaj stari strah, jer i mm ima kromosomsku pogesku, tako da sam se bas posteno pripala. sta ako se i ponovi :/ .

a mi se trudimo, sve je u Božijim rukama,pa kad bude. je da bi ja vama volila javit nas plusic sta priije. vidit cemo.

roza znas, nije zagreb na kraj svita, tako da se mene neces tako lako rjesit. kad dode špiro eto i mene.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

večer, curke!
    višnja
    draga, kako mi je žao zbog dijabetesa! o jadna ti nama! ne mogu vjerovati što stres napravi čovjeku! strašno! ali sigurna sam da ćeš ti brzo nabiti te kilice, i početi dobro reagirati na inzulin! koliko imaš kila ako te smijem pitati, kad toliko puno moraš dobiti?
    mogu ti reći da se upravo meni to dogodilo da sam tek nakon godinu dana od svega pala u tešku depresiju i završila kod psihologa jer sam počela imati fizičke smetnje! draga s nama ovdje možeš pričati o svemu, i svi te razumijemo! kod okoline je često teško naći razumijevanje, ali zato smo mi tu!
    Rozice, slažem se s curama, Špirek je već veliki i sve manje ima mjesta! ali ja ipak šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog pišulinca da ne sekira mamicu!
    a inače ja ti sigurno stižem, vjerojatno još dok si u bolnici!
    lexy ne moraš svom andjelu ništa dokazivati jer tvoj andjelčić to zna! on je tu oko tebe u svakom tvom udisaju i izdisaju, u svakom tvom pogledu, u svakom tvom dodiru... svi naši anđeli su tu, samo ih trebamo potražiti, i osjetiti ćemo ih...
    a72 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i još puuuuuuuuno njih za pregled u pon!
    mandy stalno si mi u mislima!
    crtice, Tibi, andjelak, i sve ostale divne i hrabre žene šaljem vam veeeeliku

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bambus, ma ja šaljem puuuuuuuno ~~~~~~~~~~~ da vas vrijedne, život nagradi jednim divnim Božićnim poklonom!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uh Vishnja draga to što ti a i večina nas ima je tzv. ptsp, meni je doktorica to "dijagnosticirala", i da nisam sada trudna bila bih na bolovanju zbog toga. I ne čudim se da ti je utjecalo na zdravlje. Najbolje za tebe sada je da si na bolovanju i da se paziš. Znam točno kako ti je, a ja sam sad trudna, život kao dobija novi smisao, a ne mogu viđat ljude, ne mogu se zamisliti s nekim na kavi, skroz sam povučena u sebe i imam samo vas, i samo s vama mogu iskreno razgovarati (pisati)...a naravno da je normalno da nakon 6 mjeseci život može biti još i teži...meni se nekad ćini da mi je lakše bilo oniih prvih par tjedana dok sam bila na sedativima i nekako polu svjesna svega, tupa...tada se bar nisam morala truditi, i mogla sam si dopustiti da budem na dnu. A 6 mjeseci nakon cijeli svijet od nas očekuje da polako krenemo dalje, da se "prucnemo" i mi to same želimo, a ne ide...
    Kod mene je to da što vrijeme više prolazi to mi više fale...i onda mi Ante dođe danas, stavi ruku na stomak i reče: naše četvrto dijete

Opet se ja raspisala a trebala bih te nekako utješit! Jedno ti mogu sa sigurnošču reći, kad opet budeš mama, i kad opet bude maleno mrvica pod tvojim srcem, morat češ naći snage za iči dalje. Nečeš imati opcije. I ja samo zahvaljujem Bogu da mi je dao Špira jer mislim da nije on došao kad je došao, ja ne bih nikako bila dobro, nikako...ovako, nemam izbora, a to je ponekad zaista ono što nam treba.

I želim ti da rješiš taj šečer što prije, tijelo če ti se skoro priviknuti...i onda u akciju...bit če sve dobro vidjet češ

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sve smo pisale u isto vrijeme

Bambus, Bzarice Špiro jedva čeka da vas upozna!!! A ja ču vas drage moje izljubit i izgrlit kad nam dođete ko da ste mi rođene sestre!

Meni drago kad vas nema, jer znam što radite

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a72 čekamo ponedjeljak večer da nam javiš kako ta tvoja mrvica napreduje, več te vidim kako češ se rasplakat kad čuješ srčeko i vidiš bublicu!!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga visnja08 od srca ti želim da ti se zdravstveno stanje stabilizira i da nam ti što prije ostaneš trudna
    draga Roza jadnom Špiri nedaš ni da malo duže odspava . Tvoj Špiro je pravi dečko i bit će sve ok. Jedva čekam da ga vidim , a i tebe naravno draga
    draga a72 vibram da sve prođe super u ponedjeljak~~~~~. Obavezno nam javi kako je mrvica
    draga bambus i bzara vibram da vam kućna radinost što prije upali ~~~~~~
    draga Mandy mislim na tebe . Toliko mi je žao da to ne mogu niti riječima iskazati.
    drage moje crtice, andjelak, choco, lexy i sve drage cure sa ovog pdf-a koje nisam poimence navela sve vas ljubim

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Roza draga presretna sam kako tjedni odmiču i da je sve u redu!
    Još malo pa 30 tjedana i onda češ se osjećati puno lakše.
    Tako je i meni bilo.
    Tebi i malenom Špiri puno, puno pusica!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Cure moje

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kako ruzan dan,magla se spustila,hladno...
    Sve krenem da napisem nesto,ali mi fale rijeci.Tako mi je tesko palo ovo sa mandy...A ovih dana sam bila nikakva jer me sve podsjeca na bebu.Naime,jos ranije sam citala o kcerki poznatog golmana iz Njemacke koja je imala urodjenu srcanu manu(slicna dijagnoza kao kod nase bebe),o tome kako je zivjela 2 godine,prezivjela 3 operacije i umrla.Kada sada javlljaju da se otac ubio...I onda se pitam(po milioniti put)da li smo ispravno odlucili,sta da radim ako se opet ponovi isto....uzas!
    Kako vrijeme prolazi meni je sve teze,tek sada realizujem sta se desilo...

Ljubim vas sve

Crtica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    Njemacka/tko je blizu neka svrati na kavu

Početno

Draga Choco,sada si me bas vratila par dana unazad,meni je tako zao te obitelji,neznam dali si imala prilike gledati presicu i ispracaj toga nogometasa,nesto prestrasno,nakon gubitka svoje prekrasne curice usvojili su malu djevojcicu,zeni je to vratilo snagu i zelju za zivotom,njega jos vise bacilo u strah da i nju neizgube.Ispracaj je bio toliko bolan,pun stadion ljudi,boli pitanja jesmo li mu mogli pomoci,a nitko od suigraca u klubu nije primjetio koliko je on nesretan,a ona divna jedna krhka vanjski zena,a jaka iz nutra.Mislim svaki dan na nju,koliku snagu ona sada mora imati da nastavi dalje.
    I sve ti dogadaji oko nas namecu mi pitanja,koliko je covjeku malo potrebno da nade srecu,a isto tako da ga zadesi nesreca,znamo li uopce koliku bol ljudi oko nas nose u sebi.Valjda se mi na ovom pdf tako dobro i razumijemo jer znamo sta znaci bol,svakoga od nas je obiljezila.
    I zato se ja u ovakva jutra prvo se sjetim Spire,nekako me on vrati u normalu i pomislim kako ce ljepo biti spremati se doci ga vidjeti,uzivati sa svima vama u tom susretu,sjesti u vlak i nositi nestrpljenje 1000kilometara daleko,a ono raste li raste,zamisljati ga,sjecati se Rozinih rijeci,sta je ono rekla kakav je,imali kosicu,koje su mu boje okice,jel place,kako place,kako je ljep ,srce malo,pa vas sve upoznati,vidjeti vas po prvi puta,vec osjecam neku toplinu oko srca,i te mi misli brisu maglu iz misli,iz dana.
    Sve vas ljubim,nosim vas u mislima,i jedva cekam dan kada cemo se sve probuditi sretne,imat cemo mi uvjek briga,samo da nisu ovako teske.
    Poseban nasoj dragoj Mendy,sve sto kazem je glupo,samo se nadam da ti to mozes.
    Bzara,Bambus,Tibi,Visnja,A72,Ole,Andjelak,sirius,i sve drage nespomenute svima saljem puno vibrica i pozdrava za snagu za jedno nase novo sutra

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme crtice rasplakala si me kako ti uvijek napišeš stvari tako prekrasno...i ja jedva čekam cure da dođete kod nas, organizirat ču vas ja, sve ču vas dovuči

Prestrašno je to što je zadesilo tu obitelj nogometaša, baš smo mm i ja nekidan pričali o tome...ja se samo stavljam u ulogu te žene, i mislim se koliko li sad njoj snage i hrabrosti treba za sve to preživit!

Naša nedjelja prolazi relativno mirno, Špirek se jutros probudio samnom i odmah sam bila mirnija, sad se javlja svako malo, mirna sam.
    Maksi Baš kako kažeš 30 tjedan je tu i malo sam mirnija, kad prođe 32 mislim da ču se skroz skulirati (a-ha moš mislit, neču se skulirat dok ne napuni 50 )

Šaljem vam svima ogromne poljupce i poseban zagrljaj našoj Mandy

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Najdraze moje, ja totalno kasnim za vama, ne mogu vas pratiti i druziti se kao prije... Moja mala princeza zahtjeva citavo moje vrijeme, tako da sam njena, s njom, pored nje 24/7. Predivne ste i hrabre do neba sve do jedne, drago mi je da smo dobile svoj "pravi" pdf, ali zao mi jesto nas toliko ima . Htjedoh reci kako mi je drago sto je baby monitor otisao mojoj Rozici, drago mi je bilo upoznati Antu (imas vrlo simpaticnog, dragog i zgodjusnog muza, a jos kako znam koliko je predivan s tobom, kako je bio i je uz tebe... Ma bas je dragi!). Vidim i da ti koji puta pomogne taj monitor, super, ali mi je zao sto ga i prije nismo poslali. Molim te cmokni i pomazi Spireka od mene i Nole! Jos malo i ljepotan nam je tu! Moja Nola je super, predivna, velika papalica, smije se stalno, odlicno spava, vesela je i prekrasna! Hvala Bogu zdrava je i sretna, i to je nase najvece blago :D! Svi od reda smo u nju! Ogromnu saljem svima, posebno mojoj Bzarici!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Rozice nemaš pojma koliko mi je drago. Stalno sam mislila na tebe. Kad sam navratila ovdje i vidjela tvoj potpis bilo je :D :D I svako malo dođem da vidim kako gurate.
    Meni je ovo jako bolna tema kao i svima i nekako izbjegavam ovdje pisati.
    Hrabra si jako, jako i skidam ti kapu!

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isabel drago mi je da te vidim, puse šaljem za tebe i Nolu

Roza, tvoj Špiro će biti posebno blagoslovljen jer je uspio, tako mali, uvući se u srca svima nama
    Nije to lako, znaš
    Imat će Špirek više (virtualnih) kuma nego trnoružica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •