Stranica 21 od 27 PrviPrvi ... 111920212223 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1320

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 2

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Bzarica moja joooj ti si tako živnula da mi tvoj post uvijek zrači vedrinom.

Moram te ispraviti ali hvala što mi želiš još pokoji +,ja sam svoj plusić već dobila i 2007 je stigao moj paketić koji je izbrisao sve tuge,on je pravi mali zvrk koji šarmira gdje god dođe

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

andjelak,
    ma još koji plusić ne bi škodio!
    a tvom malom šarmeru veeeeelika

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga bzara no, no, kakvo je to razmišljanje. Iduće godine se sve ukrcavamo na trudnički vlakić - skupa sa tobom . Jesi čula rozu da Špiro treba prijatelje, pa idemo se sve potruditi da naš Špirek dobije vejiikkooo dluštvo
    draga roza iz tvojih usta u Božje uši. Draže mi se hvatati sa mm-om nego imati posla sa dr., iglama i punkcijama na živo . Dragom Špiri šaljem veliku pusu , a ti nam draga budi hrabra, brzo će to proći i ti ćeš biti prekrasna mamica
    draga mandy joj tako ti želim da čim prije postaneš mama jednoj maloj štruci
    draga bambus jedva čekam da nam javiš pluseka
    drage moje sve koje nisam sada nabrojala sve vas ljubim

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hej cure moje

Vi ste stvarno najbolje! I da, Tibi je dobro rekla, Špireku treba veliko društvo, zato na posao

Bzarice ja brijem da češ nam ti prijavit plusić baš kad se moj Špirek rodi, joj koliko bi to sreče bilo Ajde ispuni ovoj trudnici želju pa se baci na mužeka

Visnja draga, najgori su ti datumi u mjesecu kad brojimo koliko je prošlo i koliki bi sada bili Ali biće bolje, i sijat če i nama sunce, vidjet češ. Kad se napuni ovaj vlakič trudnica, dobre vijesti če se samo širiti ovim našim topic-om. I nadam se iskreno da če nas više prijavljivati plusiće a sve manje novih cura če biti

A sad na topicu trudnoča čitam, antea nova članica foruma, bebici joj se smotala pupčana oko vrata i umrla u 9 mjesecu trudnoče
    A ne mogu a da se ne prepadnem kad čitam takve stvari...užasno me strah.

Držte mi se moje najdraže, mi vam šaljemo veliku pusu za laku noć

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    A imam feeling da ču tek kad dobijem Špireka na prsi i u ruke shvatit ogromnost gubitka koji smo sve ovdje prošle.

To se meni dogodilo Roza

Ne u prvim danima, nego malo poslije, kada smo se malo uhodali.
    Valjda sam tek tada počela uživati u čarima roditeljstva i postala svjesna svega što sam izgubila

p.s. pusti kolica, u prvima danima ti ionako ne trebaju

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Samo da vam zahvalim na riječima podrške.
    U ponedjeljak sam otišla na Rebro i razgovarala sam sa sestrom koja je bila prisutna kada je preminula, sa glavnom sestrom i psihologicom koja je sa mnom otišla na patologiju. Tamo sam razgovarala sa gđom koja je uredila Leonu. Pogrebnik ju je već odvezao pa ju nisam mogla više vidjeti čak i da sam htjela. Rekli su da je bila jako otečena, edematozna, a i morali su ju obducirat, i glavicu. Tako da je i ona zadnja slika "lijepa" u usporedbi s tim.
    Uostalom, u ponedjeljak sam već osjećala da je ona s nama, a ne negdje na Rebru sama, na hladnom itd. Osjećala sam, kako sirius kaže, da je to samo tijelo, a da je ona s nama. I da je konačno mirna i spokojna.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kljucic

zelim ti puno snage za dalje i puno ljubavi za malog Davida, da zna da ima andela koji ga cuva

svim curama s ovog topika veliki

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ključić naša hrabra
    maleno leonino srce će uvijek kucati za vas, upravo onako kako ga osjećate!
    i za davida jedno , puno je toga prošao posljednjih dana...

svima na topicu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kljucic

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ključić veeeliki

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ključić

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kljucic

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ključić

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ključić
    leona čuvaj svoju mamu, tatu i malenog bracu

ostalim curama, posebno našoj Rozi

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

kljucic

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Draga Ključić, tako si hrabra i puna vjere . Svaku večer ste u našim molitvama.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga naša ključić, šaljem ti jedan ogromni utješni zagrljaj
    Leonica će uvijek biti s vama, čuvati svoju mamicu i tatu i bracu.
    Draga želim ti puno snage

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 2

Dobar dan,
    slučajno sam završila ovdje, tražila sam nešto da bi bila pametnija i kako pomoći prijateljici koja je postala mama anđela prije dva tjedna .
    I ključić kada je javila za Leonu, nisam mogla vjerovati,

Malo Vas pratim iz prikrajka i moj duboki naklon vama hrabrim, čvrstim,predivnim, pozitivnim, ma neznam koju bi riječ napisala za sve vas.

Žao mi je što vam se sve to izdešavalo i od srca vam najiskrenije želim da vam se svima ispune želje i uskoro držite svoje bebice u naručju.

rozagroza i špiru.

Svima šaljem veliku

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mila ključić nadam se da si malo bolje , kako je David, prijeti li da će izaći ili mu se još ne da ?
    roza sve smo mi na početku bile malo smotane mame, ali kroz par dana sve to dođe na svoje, brzo se naučiš tehničkim stvarima, a još brže naučiš razlikovati kako i zašto beba plače; ne brini ti ćeš biti divna mama :D ; i da , vjerovatno će se dogoditi to što si rekla : da ćeš tek kad dobiješ Špiru na prsa ili nakon nekoliko dana shvatiti veličinu onog što si izgubila; vidim to po sebi, koliko god sam razmišljala da će majčinstvo biti divno utoliko je bilo još divnije i s godinama je drugačije, ali sve veće i veće; ne znam kako bih ti to približila, kad gledam svoje cure još sam svjesnija svega što imam ( a i što sam mogla imati) , zahvalnija Bogu što mi je darovao to što imam....koliko ljubavi imaš u sebi znat će samo Špiro ( mislim da ćeš ga ugnjavit sa ljubljenjem i maženjem i da će biti pravi mali razmaženko), opusti se, još samo malo i bit će te ti i A najsritniji na svitu
    pozdrav curke ( ne znam je li do foruma ili mog računala, ali stalno mi nešto šteka i "ledi" ekran )

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 2

draga ključić šaljem ti jedan veliki i Davidu.

U mojim ste molitvama svaki dan .

Leona Vas čuva s neba i pazi na svoga bracu.

svima.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa
    Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam da sad baš i nije najbolji trenutak za to. Bili smo jako iznenađeni jer smo imali svega nekoliko odnosa, možda 2 nezaštićena, ali uz povuciganavrijeme metodu.
    ključić znam da je potpuno off ( i možda pripada na metode začeća ) ali otkad sam ovo pročitala ne izlazi mi iz glave, iz dva razloga : 1. jer se ja ovako štitim u plodne dane posljednjih 15-20 god. ( i tek sad, na pragu 40.-ih vidim da uopće nije metoda zaštite 8) ), a drugi je jer mislim da je to bio baš prst sudbine, na taj način, u to vrijeme i da se David rodi baš sad, morala je biti neka viša sila

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pročitala sam jednu prekrasnu priču koju sam htjela a vama podijeliti

Bilo jednom jedno dijete koje se pripremalo doći na svijet. Jednog dana ono upita Boga: "Gospodine, rekli su mi da ćeš me sutra poslati na Svijet, ali ja sam tako sitan i nemoćan, kako ću živjeti tamo?"
    Bog odgovori: "Od svih anđela izabrao sam jednog za tebe. On će te čekati i štititi. Svaki dan će ti pjevati i smiješiti se. Tako ćeš ti osjetiti njegovu ljubav i biti ćeš sretan."
    - "Dobro, kako ću ih razumjeti kad mi nešto kažu,kada ne znam njihov jezik?" - zapita dijete.
    - "Anđeo će ti govoriti najljepše i najslađe riječi koje ćeš moći čuti na svijetu i pažljivo i sa ljubavlju naučit ćete pričati."
    - "Čuo sam da na Zemlji ima dosta loših ljudi, tko će me štiti?" - zabrinuto nastavi dijete.
    Bog se nasmiješi i kaže: "Tvoj će te anđeo uvijek štiti, pa bilo to i po cijenu njegovog vlastitog života."
    Dijete pogleda Boga i molećivim glasom kaže: "Ali ja sam veoma tužan što Te više neću moći vidjeti."
    - "Tvoj će ti anđeo uvijek pričati o meni i naučit će te putevima koji vode do mene."
    Tada u raju nastade tišina i glasovi sa Zemlje dopriješe do njega. Dijete shvati da treba ići pa postavi posljednje pitanje: "Gospodine, ako sad moram ići, molim Te, reci mi kako se zove moj anđeo"
    Bog odgovori s velikim osmjehom: "Nije važno kako se zove, ti ćeš ga zvati MAMA"

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tibi
    Drage moje,ja sam sva u bedaku nekom.Bila sam na kontroli,u utorak je punkcija..ali sam danas i antibiotike dobila(bakterija neka,a nemam vremena prije punkcije da uradim analizu),imam izrazeno bijelo pranje...
    Ovih mjeseci sam se tjesila tonama cokolade,tako da me i ne cudi puno,ali sam zato ljuta na sebe i bojim se kako ce proci ovaj postupak.
    Sve ovo mi lici na neku nemogucu misiju....
    Ljubim vas sve

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Tibi ima još jedna slična o tatama, MM uvijek cmolji na nju, negdje ću je iskopati
    choco neće ta bakterija ni antibiotici naškoditi postupku, glavno da hormoni štimaju i da je pripremljeno plodno tlo , ne brini, samo hrabro, bit će to sve dobro i za koji tjedan ćemo skakutati zbog tvog plusića ; znam što prolaziš i razumijem strah i sve što osjećaš, ali to je nezbježno nakon onog što si prošla; osjećala bi potpuno isto i nakon 3,6 ili 12 mjeseci i uvijek bi se pitala je li pravo vrijeme, zato samo naprijed, mi smo tu da ti budemo vjetar u leđa
    držite se curke

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drage moje

Napokon da i ja uspijem na forum, neke sam probleme imala, ulogiram se i kad pokušam post-at da mi nekakvu error stranicu, poludila sam!

Tibi pričica je predivna, sva sam se rascmoljila!
    Choco nema te bakterije koja če ti stati na put, samo hrabro, i kako je Mandy rekla, sve smo ovdje za tebe, kad se budeš morala jadat nekome, kad te bude strah...tu smo...kako ste vi sve cure tu za mene, volim vas puno i ne znam kako da vam zahvalim za to što me slušate i bodrite svo ovo vrijeme! Vidjet češ, sve če biti dobro

Mi smo OK, lagano gubim živce, nočas oko 3 ujutro sam planula na muža jer me zaista više sve boli, ruka na kojoj ležim mi trne, leža mi otpadaju...jedva izdržavam, ali izdržavam...i onda me odjednop pukne cijeli neki val nervoze pa poludim......UH! Ali još malo je do Nove Godine, i onda još samo malo! Glavno da mi izguramo do 1.1.10! A onda si dopuštam jedan izlet do dnevnog boravka ili možda čak i u vrt a ako ali odluči možda ćemi izlet bit u Petrovu

Kako ste mi vi?

Ključić Jedva čekam vijesti o Davidu

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

drage moje, meni danima vec nije nesto nije bilo uredu, nikako nisam se mogla logirati, isto kao kod tebe roza. al kod mene to vec traje danima.
    draga rozice jos sam malo, bit ce to sve odlicno, a vjerujem da tvoj muz ipak izade na kraj s tobom, ipak je to sve normalno, pa ti se ne mices iz te sobe mjesecima. normalno da uz sve to skupa budes malo nervozna
    tibi ta mi je prica odlicna, vec sam je negdi bila procitala i rasplakal me je, i sad kad sam ope procitala, suze udrile ka lude.
    choco ne brini, nece ti bakterije nista zasmetati, bitno da da je sve drugo na svom mistu. drzim ti fige i navijam za tebe, da nam poklonis jedan bozični plusić, ma koji plusič, jednu veliku plusčetinu

mi smo vam ok, evo taman poceli plodni dani, pa smo se pošteno dali u akciju .

sve vas redom ljubim........

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hvala svima
    mandy izgleda da je Davidu baš lijepo pod ovom trbušnom izolacijom. Nema baš naznaka da mu se izlazi na ovu zimu. Izgleda da je malo zimogrozan na mamu

I da, on je poslan od Boga. Definitivno. Pravi pravcati Božji dar. I Bog točno zna što nama treba, kada, kako, gdje... Majstor zna šta radi Samo mu trebamo vjerovati. Pobrine se on za svakoga.
    I kako Đole kaže:
    Netko to od gore vidi sve.
    Povlači te konce, igra se.
    Postavi na svoje mesto, svako dobro, zlo još pre.
    Sve vide oči sudbine.

Zato i vama želim da vam pošalje ovakav dar

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bambus vibram da je ovaj ciklus The One! I od tebe očekujemo jedan Božićni plusček ili ti ga plusčinu

Ključić

Baš kako kažeš, onaj gore zna što radi. Naš Špiro je nama došao samo 4 mjeseca nakon što smo izgubili Ivana i Olivera, od 1 nezaštičenog odnosa, potpuno neplaniran i s moje strane "ne željen", nisam se u početku nikako mogla saživiti sa trudnočom, ali evo sad znam da je on dar od Boga jer je on upravo ono što mi je pomoglo da se dignem sa dna, morala sam.

Svi naši anđeli svaki dan su mi u mislima, sve vi drage mame u molitvama

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa
    Hvala svima

I da, on je poslan od Boga. Definitivno. Pravi pravcati Božji dar. I Bog točno zna što nama treba, kada, kako, gdje... Majstor zna šta radi Samo mu trebamo vjerovati. Pobrine se on za svakoga.

Zato i vama želim da vam pošalje ovakav dar
    samo vjerujte

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

dobro večer drage moje!
    ključić, vaš David je stvarno Božji dar!
    inače David je meni prekrasno ime, i već mjesecima pričam MM da ako ikad budemo imali sina zvati će se David. za curicu nam je favorit Nia.
    vjerujem u ovu tvoju rečenicu, Bog zna kada i kako će nam poslati poruku! tako je i Špiro poslan u trenutku kada se to jednostavno trebalo dogoditi! samo treba vjerovati...
    Choco, kada krene tako sve naopako uvijek ima sretan kraj! ja vjerujem u tebe i znam da ćeš nam uskoro ovdje skakati od sreće!
    bambus, od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj ciklus bude dobitni! koji Božićni poklon bi dobila!
    Tibi, priča je divna, odmah su mi suze krenule!
    mandy, i mi smo dugo prakticirali takvu metodu, znam da nije baš sigurna, ali nikad se ništa nije dogodilo!
    ma ako je sudbina odlučila da se dogodi dogoditi će se... sudbina je nevjerovatna stvar!
    Rozica, hrabrice moja! ma za čas će doći ta 2010., uf i ja ju jedva čekam! volim parne godine!
    danas smo išli u ZG na groblje svojoj dječici! kupila sam takav predivan aranžman, pravi zimski, sa češerima, borovim grančicama i kuglicama, u ljubičastoj boji (ja jako volim ljubičastu), baš sam bila sretna, jer znam da će dugo biti lijep!
    sve vas ljubim i volim! budite mi hrabre i vrijedne, volite svoje najbliže, a oni koji tjelesno nisu s nama zauvijek su u našim srcima i svugdje oko nas...

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Najmilije moje cure,ja ne znam sta bih radila da ovaj forum ne postoji i da nema vas.Prije neki dan je kocilo nesto i mene takva panika uhvatila...rekoh,sta da se vise ne mogu logovati i da ne cujem kako su roza,bzara,mandy,bambus,kljucic,tibi....pa mislim da bih pukla!

Roza,jos malo i gotovo,dani tako brzo lete i dok trepnes prodje jos januar i eto bembaaaaaaaaaaaa.Kad pomislim na Spira meni sve neki leptirici po stomaku

bzara,tebe kada zamisljam uvijek te vidim sa curicom(Nia je divno ime,a i David je super).Sve mi se cini da ces i ti uskoro javiti za plusic.....

mandy, za tebe i tvoje princeze

bambus,nadam se da cemo se uskoro skupa veseliti dobrim vijestima.

Svim curama saljem i zelim ugodan vikend

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Drage moje, svima saljem puse i zagrljaje

p.s. menzis mi kasni eto vec 11 dana, ne znam sto da mislim, bas sam :?
    Akcije nije nesto bilo, ali opet ne mogu se ni sjetiti tocno :/
    Racunala sam na onim kalkulatorima, ako slucajno i jesam nekim Bozjim cudom trudna, termin bi mi bio tocno na 2. godisnjicu smrti nase Emice, a to je ujedno i rodjendan moje sogorice.
    Cudni su i misteriozni puti Gospodnji ali me straaaaah

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa

Racunala sam na onim kalkulatorima, ako slucajno i jesam nekim Bozjim cudom trudna, termin bi mi bio tocno na 2. godisnjicu smrti nase Emice, a to je ujedno i rodjendan moje sogorice.
    I meni kasni, i imam mučnine,i bradavice su mi nekako napete...

i ne znam što da mislim :/

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa
    Citiraj Marsupilami prvotno napisa

I meni kasni, i imam mučnine,i bradavice su mi nekako napete...

i ne znam što da mislim :/
    opaaaaaaaaaaaa pa jel se to nama mozda naziru dva plusića???? !!! :D :D :D iskreno se nadam da je to to........

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ajme, cure, pa brzo po testiće! :D
    to su ove naše trudnice sve zacoprale, pa sada kod nas vlada trudnički virus!
    Marsupilami i Snješka, od srca se nadam da je to TO!
    bambus, tebi draga od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~ za jednu ooooogggggrooomnuuuu plusčinu

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ma dajte ljudi pa zar nigdje nema testića za kupiti ???? kako možete izdržati toliko ? meni nikad ne kasni više od 2 dana, ja bih bila luda čekajući, marsupilami i snješka brzo po testiće
    ma vidi ti njih, a ? tiha voda brege dere...
    bzara ja do sada nisam razmišljala o parnim i neparnim godinama, ali, majke mi, ovu ću 2009. ispratiti sa nogom u tur, stvarno se u životu nisam napatila kao ove godine i želim da završi što prije i ode u povijest
    pusa Rozi i Špireku ( Anti ćemo dati plaketu za izdržljivost, čim Roza rodi )
    imam jednu molbu za vas cure u Zg : ako neka ide na Mirogoj, molim vas da mi javite, trebalo bi mi samo nešto provjeriti
    meni danas neki dobar dan, mojoj starijoj imendan, a jutros prijateljica javila da je jučer vadila krv, ß u nekim tisućama, nakon 4 postupka :D, baš sam cila rascmoljena

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

dvi vile

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa
    dvi vile
    ovo je prije odradija prst neko mozak

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mandy, da si mi barem rekla jučer, mi smo jučer ujutro bili na Mirogoju! ne stignem više ići do poslije N.godine (mi nismo iz zg)! a što ti treba, draga, možda mogu pomoći!
    meni ti se sve lijepo dogodilo na parne godine, MM i ja smo počeli hodati, upisala sam fax,diplomirala sam, udala sam se, i nadam se sada da ću i magistrirati - sve na parnu godinu! tako da ja s veseljem čekam 2010.!
    sretan imendan maloj vili!
    pretpostavljam da je Lucija?
    čestitke tvojoj prijateljici, i želim joj predivnih 9 mjeseci!
    Choco, hvala ti draga na željama, i ja se nadam nekim lijepim preokretima u 2010.god.
    donijela sam neke važne odluke, i mogu vam službeno reći da: "Hamlet has left the building"
    a to je veliki korak za moj mali mozak!
    ali ako ja u novoj godini krenem u vlakić ne želim tamo biti sama već očekujem ekipu! pa ne mogu zamisliti se tamo bez moje Choco, mandy, Tibi, naravno bambus, crtica, visnja.... i tako dalje sve redom!

velike puse mojim najdražima!
    posebna pusa Špireku i mojoj jedinoj Rozici !
    a72 , javi nam se malo, da čujemo kako ste vas dvoje!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Što je ovo Snješka i Maruspilami a??? Šutite i onda paf, meni kasni, kasni i meni??? E od srca vam želim da vam kasni sljedečih pa ajde godinu i nešto I dobro cure kažu, ajte po te testiće!

Bzarice Ja isto jedva čekam da dođe 4 mjesec da idemo Ivanu i Oliveru na groblje. Jest da je beskrajno tužno, ali je velika utjeha kad znaš da si svojim bebama odnjela nešto...nažalost jedino što im možemo odnjeti, ali svejedno, utješno je Špirek šalje veeeeeeliku pusicu i još čeka vesele vijesti od frendu ili frendici E i da, i njemu je favorit Nia

Choco I meni nešto u zadnju sve leptirići u stomku kad promislim da ču skoro upoznati svog dečkeca! Ne mogu još vjerovati, sve mi to djeluje kao san i strah me da ču se opet probuditi u nočnoj mori...samo da bude živ i zdrav! A i hrabro draga!

Bambus nadam se da ne puštaš muža "iz kanđa" Svi smo u slatkom isčekivanju skupa s tobom!!!

Mi smo danas OK, mene neka tjeskoba i nervoza čopila jutros, ne volim to prenositi na Špireka, al nekad jednostavno ništa ne pomaže. Danas sam mu puštala malo Mozarta i Haydena, brijem da če biti pijanist

Ljubim vas sve i nadam se da uživate u vikendu

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ah, cure, bilo bi to pravo čudo s obzirom na spermiogram MM-a.

Zato i ne trčim po test, nadam se ali ne mogu vjerovati

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

draga snjeska iskreno se nadam da ispod tvog srca kuca jos jedno malo srce, znas, cuda se dogadaju, i bas bi bila cila sritna da svom muzu i svojoj djevojcici poklonis naljepsi bozićni poklon. a naravno i nama ode svima da zajedno s tobom krenemo u odbrojavanje !

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bambus99 prvotno napisa
    draga snjeska iskreno se nadam da ispod tvog srca kuca jos jedno malo srce, znas, cuda se dogadaju, i bas bi bila cila sritna da svom muzu i svojoj djevojcici poklonis naljepsi bozićni poklon. a naravno i nama ode svima da zajedno s tobom krenemo u odbrojavanje !
    Ništa od toga draga, test pokazao -

ali nema veze, imamo mi svoje smrzliće i uskoro idemo po njih

A i,iskreno, ja sam ovako sretna.
    Imam Doru i MM-a i volim ih najviše na svijetu.
    Da nemamo te smrznute embrije ne bih uopće više pokušavala ostati trudna. Strah me je izazivati sudbinu, a strah je i MM-a.

U dvije moje trudnoće izgublili smo dvoje djece i jedno dobili, bojim se da ne bi mogli podnijeti još gubitaka.

Znate i same...vi me najbolje razumijete

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

snjeska a bas sam se ponadal da bi vas moglo iznenadit prirodno, ali opet ok, idite vi po vase sta vas cekaju. isto cemo mi odbrojavati zajedno s tobom bitno je da dode jos jedna bebica a i u koliko ne dode, ipak imate svoju malu radost.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bitno je da dode jos jedna bebica a i u koliko ne dode, ipak imate svoju malu radost.
    bas tako,

evo ja bi radije da bebana iznenadi jednu od vas koje još uvijek čekate na taj mali paketić čiste sreće

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

U petak minus i jutros minus, a M nema :/
    Morat cu do doktorice onda.

Snjeska i svima ostalima

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa
    bitno je da dode jos jedna bebica a i u koliko ne dode, ipak imate svoju malu radost.
    bas tako,

evo ja bi radije da bebana iznenadi jednu od vas koje još uvijek čekate na taj mali paketić čiste sreće
    ajme tako i ja razmišljam : meni ako bude- hvala dragom Bogu, ali vama koje nemate djecu to želim prije nego sebi

( Snješka ja sam jedinica, vjeruj mi nije ni to bajkovito, kad vidim svoje cure kako se ljube, vole.. .ne mogu ti opisati koji su pritom osjećaji u meni ... ali šta ja to govorim ?
    imaš ti svoje smrzliće, ako se prime odmah oba, čovječe šta ćemo feštat )
    pusa Špiri, Rozi, a72 ( ona je već prije 1 mj bila zametena u snijegu, tko zna šta je tek sad?) i tamagoči
    marsupilami :? di smo ?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje Snješka i Marsupilami, baš mi je žao što ipak nije plusić. Baš sam se poveselila... Ali budete vi već u trudnički vlakić uskočile, nadam se čim prije
    draga bambus99 ~~~~~~~~~~~~~~ za super akciju sa TM-om i još bolji rezultat
    draga choco ne brini za bakterije. Evo ti šaljem puno ~~~~~~~~~~~ za tulum u labu i da nam uskoro prijaviš + skupa sa bambus99
    draga ključić
    draga Roza još malo pa će doći Nova godina i ti ćeš svog Špiru držati u naručju. Šaljem vam veliki poljubac
    draga bzara joj tako mi je drago da si konačno otkantala tog Hamleta . Želim ti prekrasnu 2010 godinu, da se nastavi niz lijepih događaja na parnu godinu. Bilo bi divno konačno držati jednog malog pišulinca ili pišulinku u naručju
    drage moje sve vas ljubim

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jutro cure

Marsupilami, Snješka ali kako su cure rekle, uskočit će te vi u ovaj vlakić, sooner or later

Mene ovaj snijeg u Zagrebu tako obradovao, rekao mi je Franjo (moj gin iz Graza) da kad krene snijeg i petarde da samo na konju, i evo snijeg več tu!!! Ne mogu vjerovat, isto je proletilo vrijeme, ko da je jučer bilo ljeto i ja tek sanjarila o čuvenom 28 tjednu...joj HVALA TI BOŽE! Danas je pregled i nadam se da se vračam iza njega doma da vam javim kako je prošlo. U 18.00 mi je, tako da budem malo kasnije danas.

Volim vas sve cure, i stvarno vjerujem da će nam svima 2010 biti bolja godina, dobra godina!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •