Stranica 22 od 27 PrviPrvi ... 122021222324 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,051 do 1,100 od 1320

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 2

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza vjerujem da cete ti i špiro jos neko vrime bit 2u1, i da cete uzivat u snjigu gledajuci ga s prozora. javi nam se popodne, mada ja virujem da je sve podkontrolom. joj, i ja bi malo snjiga, da padne u moj grad. nadam se da hoce, kako nam se vrime sprema, sve je moguće.
    pusa špiro i pomazi busicu od mene

a mi vam se ovaj mjesec ono pravo junački trudimo

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga bambus99 tako i treba, samo uživajte
    draga roza vibre do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo mene cure! Jedva da vam priznam, nikad mi teže nije bilo hodat, uspuhala sam se ko da sam đogirala a dok sam došla do doma imala sam osječaj da će mi sve ispast od pritiska! Ali sve je OK, bebi raste iako nije još prešo 2 kg ima 1990 grama, al ajde u 10 dana 190 grama to je OK, i doktorica je jako zadovoljna sa svime. Ja zatvorena, iako mi se cervix nešto malo skratio, al navodno je to normalno i ona se nimalo ne brine.

Ma eto samo sam vam to htjela javiti, toliko sam umorna da idem pojest žganjce s mljekom i spavat, osječam se ko da sam se pela na Sljeme i nazad i to preko strane od Mrcine

Tibi

Bambus BRAVO na trudu (uh moram priznat da iako sam u skroz nesexualnojfazi, kad promislim na "trud" isto jedva čekam )

Špiro šalje poljupce svojim virtualnim kumama

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bravo za hrabru mamu i velikog dečka :D :D :D

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ma to Rozica! ma naš Špiro je mala legenda! bravo Špirek, bravo!
    joj, cure, preumorna sam, pa ću vas samo cmoknuti sve!
    sutra ću više pisati, sad se idem srušiti u krevet!

i juuuuupiiiii za snijeg! ko malo dijete stalno gledam prema van i uživam u pahuljama! još da nam bude bijeli Božić, ajme što bi ja bila sretna!

pusa svima!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jupiiii za Rozu i Špiru :D , 2 kg je super, ali izdržat će i on i do 3,5 kg, bit će to komad frajera fajtera ( Rozić ako ti treba još koji klasik za Špiru, pošalji pp, mi nismo baš ljubitelji )
    bzara drago mi je što se odluka prelomila u tebi/vama ; možda će zvučati grubo ( kad napišeš svoje misli onda ih čitaš s razumijevanjem u svom kontekstu, a netko drugi na svoj način i u svom kontekstu) :
    nekad ne valja ni prerano odustati, pa se probuditi jednog jutra i žaliti, a tada bude prekasno za bilo što promijeniti;
    bambus samo naprid
    tibi, choco
    ljubim vas sve po redu i jedva čekam vaše plusiće

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma bravo Rozic, bravo Spiro! :D :D
    Vi ste pravi fajteri, nema s vama zafrkancije

bambus99 bravo za odluku, neka vam je sa srecom

choco ne mere tebi nitko nista samo hrabro dalje

Snjeska ima li novosti kod tebe?

Kod mene nista, nema M, cekam ju...ili ne cekam ...vidjet cemo.

Pusa svim curama, spomenutima i nespomenutima

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Škicam vas i svima samo šaljem puno pusa ohrabrilica .Ova 2009 i nadolazeća 2010 je mnogim mamama Anđela donijela sreću.

Ne treba odustajati od svojih snova,osluškujte što vam govori vaše unutrašnje ja,ono najbolje zna što vam i kada treba.
    Nikada nije kasno da se snovi ostvare.....

Svima koji očekuju plusić na testu šaljem velikeeee vibre,a trudnicama i dalje mirnu trudnoću

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bravo za špira i rozu :D :D :D . ma bit ce to veliki momak,znas da i oni s tim racunanjem znaju falit. mom necaku su dan prije poroda rekli da ima 2200 a rodio se sa 2950.tako da ce špiro sigurno biti pravi frajer.

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno !

:D :D :D :D za Spiraaaaaaaaaaaaa!Kad si napisala koliko procjenjuju da je tezak,sjetila sam se male od prijateljice(svo vrijeme govorili da ce imati oko 3kg,a dundava se rodila sa 4kg i 200gr!!),pa ti vidi! 8)

marsupilami-navijam da M ne stigne jos dugoooooo,dugo!!!!
    bambus vani je bas romanticno,ususkajte se pod deku i.....hihihi
    bzara draga imam utisak da uzivas u svom poslu,ali nemoj se preforsirati,cuvaj se,trebace ti energije za 2-3 cvrcka!
    tibi,mandy

Ja sam jutros imala punkciju,sutra oko 13h ce mi javiti koliko se(od 5 izvadjenih)oplodilo.
    Uzela sam bolovanje,a na poslu frka...da mi zna sefica da nemam pravo na bolovanje zbog "problema za zacecem"dala bi mi otkaz
    Ljubim vas sve i vibrajte mi za sutra!!!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga choco super za 5 js. Vibram za tulum u labu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    i da se barem jedna mrvica čvrsto primi za tebe
    svima

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

joj choco draga, sretnooooooo :D

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

choco vibram da svih 5 bude oplođeno, 2 ti vrate odmah 3 za koju godinicu, kad malo dođeš sebi od tolike djece :D
    meni počelo nešto nalik na spotting, toplo se nadam da ću ovih dana dobiti 1. M nakon kiretaže

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Choco jooj.. nek bude sa srećom sve..da što prije dođe bebač
    Bambus, Roza, Mandy, Crtica, Bzara, Mandy, Marsupilami, Tibi, Andjelak šaljem vam veliki kiss..
    Ja bila u Zadru svom par dana..i vraćam se za Zabreg i zaglavim u onoj mećavi,sniga ko u priči..bilo bi sve baš krasno da nisam morala siditi 6 uri u busu..al nema veze,sve dok je bijelo vani ..
    Drage volim vas puno i svima nek nam dragi Bog donese najlipše vijesti..tako nestrpljivo iščekujem novu godinu,sve ružno stavit iza sebe,dat ću otkaz, udebljati se, popraviti zube, i dovest šećer u normalu, nekako sam sigurna da će onda sve krenut na bolje ..
    Puse

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Choco :D :D Baš prekrasne vijesti, vibram da sve prođe super!
    Vishnja ovaj tvoj plan za novu godinu mi zvući fenomenalno

Ljubim vas sve cure, ja došla samo brzinski, radim danas cijeli dan na kompu, moram dovršit nekakvu brošuru dok se Špirek ne rodi, a stalno odugovlačim

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

choco drzim ti fige i mislim na tebe, vjerujem da ce bit sve super, i da ces u novu godinu uci kao trudnica.nadam se da ces ti biti prva, a mi cemo te vjerno slijediti i zajedno odbrojavati :
    visnja08draga, taj tvoj mi plan zvicu bas super,i nekako mi tvoj post zraci nekim velikim optimizmom.samo naprijed, uz tebe smo.
    roza samo naprijed s poslom, imas jos samo 6 tjedana i koji dan, dok špiro ne dode. vidiš kako je ostalo još samo malo

podravi svima iz hladne dalmacije

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

choco drzim ti fige i mislim na tebe, vjerujem da ce bit sve super, i da ces u novu godinu uci kao trudnica.nadam se da ces ti biti prva, a mi cemo te vjerno slijediti i zajedno odbrojavati :
    visnja08draga, taj tvoj mi plan zvicu bas super,i nekako mi tvoj post zraci nekim velikim optimizmom.samo naprijed, uz tebe smo.
    roza samo naprijed s poslom, imas jos samo 6 tjedana i koji dan, dok špiro ne dode. vidiš kako je ostalo još samo malo

podrav svima iz hladne dalmacije

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pusa cure moje drage
    Samo da vas sve pozdravim i javim da je moja M stigla i sada me cekaju cudesa od bolova, tako to ide kada kasni tako puno

Spireku posebna pusica

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Marsupilami

Cure moje, evo stavila sam malo Špireka da vam se pokaže
    Ne znam jel samo meni to kristalno jasno s ove sličice da je on prekrasan i da ima divne crte lica

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Ne znam jel samo meni to kristalno jasno s ove sličice da je on prekrasan i da ima divne crte lica
    ajme baš je cladak, smišan i prekrasan ( je li to na mamu ili tatu? ili da uopće ne pitam? )

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

joooj draga Roza pa mali je predivan .
    Hvala ti na tome. Znaš da nas zanima, ipak smo mi Špirekove virtualne kume

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej najdraže!
    Rozić, Špirek je divan! bilo bi zanimljivo vidjeti kako izgleda mama pa da možemo reći kako je Špirek lijep na mamu!
    mandy
    draga, ne brini mi nismo odustali, samo jednostavno trebamo izabrati put kojim ćemo ići! jer ja imam jedno 10 različitih mišljenja o tome što se dogodilo s našom djecom, i ničija teza se ne može dokazati, na meni je da izaberem jednog doktora i odlučim mu vjerovati! ne moram vam ni reći da ja ne vjerujem nikome! :/
    jedino kome vjerujem je Bogu i sebi, odnosno svome tijelu, i čvrsto vjerujem u pomoć svoja dva anđela! i s tom vodiljom planiram ući u iduću trudnoću, jer sva čuda medicine 21.stoljeća mi ne mogu pomoći, zato "uzdaj se u se, i hrabro naprijed!"
    choco, šaljem sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ovog svijeta za tvoju punkciju! javi nam čim saznaš!!!!
    visnja, go girl!! tako i treba, sve ružno iza nas i od nove godine samo lijepe stvari svima sa ovog PDF-a!
    marsupilami, šaljem ~~~~~~~~ da što manje boli! joj što mrzim menge!
    bambus, jeste vrijedni?! puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jedan plusek pod bor!
    Tibi

svima šaljem veeeeeeeliku

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ajmeee koji ljepotan, koji slatki mali nosic prepreprepredivan je Rozice draga

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala cure

Bzarice baš kako kažeš, nema doktora na svijetu koji nama može ulit povjerenje i sigurnost.
    A znate cure kako sam ja bila sa Bogom na ratnoj nozi nakon Ivana i Olivera, baš sam mrzila Boga i nikako nisam mogla shvatiti da moj stvoritelj može mene pustiti da prolazim kroz takve muke i patnju. Ali s vremenom, ne znam, ja sam počela vjerovat u Boga i sigurna sam da je on čuvar mojeg Špireka i da su moja dječica s njim. Cijela ta "konverzija" u glavi mi je jako pomogla da izdržim trudnoču i da još guramo dalje...i iako još ne razumijem zašto baš ja, sigurno on gore zna zašto i kako.
    Iskreno mislim da Bog ima plan za sve nas, ali isto tako vjerujem da ako mu otvorimo srce, on če nam ispuniti snove

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa
    ajmeee koji ljepotan, koji slatki mali nosic prepreprepredivan je Rozice draga

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ajmeeeeee Roza pa tvoj princ je prekrasan,koje usne ,nosić ma divan
    Choco,Višnja sretno

Marsupilami bit će

Bzara bit će,možda ako na koncu i usvojite (ako još o tome razmišljaš) nakon toga kao extra nagrada stigne i vaše biološko dijete,znam puno primjera s brdo loših dijagnoza i prognoza,vidite Bobanove....
    Iskreno se nadam da će svaki vaš pokušaj na ovaj ili onaj način uroditi plodom i sve nas ovdje jako razveseliti.

Svim dragim curama

Crtica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    Njemacka/tko je blizu neka svrati na kavu

Početno

Draga Marsupilami ,bas mi je zao da je stigla,tim vise da te boli.Meni se nakon zadnje stimulacije sve poremetilo i bolovi su mi uzasni,toliko da traju po tri dana,a nepomaze mi nista sto popijem.i tako meni kaze jedna med.sestra da je najbolje par dana prije pocetka ciklusa uzeti megnezijum u prahu,ali bitno da je u prahu,ne onaj sumeci,zasto neznam.I stvarno puno njih je tu tezu potvrdilo.nazalost nakon jednog konzumiranja meni nije pomoglo,ali kazu da nekome djeluje nakon dva-tri mjeseca.Pa evo mozda nesto sto bi ti ubuduce moglo pomoci.Svakako da nam se cim prije oporavis i krenes u nove pobjede.
    Visnja draga tako si me obradovala,zvucis mi preporodeno,sa novim planom uopce nesumnjam da ces brzo doci do cilja.Pa navijam za tebe i sa tobom.Saljem ti veliku
    Choco svim se nadam da nam uskoro javis dobre,najljepse vijesti.Ustvari ti si nama vec uskoro trudna,cim ti vrate tvoje mrvice.Ajme,kud ces ljepse blagdane.Sva sam se raznjezila.
    Draga Bambus,i na tebe cekamo,ma nemoze da nebude kada se tako ljepo trudite.Pa onda neka ide sve u tom smjeru.Nestrpljivo cekam vjesti,a mogu si zamisliti kako je tebi,ah to cekanje. za snagu do cilja.
    Roza mila kada bi postojale rijeci da se opise ovo malo preslatko bice,kako je presladak.I mogu ti reci kao da mi je tek sada postao onako bas stvaran.Ajme ljepe li slikice,ljpog li deckica.I kada ga gledam i sjetim se sta je sve prosao mrvica mala,izgleda mi stvarno posebno.Ovo dijete je stvoreno da vas usreci,radost mala.Ajme tako sam sretna da si nas upoznala,cas nam je,pa u skladu s time mu saljem jednu veliku,najvecu ,kao i tebi,uzivaj draga jos samo malo,tako malo te dijeli od tvoje srecice,a kada ga ugledas,kada ga stave u tvoje narucje......zove li se to samo sreca.Ma to je nesto puno vise od toga,kada zagrlis njega,zagrlit ces svoj zivot,svu svoju djecicu koja vas cuvaju i raduju se sa vama.
    Bzara,mila moja kada bih ti samo mogla opisati srecu koju sam osjetila citajuci kako si nam.Znam koja ti je snaga bila potrebna da svoj strah spremis u ladicu,ali vrijedi svakoga truda.Zamisljam sliku tebe,tvoga slatkoga Koka i tm kako na iducem snjegu gurate kolica i uzivate u njegovoj bjelini.i svima je hladno,samo vama ne,jer vas grije sreca koja vas je pronasla kada ste joj se prepustili.Iskreno i neizmjerno se nadam da cemo vec u iduce adventsko doba,pisati na temu problemi dojenja,nespavanja,i drugih slatkih briga.Jedan veliki za tebe,mene,Tibi,Visnju,Bambus,MandyMarsupilani,Andelak,i sve one koje to prizeljkuju.
    Veliki pozdrav trudnicama Tamagoci,Ana,Kljucic,a u vas vlakic bas na ovoj stanici ubacujemo nasu Choco koja ce vam se vrlo skoro pridruziti.Ljubimo vas,a vise ljubite za nas vase mrvice i obavjestavajte nas malo,da nam potaknete nadu da je sve moguce.

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Roza ne mogu virovati kako je maleni prekrasan..ajme koja lipa sličica,rasplakala sam se od sriće..prekrasno malo biće
    Drage ja vam imam nešto za reći,ima već tjedan dana da mi je nekako jako dobro,samu sebe sam iznenadila i više ne osjećam onaj pritisak oko srca,nekako mi je lakše..kako je Crtica to dobro rekla,ko preporođena..i tako sam Bogu zahvalna jer osjećam da čuje moje molitve..pročitala sam jednu knjigu,sad bi najrađe rekla o čemu se radi ali neću,uglavnom samo to da je jedan otac izgubio svoju curicu..i priča je takva da sam užasno plakala kad sam shvatila bit priče,cure to je nešto predivno,ne mogu to ričima opisati..ali ako imate priliku zgrabite knjigu prvom prilikom..zove se Koliba..a pisac William P. Young..mene je ova knjiga totalno izminila,nešto nevjerovatno..čini mi se da mi je bliža ova knjiga nego Sveto pismo...sve moje sumnje oko mog odnosa s Bogom su u potpunosti nestale..
    Volim vas puno cure

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Svim dragim curama veliki od srca!

Morala sam doci i poljubiti naseg malog ljepotana Spiru , joj kako je meden, ma Rozi, vec se vidi da je prelijep Ja ljepsu sliku sa uzv nisam nikad vidjela !

P.s. cim sam vidjela novi avatar pomislila sam koliko ima slicnosti sa onim prethodnim ,kao da si odavno naslutila da ces jednom imati ovakav, samo sto je ovaj bezbroj puta ljepsi!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala vam cure najdraže
    a72 15 tjedana več!!!!!! :D :D :D Prekrasno! Kako tvoja curka, jel mazi bušicu??? E da i ja sam skužila da su na neku istu foru oba avatara, samo je ovaj UH
    Crtice, sve si tako neopisivo predivno napisala da nemam riječi...samo ti želim sreču največu što prije
    Visnja Odma sam išla pogledat o ćemu se radi knjiga, zvući baš nadahnjujuće, tako mi je drago da si bolje, sad češ vidjeti kako če šečer past, kila narast, skupa s njima počet če rast i bušica skoro
    Andjelak

Kako ste vi danas cure? Meni tata poslao paket pun aleksandrina (mandarine) i naranača Washingtonki koje obožavam, u svakoj ima pola kila, prepune soka, pa ču se sad nalupat Jučer opet užasni bolovi u leđima, srečom nakon masaže i malo mjenjanja položaja prestalo, i uspjela sam zaspati.

Nadam se da ste vi sve OK i da ovaj lagani val optimizma zahvača svih! Sve vas puno volim

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Roza, predivan je. Nema tih riječi koji mogu opisati knedlu u grlu kad sam ga vidjela. Tako sam sretna zbog tebe. Hvala ti što si nam ga pokazala.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje ja sam vam ovih dana u nekom tužnom raspoloženju . A ne znam, uhvatila me neka tuga, fale mi moje cure
    Uopće se ne veselim blagdanima. Najradije bih se zavukla pod poplun i sve to prespavala s nadom da će mi iduća godina donijeti više sreće.
    Sve vas ljubim

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno re

Višnja
    ima već tjedan dana da mi je nekako jako dobro,samu sebe sam iznenadila i više ne osjećam onaj pritisak oko srca,nekako mi je lakše
    to je jako dobar znak,svi mi to kad tada moramo osjetiti jer to je onaj KLIK kada shvatimo da možemo dalje i da ima nade da budemo sretni,a onad će se i sve druge kockice posložiti

Tibi ...blagdani čine svoje,bit će dobro
    A72 super...15 tj.

Roza,Špiro je maeni na toj slici ko da se pokrio ćoškom dekice u svom krevetiću

Svima želim mirne i ugodne blagdane.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ej cure....samo da vas se javim...čitala sam vas povremeno...iskreno nisam
    mislila da ću vam ikad tipkati osim riječima podrške, ali eto....nažalost jedna sam od vas...

28.11.2009. je sve završilo...

nosila sam blizance...curicu i dečka...problemi od samog početka...curici je u 27 tjednu prestalo kucati srčeko...u 30 tjednu mi je pukao vodenjak i prokrvarila sam...hitan carski...moj mali mišek Jakov je živio samo jedan dan...

Tibi suosjećam s tobom...ni ja se ne veselim blagdanima...

Ipak sam u malo boljoj poziciji jer imam curicu od 3,5 godine...da nemam nju, neznam kako bi to preživjeli MM i ja...

svima i puno snage za dalje...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Boxica

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

andjelak, dobro si rekla, i meni izgleda kao da se pokrio dekicom

Da cure, 15 tj. "vec", a ja ga zivim sekund po sekund, od pregleda do pregleda....sljedeci je u ponedeljak, i posto imam 37 godina ocekujem da ce me nagovarati na amnio ,a ja ne bih nista...dogovorila sam se sa dr-icom da ne bih na amnio ,ali da mi radi detaljni uzv+tripl, pa cemo vidjeti kako dalje...vec pomalo i osjetim bebu pa ne znam kako bih mogla donijeti odluku da nesto nije u redu...ma teske misli, necu o tome.

Tibi pretesko je to...samo ti otplaci svoje kad ti dodje, to ti niko ne moze oduzeti.

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Boxica ...ne znam sta da ti kazem...jako mi je zao.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uh Boxica pretužno Kako i sama znaš nemam ti što reći za utjehu. Tu smo sve za tebe i zaista mi je žao da si nam se morala pridružiti. Jedina utjeha koju možeš naći je u tvojoj curici, i mazi je i grli, daj joj svu ljubav koju bi dala svojim bebicama

A mislim da sve mi kao i Tibi osječamo tugu i sjetu za blagdane. 27.12 je godina dana od rođenja Ivana i Olivera, i vjerujte mi jedva čekam da ovi blagdani prođu, da dođe prvi mjesec...svaki dan mi je nervoza sve veča, i znam da će Božić i dani oko njega bit pakao. Morat ču se pretvarat da je sve divno, i zaista imam puno za biti zahvalna, ali nemam njih I onda osječam krivicu jer se stvarno nezahvalno nekad osječam, imam predivno dijete u trubuhu, i umjesto da imam snage za njega, ja plačem i razmišljam o moje troje dječice koje mi tako puno fale...

Teško je biti mama anđela, to sve mi ovdje dobro znamo i osječamo, i iz nekog razloga je Bog taj težak križ stavio na naša leđa. Kad se sjetim svoje curice i dečkiju ne mogu a da ne zagrlim taj križ svom snagom, jer iako je težak i iako boli, osječam se blagoslovljena da ga nosim i imam. Iako su bili na zemlji tako kratko promjenili su sve, toliko puno smisla je imao njihov kratak život

Ana

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uh Boxica pretužno Kako i sama znaš nemam ti što reći za utjehu. Tu smo sve za tebe i zaista mi je žao da si nam se morala pridružiti. Jedina utjeha koju možeš naći je u tvojoj curici, i mazi je i grli, daj joj svu ljubav koju bi dala svojim bebicama

A mislim da sve mi kao i Tibi osječamo tugu i sjetu za blagdane. 27.12 je godina dana od rođenja Ivana i Olivera, i vjerujte mi jedva čekam da ovi blagdani prođu, da dođe prvi mjesec...svaki dan mi je nervoza sve veča, i znam da će Božić i dani oko njega bit pakao. Morat ču se pretvarat da je sve divno, i zaista imam puno za biti zahvalna, ali nemam njih I onda osječam krivicu jer se stvarno nezahvalno nekad osječam, imam predivno dijete u trubuhu, i umjesto da imam snage za njega, ja plačem i razmišljam o moje troje dječice koje mi tako puno fale...

Teško je biti mama anđela, to sve mi ovdje dobro znamo i osječamo, i iz nekog razloga je Bog taj težak križ stavio na naša leđa. Kad se sjetim svoje curice i dečkiju ne mogu a da ne zagrlim taj križ svom snagom, jer iako je težak i iako boli, osječam se blagoslovljena da ga nosim i imam. Iako su bili na zemlji tako kratko promjenili su sve, toliko puno smisla je imao njihov kratak život

Ana

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Roza
    Cure, grlim vas sve, da praznici prođu što pre i što bezbolnije, a Nova Godina da vam donese najlepše poklone

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    Roza
    Cure, grlim vas sve, da praznici prođu što pre i što bezbolnije, a Nova Godina da vam donese najlepše poklone
    x

Isto i od mene....

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Zdravo drage moje.
    Samo kratko da se javim,sutra imam transfer,oplodilo se 3 js....
    Ali,ne mogu da se radujem jer smo danas bili kod koznog(naime,malom se pojavilo neko zadebljanje na laktovima)i dijagnoza glasi:psorijaza!!!!!
    Tako sam se iznervirala...Moj stari ima psorijazu(dobio je u starosti) i eto,zar bas mora malac od nepune 4 godine da nasledi.
    Bojim se da mu se ne siri po tijelu,a i ove kreme su sa kortizonom...
    Bas sam slabic...ne mogu da funkcionisem cijeli dan,samo cmizdrim.
    Sutra odoh po jos jedno misljenje...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hi curke
    naše malo misto zabililo, tako da sam ja čitavo popodne provela uz prozor i lagano "u oblacima" od snježnih pahulja, a moje se cure cilo popodne igraju na snigu; grozno je ledeno, ali to kod nas traje svega par dana, pa ćemo valjda preživit :D
    choco baš mi je žao zbog malog, ali ti ipak potraži drugo mišljenje, ne znam kakva mora biti klinička slika da se na 1 .pregledu postavi dijagnoza, a i psorijaza ima nekoliko verzija, tako da ne mora biti najgore; želim ti puno sreće na transferu i držim fige da se malci čvrsto prime i ne puštaju slijedećih 40 tjedana
    tibi draga i mene hvata tuga na dane, to jednostavno tako mora biti, ne možeš tugu izbrisati iz svog srca, treba vremena i vremena,ljubim te, drži se
    boxice ne mogu zamisliti tvoju bol, čuvaj se i izdrži za svoju curu, ona će ti pomoći da zaliječiš rane
    meni je stigla 1. M nakon spontanog i tako sam tužna, prošlo je samo 28 dana otkad sam bila trudna
    ljubim vas sve po redu, a najviše Špiru

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Citiraj vissnja prvotno napisa
    Roza
    x

Isto i od mene....

I od mene...

Boxica, moja sućut, drži se.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hej cure
    Prvo da zavibram našoj dragoj Choco, joj tako sam sretna i sigurna da če sve proć super! Drži se i jedva čekamo vijesti

Mandy Ali u svemu je dobro da se ciklusi normaliziraju. Vidjet češ, 2010 je naša godina cure!

Mi evo, dan po dan...jučer smo napokon uzeli kolica, i sad ih gledam, ne mogu vjerovat,u apsolutnom sam šoku. U tim kolicima če dao Bog ležat moje dijete........ne mogu ja to pojmiti, ne mogu počet vjerovat da če možda ovaj put sve biti dobro...strah me uopče razmišljat o tome. A sad za Božić dolazi i krevetić, mislim da ču umirat od straha tih zadnjih par tjedana kad sve bude tu, namješteno i spremno..........JOJ samo da se rodi živ i zdrav, a svi ostali snovi i želje u životu su mi apsolutno nevažni, i ako dobijemo Špira bit ču zahvalna Bogu do kraja života jer nam je dao tu šansu.

Sad mi se več jako teško i ustajat, hodat pogotovo, težak mi je trbuh a mišići nemaju snage od skoro godinu i pol ležanja! Ante mi jutros da se vidi na meni da sam na rubu snage...

Anyway, dosta o mom autu

Ljubim vas sve...idem radit brošuru, a nisam se makla od naslovnice, ne ide pa ne ide

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ a posebno rozi i špireku

ja evo sjedim kraj svoje male i navijam da pojede ručak,ne bi da sam čavle skuhala...,razmišljam kako bi moja beba sad imala 4mj,ali zato ne bi bilo sina kojeg sada nosim....sve je valjda trebalo tako biti... :/

~~~~~~~~~~~~~~~~~da godina dobro završi i svima za nove pobjede u 2010!

roza mislim da će s vama biti sada sve ok.realno sve ono najkritičnije vrijeme za malog je sada iza vas,djeca rođena sa 34 tj i dalje (pa da ga odma sad rodiš a shvaćam ako dobro pratim da je on po uzv veći za tjedan dana?) preživljavaju pod normalno i eto od moje frendice djevojčica je rođena sa 34 tj i sve 5 bila je velika kao moja koja je rođena sa 36tj(mislim da ste se i čule,h.kitty). cure su obje lijepo napredovale,ona je doduše morala na Goljak,ali uz trud koji je uložila njena mala je sad 10 puta spretnija od moje,ali moja zato 10 puta više priča od njezine mislim da će se sve posložiti odnosno da vam se već sve posložilo,eto kinderbetić stiže,kolica su tu i evo tojeg malog zezala za koji tjedan.Nova nam je za 10 dana-a iza toga si u terminu-i svakako mislim da ćeš dočekati.
    utješi se da je nagore prošlo i što sad bude bog je dao kao i sve do sada,ti tu ništa ne možeš,šta će biti biti će,ti si dala sve od sebe i nemoj se sekirati.
    velike puse svima!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej drage moje! koliko teksta, ne znam jesam li polovila sve! da vidimo...

kao prvo, piplica, peterlin, vissnja, ana i mamino zlato, hvala vam na lijepim željama! divne ste

boxica, moja sućut za vaš gubitak!
    crpi snagu iz svoje malene curice, i samo hrabro! tu smo uz tebe, kad god nas trebaš... život se nekada vrlo ružno poigrava s nama, ali nevjerojatno je koliko je čovjek jak, i koliko možemo izdržati! želim ti da što prije skupiš snage, pokupiš mrvice i kreneš dalje, zauvijek u svom srcu noseći svoje anđele!
    crtice, ti mene uvijek rascmoljiš! kako ti to sve lijepo napišeš! baš bi voljela jednom upoznati osobu koja stoji iza tako divnih misli i osjećaja!
    andjelak, hvala ti, i ja se nadam tome!
    visnja, čula sam za tu knjigu ali me nekako ju strah uzeti u ruke, kažu svi da je jako teška! ali možda ju ipak pročitam! i to je odlično da si dobro, to znači da si lagano krenula dalje! što je jako dobro!
    a72 , ljubi bušeka! baš mi je drago da si nam se javila malo!
    Tibi, tako sam se i ja osjećala na Božić nakon gubitka Zare. zakopala sam se poslom bila smao da ne mislim na to da ona nije s nama! ali blagdani će proći, i život će se ponovno vratiti u normalu, a već iduće blgdane možda budete slavili u potpuno drugačijem okruženju! od srca ti to želim!!!
    choco ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji transfer!
    nadam se da će maleni biti dobro! mišek mali!
    mandy žao mi je, vrijeme leti! ali u neku ruku je to dobro, ciklusi su se normalizirali!
    uživajte u zimskim radostima!
    Rozice, ako ti se bude dalo daj poslikaj da vidimo s čim ste se ponovili!!
    mi smo naša kolica kupili u 2 mjesecu 2007. i meni su i dalje prekrasna! cijela sobica je namještena za malog bebača i kao da se zaledila stoji takva evo još malo 3 godine. zanimljivo, od 12. mj. 2006. kad smo se uselili u stan ja sam polako tu sobicu namještala, birala stvarčice... i bila sam gotova kad je došao krevetić, 5 dana prije nego sam završila u bolnici! joj kako je to sve nekada čudno...
    sandra 23

koliki tekst! i sigurno nisam nekog spomenula! ali znate da vas sve volim, jaaaakol!!!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Imam goste,pa samo da se javnem i bjezim.
    Kao prvo,bili smo kod drugog doktora i zena kaze da je malom samo suva koza i da je to sve,da moramo mazati cesce i nikakva psorijaza nije u pitanju :D :D :D :D :D :D :D :D
    Tako mi je laknulo da sam i zaboravila na transfer i nervozu oko toga.
    Elem,ipak se oplodilo 4js,dr kaze da su super i dobila sam svih 4 natrag
    Sada mi ostaje samo da cekam 14 dana.U ordinaciji sam srela zenu,prije 6 godine dobila blizance,prije 5 mjeseci opet blizance i sada je opet trudna(ali ovog puta prirodnim putem),sva je izgubljena,kaze nije se nadala...eto,kad Bog hoce-onda hoce.
    A onda jos jedna,uplakana,upravo sa kiretaze,bebi prestalo srce da kuca...
    Hocu reci,koliko razlicitih sudbina,koliko me pogadja svacija tuga i gubitak,toliko mi daju nade ove druge sretne price,obasjane ljubavlju,strepnjom,nadom i na kraju i srecom!
    Ljubim vas!!!!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

p.s.Roza,slika je divna,maleni je pravi medenjak!!!!!!!!!
    I mi kad smo kupili kolica nismo mogli da vjerujemo da ce nasa beba(napokon)da lezi u njima...pa kad bih god prosla pored osjetila bih nesto po stomaku...izmedju straha i srece.

bzara,moja prijateljica je djeciju sobu opremila odmah po kupovini stana(u roza fazonu,doduse) i ta je soba tako prazna bila skoro 10 godina...sada je plava i puna igracaka i jedan debeli djecak se igra u njoj

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga choco baš si me razveselila svojim postom. Drago mi je da ti je mali dobro, i što su se 4 js oplodile i sada su kod tebe na sigurnome . Ma super, moram poskočiti za to :D :D :D :D . I evo još malo vibri da nam za 14 dana javiš ogromnu betu ~~~~~~~~~
    draga bzara suze su mi krenule na oči kad sam pročitala o praznoj dječjoj sobici, ali sigurna sam da neće dugo biti prazna. Iduća godina je tvoja
    draga roza bit će sve super . Špiri velika pusa
    draga mandy i boxica
    ljubim vas sve drage moje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •