Stranica 7 od 27 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 1320

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 2

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Sve smo potonule do dubokog dna i jedna drugu podigle...i još se dižemo, ali meni osobno je onaj početni korak krenuo ovdje...vi sve ste mi pružile ruku i pridigle me...ne mogu reći da je itko u RL to uspio...zato je prvo što ujutro i zadnje što navečer napravim, dođem tu i pročitam kako ste, što ste napisale, kako se osječate. Puno puta nemam što napisati, ali uvijek razmišljam o vama i baš ste važan dio mog života

točno tako i ja! na puno mjesta na Rodi sam se prije osjećala kao da ne pripadam! rodila sam ali nemam dijete, prošla sam dva poroda ali nekako ne mogu pisati na Nakon poroda, jesam mama - nisam mama...
    i onda je došao ovaj PDF, i donio u moj život predivne, hrabre žene koje su mi pomogle da se dignem iz pepela i da ponovno pomislim : život je lijep ! nažalost, znam da nismo prošle svoje tragedije nikada se ne bi upoznale! velika ste mi potpora, i ovo mjesto doživljavam kao svoj jedan mali virtualni kutak gdje je život drugačiji, odnosno onakav kakav zaista je...

Marna
    baš si lijepo ovo napisala, i vjeruje mi kada imaš pored sebe osobu koja je ovako nešto prošla najbolje je ne reći ništa, zagrli ju i samo budi s njom u tišini! ni ne znaš koliko si bila, u tom trenutku kada ste samo zajedno plakale, za nju napravila!

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Draga bzara i sve drage ovdje koje iskreno svjedočite svoj dug i težak put kojim prolazite da bi ugledale sunce roditeljstva!
    Žao mi je da si se osjećala kao da ne pripadaš ovom forumu ili da ne možeš pisati na pdf-u Nakon pororda, ali ti i sve vi zajedno ITEKAKO PRIPADATE OVDJE odnosno i vi ste roditelji koji imate puno, puno toga za reći/napisati baš nama koji smo svoj put trudnoće, porođaja i svega kasnije prolazile (reklo bi se) školski.
    Ipak, neke mame su prolazile trnovite staze oporavka kao i pitanja o zdravlju i napredovanju bebica koje su također prošle razne komplikacije, ali su preživjele i obasjale svjetlom radosti živote svojih roditelja.

Mogu nas dijeliti meridijani i paralele, jezici i kulture, ali svi želimo isto iz ljubavi nesebično i vjerno darovati novi život!
    I ja smatram da je snaga i vjera u tome da se nikada ne odustane od svoje najiskrenije želje - od svoje ljubavi!
    Znam da vam je upravo ona putokaz za sve buduće pred vama!

Iskreno se radujem svim pričama sa sretnim završetkom. Želim vam plusiće i da osluškujete malena srdašca!

Svim mamama borcima i tatama koji su bili podrške u svakom trenutku želim da im bude darovan milosrdan dar - novi mali čovjek (čovjekica! - jer i žena je čovjek!), kojega će razmaziti i izljubiti onim pusama koje čekaju, izgrliti onim zagrljajima koji priželjkuju dodir i gledati očima koje gledaju svoje dugo čekano najdragocjenije zlato za koje je vrijedilo prijeći sve mukotrpne kilometre suza, nesanice, bola ...

Raspisala sam se, ne zamjerite mi, ali želja mi je da vam kažem da sam s vama, da se iskreno isplačemo na ovom pdf-u, ali i da se nadamo i dalje, svaki, svaki novi dan.

P. s. Iz djetinjstva je još svježa bolna uspomena da je moja mala rođakinja rođena kao nedonošče, zaspala kao anđeo - ujnine suze i njeno glasno ridanje dok je baka grli i vodi u sobu ... Tada mi je bilo šest godina, ali nisam zaboravila.

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Konstrukcija VI ITEKAKO PRIPADATE OVDJE - odnosi se na Rodin forum, da ravnopravno pišete o sebi i svome iskustvu.

Ne bih željela da pomislite da sam mislila da se to odnosi na ovaj podforum!
    Neka ovo bude mjesto gdje možemo međusobno podijeliti svoje emocije i time olakšati bol i misao da žena to teško iskustvo prolazi sama - udaljena od svijeta i neshvaćena.

Priznajem da su me ponijele emocije dok sam pisala i nikako, nikako vas ne bih željela povrijediti nekom nespretno formuliranom rečenicom.

Brzo tipkam, misli mi dolaze, ne zamjerite, svima vama

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa
    pričamo o neprospavanim noćama, i ostalim divnim brigama majčinstva
    Lijepo si to rekla, "divne brige majčinstva". Ponekad mi je žao kad se moje prijateljice/poznanice žale da dijete ne želi spavati samo u sobi, budi se nekoliko puta po noći, hoće se samo nositi, želi sisati svakih 1.5h, a one bi htjele da je to svakih 3-4h,... Ustvari stalno čekaju da djeca odrastu i kao onda će im biti lakše i uopće ne uživaju u majčinstvu.
    Mislim da sam zbog svoga L. strpljivija i bolja mama svojim klincima. Stalno se grlimo, nosimo, mazimo, ljubimo i mislim da sam im već pomalo dosadna Evo, danas sam klipana od 5.5 g. nosila po City One-u. Ne zato što je on to tražio, nego je meni jednostavno došlo da ga podignem i ponesem. I nizašto na svijetu ne bih propustila onaj jaki zagrljaj kad sam ga digla i njegovo "Mamica, volim te".
    I zato drage moje želim svima da se sa svojom djecom grlite do besvjesti jer jedino mi znamo kako je to kada bi trebao ljubiti, grliti, tješiti, a tvoje dijete ili djeca su fizički beskonačno daleko od tebe.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

'jutro!

Marna, opet moram napisati - prekrasan post!
    slažem se s tobom, i ja sam puno puta pisala na drugim PDF-ovima vezano za djecu, porode i trudnoće, međutim puno puta bi čovjek nešto i napisao ali onda zastane jer moja rana zaboli. kad pročitam nešto na "trudnoći" krenem nekada pisati pa stanem makar imam dosta bogato iskustvo trudnoće! međutim ovaj forum mi je puno pomogao i dok nije bilo ovog PDF-a jer sam puno saznala što nisam znala dok sam bila trudna sa Z., puno sam sada informiranija, i na tome ću uvijek biti zahvalna! a ovaj PDF mi je doslovno pomogao da se dignem iz vlastitog pepela, ponovno stanem na noge i gledam na budućnost onako kako to treba vedro i sa puno optimizma, jer čvrsto stojim iza svoje odluke da me ništa neće pokolebati u mojoj namjeri da postanem mama

franica, predivno!
    predivno mi je to kako si digla svoje malo zlato samo zato što si ga htjela u tom tenutku pored sebe! meni je ovo ljeto toliko tužno bilo na moru kad sam vidjela kolike mame su živčane i nervozne, i vidi se da im sve skupa ide na živce i da bi najradije da su opet valjda cure koje po noći tulumare a po danu se izležavaju! :/
    i meni se znalo dogoditi da mi neke poznanice isto tako počnu kukati o tome kako im je strašno teško jer ne spavaju puno, jer sve se vrti oko djeteta, nemaju vremena za sebe koliko bi htjele... i ja si uvijek mislim pa dobro zašto baš meni ideš kukati, kad bi ja dala sve za samo djelić onoga što ona ima, samo da na kratko mogu vidjeti svoja dva anđela
    i onda me rastuži rečenica : vidjeti ćeš jednog dana... znam da je to glupa rečenica ali kad čovjek toliko dugo čeka na taj dan i prođe takvu kalvariju onda mu ta rečenica zvuči kao nešto užasno nedostižno...

a jesam se raspisala, baš imam inspiraciju ujutro!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jutro cure
    Ja polu zatvorenih oćiju došla samo da vas sve izljubim...budna sam od 04, nekakav glupi rave party u susjedstvu...

Pročitala sam kroz maglu post-ove poviše...budem kasnije još...ali i ovako pospanoj su mi stvarno divno zvučali

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

drage moje pijice, evo samo da vas brzinski pozdravim i saljem vam puno .
    moj grad je danas nekako tmuran a i ja se nekako teko priblizno osjecam, i zato mi je super sta imam vas koje ste tu kada sam tuzna ili pak malo manje tuzna. nekad imam osjecaj da bi vas poznam cili zivot,jer ipak prijatelj se pozna po nevolji i stvarno vam veliko hvala zbog toga.hvala vam sta se usle u moj zivot, pa nazalost zbog stvari koji jeste.
    ajme, sta sam danas cila nekako

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bambus, najdraža moja, šaljem ti jedan veliki da te zagrije oko tvoga srčeka!
    nekada je u redu da budemo tužne i jadne, i depresivne i da nam se ništa ne da, bitno je znati da uvijek nakon toga dolazi duga, i da je to tako danas, već sutra će biti bolje!

ja sam psihički dobro, ali fizički sam koma, grlo ma rastura, nos mi je začepljen, peku me uši, oči, ma sva sam za niš!
    a nemam temperaturu, pa da legnem i da kažem : ja sam bolesna, nego se osjećam baš bez veze! a valjda bude bolje, jer mi se stvarno ne da otkazivati sve pacijente sutra! :/

Rozica, nadam se da si se uspjela odmoriti malo, joj što ne volim kad me probudi tako nešto!

pusa velika svima!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

zato mi je super sta imam vas koje ste tu kada sam tuzna ili pak malo manje tuzna. nekad imam osjecaj da bi vas poznam cili zivot,jer ipak prijatelj se pozna po nevolji i stvarno vam veliko hvala zbog toga.hvala vam sta se usle u moj zivot, pa nazalost zbog stvari koji jeste.
    u potpunosti potpisujem bambusić, ovdje dođem otvorena srca i dočekaju me ista takva srca, puna ljubavi i razumijevanja, drage moje
    prije neki dan sam pročitala u novinama da su pronašli jednu napuštenu bebicu u grmlju i odmah sam pomislila na bzaru
    marna, hvala ti na tvojim riječima, lijepo te je imati za prijateljicu
    franice, u potpunosti razumijem što govoriš, moje cure su velike, a ponekad ih tako ugnjavim ljubljenjem i zagrljajima, da im postanem dosadna , sve to vrijeme tako brzo prođe i mame koje su nestrpljive, ljute i živčane ne znaju šta propuštaju, treba ostaviti sa strane sve nepotrebno i uživati u svakom trenutku sa svojom djecom, jer se to vrijeme ne može vratiti
    evo mene danas iznenadila M 26. dc i ubrzala mi odluku, jutros smo se MM i ja samo pogledali preplašenim pogledima, za 10-15 dana bi trebali praviti bebicu, a ja sam već prestravljena i 100 misli mi se vrzma po glavi : da li sam spremna, da li ću biti spremnija za 1-2 mjeseca, da odustanem od svega (to ne želim, ali mi sijevne), kako ću preživjeti prvih 14 tjedana do rezultata? onda se smirujem, planiram prosurfati neke pozitivne misli i zalijepiti ih po kući i samo se mislim "bit će sve ok, bit će sve ok.." ; uf, cure moje drage, baš će mi biti potrebna podrška (ja ovo sve planiram da ću odmah ostati trudna , a i to je upitno, zadni put smo 3 mjeseca ciljali, uf!); no dobro, o tome ću misliti za 10-15 dana ( pod ovakvim opterećenjem ne znam ni hoće li mi se hopsati )
    veliiika pusa Rozi i Špireku

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mandy
    ma samo hrabro po svoju bebicu! ništa te neće biti manje strah za 2-3 mjeseca, zato draga opustite se ti TM i samo se volite, a s tim će doći i plusić pogledaj našu Rozicu, jedna strastvena noć i evo nam malog Špireka
    uvijek mi budu pune oči suza kad čujem da je netko napustio svoje dijete na tako bešćutan način, kad toliki ljudi pokušavaju posvojiti danas bebicu! grozno, ono što je nekima nepotrebno u životu drugi bi život dali da na trenutak osjete... ne volim nikome suditi ali mislim da nikada neću moći razumijeti ljude koji ostave svoje dijete

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ej moje hopsalice
    Ajmo ajmo...Špiro želi društvo pod hitno! Speaking of wich, Pablo kako si?

Jedva, ali JEDVA čekam vaše plusiće! I jesam malo zločesta, ali, meni će biti OVOLIKO lakše, skoncentrirat ću se na vas da ću zaboravit na sebe i vrijeme če proletit

Šalu na stranu, sve mi miriše na puno jesenskih plusića

Ljubim vas cure moje, idem spavat jer me još ona pospanost drži

Ps: sad pogledala, pregled mi je sutra u 14 :shock: :/ Vibrajte molim vas, pomolite se dragom Bogu za nas...samo se nadam da je uz nas i da se sutra neču razočarat!

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

proletit će ti vrijeme, vjeruj mi
    meni je do 20-og tjedna isto sve nešto sporo, a od tada, i pogotovo sad ovi "zadnji" tjedni, toliko lete da se ja ne mogu snači......
    ja za 5 tjedana idem roditi, i ne mogu to još vjerovati........
    konaćno ćemo, aBd, ugledati naše zlato koje čekamo več tri godine......
    u isto vrijeme kad rodim, u 10-om mjesecu, tri godine unatrag, saznala sam da sam trudna sa svojim anđelom

Marna avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bravo, bravo i samo hrabro ira!
    Roza, neka bude kao što želiš - sve najbolje i bebač zdrav!

Znam da su čuda moguća.
    Jer da nije tako, čemu bi se radovali toliko?!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mene moja viroza dokrajčila! uopće nemam glasa, kašljem ko kakav hripavac, nos mi curi, ma baš sam

Rozica , puno
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za sutrašnji pregled! odmah nam javi!
    ja sam sigurna da će sve biti u redu, i da nemaš nikakve brige za sutra! tvoj cervix je savršen, ja to jednostavno znam!

svima šaljem puuuuno
    idem spavati jer ne znam kako ću izdržati sutrašnji dan!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

za Špireka, njegovu mamu i cerviks ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure predivne ste! Grlim vas sve najjaće Hvala vam da mislite na nas, nemate pojma koliko mi to znaći!
    Stigao je dan D...sigurna sam da je sve OK...i kad se vratim doma odmah nakon pregleda, javim vam dobre vijesti.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

roza, mislimo na vas danas

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sretna Rozice

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Roza, budući da je pregled sada, evo puuuuuno
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da sve teče savršeno!

p.s. ja sam stvarno bolesna, ležim kod kuće sa temperaturom, nos mi je začepljen, oči natečene...
    i Koko mi je bolestan, to me boli najviše!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Dok čekamo Rozu ni Bzaricu nismo zaboravili. Puno da što prije ozdraviš.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Rozić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    sve će biti dobro, nadam se da sa svojim mužićem piješ kavu i uživaš u dobrim vijestima

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

...i Koko naravno.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj franica prvotno napisa
    Dok čekamo Rozu ni Bzaricu nismo zaboravili. Puno da što prije ozdraviš.

baš ti hvala franica! a Koka siročića je ugrizao izgleda neki pauk noćas i cijela njuškica mu je otekla, pred jutro je splasnuo ali onda su poiskakali neki plikovi po cijelom tijelu! baš sam se prepala, kaže doktorica da je imao alergijsku reakciju na ubode! mišić mali tako je bio jadan tak sav natečen, a on tako sićušan!

nadam se da će nam se Roza uskoro javiti sa sretnim vijestima!
    ma ustvari sigurna sam da će se javiti sa sretnim vijestima!

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Toliko često škicam ovdje jel ima vijesti od Roze - dobit ću otkaz!!
    Ona se negdje napila od sreće i zaboravila da mi virtualne prijateljice mislimo na Špiru.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo me

Ajme cure...koji kamen sa srca mi je pao! Za sad je sve OK!!!! :D Pregled je prošao super, doktorica extra nježna, nisam ni osjetila! Naredila mi je da mirujem, jer sad dolaze neki malo riskantniji tjedni za nas, ali sve je dobro i nadamo se da će tako i ostat! A nekim čudom, sigurna sam da je Bog imao svoje prste u tom, moja dr iz Dubrovnika i moja dr iz Zagreba su se susrele na seminaru prije par dana i puno razgovarale o meni...sigurna sam da joj je moja dr iz Dubrovnika objasnila sve o mojoj paranoji prema doktorima, bolnicama itd. Danas nismo ni spomenule cerklažu

Onda smo poslušale Špirekovo srčeko koje uredno lupka, ja se rascmoljila...zahvalila Bogu, izgrlila muža i Rozu koji su me čekali ispred, i dojurila sad na forum da vam javim. I hvala vam moje najdraže, što me bodrite i što postojite...ne bi mogla ni pet dana ove trudnoče izdržat bez vas, ne možete ni pojmit koju mi snagu dajete, i samo se nadam da sad kad se zaredate sa trudnočama ja ću moč isto napraviti i za vas

Sad idem malo plakat jer mi se ruke tresu i dobila sam plikove od uzbuđenja

Ps: Bzarice, moja Roza je imala isto nekakav ubod ose prije par mjeseci, prošlo nakon 1 dana, ne brini...on je dosta manji pa možda bude trajalo i 2 dana. Poljubac Kokiću

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Rozice, navijam za tebe i Špiru ko nekada za Ivaniševića na Wimbledonu.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Špiro!! Špiro!!! :D
    Malo su mi se zasuzile oči. Kolega me u čudu gleda....

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jupi
    baš sam sretna što je sve u redu, sad možeš biti malo mirnija....
    mi idemo sutra......
    baš me zanima koliki će mi malac biti.......
    smiješno mi-vele cure neke da su bile sa 31 tjedan i da im je beba 1800g, kao buca, a moj Vito sa 28 tjedana več bio 1400g

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ira kad se sutra pregledavate?

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Roza :D :D :D

ma nisam ni sumnjala u malog Špireka! znaš da su mi pune oči suza! toliko sam sretna zbog tebe!
    Koko je bolje, naspavao se, plikovi se povukli, hvala Bogu pa imamo divnu veticu koja je tako nježna prema životinjama!

ira , za sutrašnji pregled
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da sve bude super!
    p.s. nadam se da je zubić bolje!

svima šaljem šmrkave puse!

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

u 3 smo naručeni, kad obavimo pregled, tražit ćemo da nam pokažu i rodilište, jer ga nismo vidjeli, uvijek smo dolazili samo u zgradu za preglede,a zanima me kak izgledaju sobe i to sve
    zubić je dobro, još je malo utrnut, i još malo imam ljubičastog po zubima ali je dobro, bolje nego prethodnih dana

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure drage hvala vam
    iirraarraa javi nam koliki je medek! I stvarno je velika beba sa 28 tjedana 1400 :shock: malog diva češ roditi
    Bzarice veliki poljubac za ozdravljenje super da je Koko bolje!
    Franice a ana kako je krenulo ne bi se čudila da ovaj mali bude a'la Ivanišević, več me cijelu izlopetao iznutra...ne mogu ni zamisliti što če to bit kad naraste
    Bambus nadam se da je južina kalmala i da se osječaš malo bolje...ja sam znala dane i dane proplakat po tom vremenu, užas! Stvarno da čovjeku po nervima
    Sve vas ljubim i idem leč jer me dan izmorio psihički...ali sve je OK i zato idem spavat sretna

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj Rozić super za tebe i Špireka :D , samo neka on skakuće, bebolinac mali , a ti miruj
    ira kilaža ti je u stvarnosti najčešća uzv greška, iksić tamo -amo , 20dkg gore-dolje; mene je tako gin isprepadao u 30.-om tj. "koliki vam je muž, ooooo, ovo će biti neka velika beba", a ja prvorotka , do doma sam plakala kako ću ja tu giganticu roditi? sa 38+2 beba je bila 3 1/2 kg; i na kraju kad rađaš najvažniji je opseg glave ( a mi smo svi u obitelji glavati )
    bzara brzo nam ozdravi

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma uz kile, i sve ostale mjere odgovaraju za + 1tjedan i 5 dana........neke mjere čak i koji dan više........
    mislim si da mi možda zadnja menga nije bila več u trudnoći

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D za špira :D :D ma nitko nije niti posumnjao da nece bit dobro. :D
    bzara ozdravi nam sta prije!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

roza ova me juzina stvarno satrala, cila sam ajme a jos i menga stigla pa me to dotuklo do samoga kraja. al valjda ce mi sutra biti bolje. isplakala sam se danas za cili naredni misec dana. danas sam se bas dala oduška, i pustila da padaju suze u svih sesnaest, a jadnicak od mm, a bas mi ga je milo bilo, sidia kraj mene i samo me gleda. :/ nista ne pita. mogu vam stvarno rec da mi je drago i da sam stvarno sritna sta imam njega takvoga kraj sebe,

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bambus sve će bit dobro draga! Znam da ču zvučat ko limunada, ali meni jutros neke suze na oći dolaze, baš sad zamišljam kako čete jedna po jedna javljat sretne vijesti, i kako ču čitat svaki dan o vašim trudnoćama...pored zdravlja za mog Špira i želje da nam on stigne sretno, to mi je druga največa želja, odrekla bi se svih svojih snova za sve vaše bebe...ali znam da to neće bit potrebno jer i bez mene svijet se okreče i točno mogu osjetit da če se stvari početi kretati nabolje uskoro. Zato lijepo ti isplači što imaš jer skoro više neće bit razloga za plač. Samo još malo snage trebate skupit i cijeli če se život promjenit

Jutro moje drage prijateljice
    Mandy - moj Špiro glavat na tatu, sve se mislim kako če ta coca izaći

Umro nam prljavi plesać...ne mogu reč da plačem jer nakon svega u životu teško mi zaplakat kad neki glumac umre, al stvarno mi ga žao.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo nešto za ovo kišno jutro, jedan od najboljih filmova IKAD
    http://www.youtube.com/watch?v=6oKUTOLSeMM

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

'jutro!

hvala vam curke na lijepim željama!
    još sam doma, temp. trenutno nemam, čak ni oči više nisu onakve suzne i natečene, sada trenutno kašljem kao da ću dušu iskašljati! ali to je znak da ide prema kraju ovo sve! kaže MM da me nikada nije vidio ovako bolesnu! :/

Rozice, da vidjela sam da je umro Patrick Swayze, i jako mi je žao zbog toga, jer mislim da je otišla jedna izuzetno kvalitetna osoba, a tako prerano!
    šaljem veliku Špireku, pomazi ga i od mene , tete s foruma!
    bambus, imaš divnog muža i ja nekada mislim da mi naše mužiće doživljavmo previše "zdravo za gotovo", treba puno snage i njima u takvim trenutcima a znam da žele biti tu uz nas i biti nam podrška!
    ira, Mandy,i sve ostale cure, šaljem vam veeeeliki
    svima želim da dan bude što bolji!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    odrekla bi se svih svojih snova za sve vaše bebe....
    joj Rozić
    bambus jeste vi u akciji ili si čekala M? mene ova rasturila, toliko da sam se budila po noći koliko me bolio trbuh i leđa ; MM isto ima konjske živce, jer ja i inače plačem na sve i svašta i kad sam tužna i od sreće i kad se sjetim nečeg i kad je neki film (prije neki dan smo se sjetili kad smo prije 15-20 god. gledali E.T.-a u kinu, jedino sam ja izašla sa suzama iz kina- bilo mi žao što se dečko vratio doma i ostavio ekipu na Zemlji ); sad izbjegavam sve što me može uznemiriti : vijesti, drame, posebno obiteljske, ma sve, šteta što nema malo više komedija na TV-u
    meni je isto žao Swayzija , ovakve stvari me podsjete da ni novac , ni slava , baš ništa ne važi kad te se bolest dohvati

pusica Špireku
    cure koliko vi imate godina ? (ako se smije pitati, naravno )
    ja 39--, nekako imam dojam da sam sve debelo prešišala 8)

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

curke ja ću vas pozdraviti sa ovog foruma.........
    ne mogu trpiti nečiju bahatost i bezobrazno ponašanje, a kamoli nečije trpanje riječi u usta, ne da mi se........
    tako da , svima vam šaljem veliki zagrljaj, žalim vam hrpu sreće i da mi sve uskoro budete mamice i najsretnije na svijetu
    ljubim Vas

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj iirraarraa prvotno napisa
    curke ja ću vas pozdraviti sa ovog foruma.........
    ne mogu trpiti nečiju bahatost i bezobrazno ponašanje, a kamoli nečije trpanje riječi u usta, ne da mi se........
    Ira, čitam ponovo jučerašnje i današnje postove i malo sam :? . Ne razumijem čime smo te uvrijedile (ili možda samo ja)? I tko je ovdje bahat i bezobrazan? Trpanje riječi u usta?... zbilja sam najiskrenije zbunjena.
    Ako sam te možda svojim nespretno sročenim postovima uvrijedila - oprosti, nije bilo ni namjerno, ni svjesno.
    Uglavnom, ne moraš nista objašnjavati. Želim ti svu sreću ovoga svijeta.

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ne brini, nemaš ti veze s time.......
    ja samo ne dopuštam da mi netko tako soli pamet.........
    ja sam previše toga prošla i jedva se odlučila na trudnoću od straha, i jedva našla nekoga kome vjerujem.......
    i onda mi se netko tako bahati riječima "vidjet češ kad rodiš", kao da mi se prijeti, ma fuj...meni to ne treba u životu

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

iirraarraa nemoj se živcirat zbog par cura tamo na "onoj" temi. Prošla si previše u životu da te takve stvari toliko uzrujaju. Imaš apsolutno pravo na svoje mišljenje, ignoriraj taj topic al nemoj nas ostavljat A da je grozno kad ti netko kaže to što su tebi rekle, jest...i boli, pogotovo nas...

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma, srest ćemo se mi negdje drugdje

ovo je sekta, to sam znala od početka,samo nisam htjela u to vjerovati, ali ovdje je načelo pljuj, pljuj i samo pljuj...
    to nije lijepo uopće....

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nemoj ići...
    zaobiđi teme koje te uzrujavaju! svaka od nas ima drugačiji doživljaj pojedinog doktora! onaj koji je meni divan ne znači da nekom drugom nije grozan... kužite me što hoću reći! :/

jako ćeš nam faliti ovdje ako odeš, mi smo ovdje ekipa za sebe! i meni je strašno drago da nakon svega što si prošla imaš doktora u kojeg imaš povjerenja, a to je najbitnije!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa
    nemoj ići...
    zaobiđi teme koje te uzrujavaju! svaka od nas ima drugačiji doživljaj pojedinog doktora! onaj koji je meni divan ne znači da nekom drugom nije grozan... kužite me što hoću reći! :/

jako ćeš nam faliti ovdje ako odeš, mi smo ovdje ekipa za sebe! i meni je strašno drago da nakon svega što si prošla imaš doktora u kojeg imaš povjerenja, a to je najbitnije!

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nadam se da ćeš još jednom dobro razmisliti o svojoj odluci, i nadam se promijeniti je! ja se na hrpu tema uopće ne javljam, ali zato ovdje ne prođe dan da nešto ne napišem pa makar samo da vam pusu pošaljem, jer vi ovdje ste mi kao sestre! pa da ustvari mi ovdje nemamo sektu, mi imamo neku vrstu sestrinstva! koju ne ostavljam za ništa!

Rozice , predivno si napisala ovo o snovima! ne odriči se svojih snova najdraža, čuvaj svoje snove pa ćemo ih sve zajedno pretvoriti u javu! najljepsšu na svijetu...

ira, ne napuštaj nas!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj iirraarraa prvotno napisa
    ira ,pročitaj malo na pdf T i sve što ona donosi, čini mi se od str. 12., ne znam više točno i ne želim se vraćati tamo i sve to ponovo proživljavati, jer onda samo plačem, jedna forumašica me tako izgadila nakon najtežih trenutaka koje sam prolazila u životu, pa sam opet ostala; ima nas više koje smo ok i zato vrijedi ostati, preskoči ono što ti ne odgovara i dođi kod nas, mi te razumijemo , meni je drago što sam tu, jer ste mi vi pomogle da sve što sam prošla prođem lakše, utješile ste me i pružile ruku kad mi je bilo najgore , isto tako s vama želim podijeliti i svoje radosne trenutke, jer samo netko tko je prošao najgore zna cijeniti trenutke sreće koji se nekima "podrazumijevaju"
    držite se drage moje

Stranica 7 od 27 PrviPrvi ... 5678917 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •