-
Drage moje,ma ustvari najdraze
Jeste li primjetile kako se polako mijenjamo i mi i ovaj nas podforum na bolje,sve se nekako pokrece na bolje.A pocele smo.....
Prvo nam je roza na jako poseban nacin radoscu upotpunila ove sicusne rijetke u nasoj patnji i unjela novi smisao,sve se polako vrti oko tvoje bebice,i ako nestignem javit se,barem pogledam kako se osjecas,cekam dan kada ces nam otkriti tko je to posebno bice u tebi,kakvo mu ime spremate,kako se ona osjeca u tvojoj busi,i znam draga da si ti ustvari jako sretna,i svi tvoji osjecaji su normalni trebalo je skupiti snage za dalje,i znam da ce sve sjesti na svoje,jednom ce se desiti i taj klik,a do tada samo polako i hrabro.Pa nasa bzara,polako ali sigurno krece prema svome snu da postane majka,koliko li ces radosti samo unjeti u zivot jednog djetea koje ceka da ga posvojite,ogromna je to ljubav,a do tada tko zna cime ces nas sve iznenaditi,i taj tvoj koko je bas sjesan i simpatican onako sicusan,sav je sladak i neodoljiv.A ti...tako njezna imladahna,prosto nemogu povjerovati da se iza toga nevinoga lika skriva zena koja je toliko toga uspjela proci,preko puno gora,preko velikih mora doci ces ti na svoje.Pa draga bambuskoliko li je hrabrosti samo potrebno za krenutu dalje,a ti si u dobrom timu,skupa sa svojim muzem,od srca neka vas prati sva sreca i uspjeh.
Draga tamagoci,sirius,Marsupilami,maremama,mandy,mikka,F idji,draga Zo,i sve druge spomenute i nespomenute hrabrice puno vam hvala ste me nadopunile,popunile,ispunile...od srca vam saljem najveci pozdrav,od srca vam zelim da vam sreca ispuni zivot ma kako god joj bilo ime,da vas prati hrabrost i mir u svim vasim zivotnim nastojanjima za bolje,za drugacije,za ljepse sutra.Sve vas nosim sa posebnom njeznjoscu u srcu i mislima
[/b]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma