-
namjerno povraćanje
imam jedan problem i ne znam što da ucinim, imam djete staro 14 mjeseci i kad nije mani više po njenom ili kad se ljuti kad joj nešto ne odgovara, trpa, ali doslovno trpa ruke u usta i povrati... na početku je to bilo onako lagano i bez povraćanja a sad je skuzila da moze povratiti i odma trpa ruke...
znam da bi to trebalo ignorirat ali jednostavno ne mogu... ne znam što da radim? :? na koji nacin to izbaciti iz navike... inace je super ne place, ne ljuti se nije cendrava za sitnice, jednostavno kad joj je dosadno i kad trazi pozornost onda to napravi ( danas smo bili u setnji i bila je u kolicima i naravno ona je tila van iz kolica, kako sam bila sama s njom nisam je mogla dignut ona ruke u uasta i hop)...
hvala unaprije...
-
"znam da bi to trebalo ignorirat ali jednostavno ne mogu."
Mozes. I moras. Nema druge.
-
joj...moj nećak je na svaki (tuđi) rođendan,na svaku traumu,na povišen glas na ne znam ni ja kaj,namjerno povraćao.mislim da moja sestra nije tome pridavala pažnju pa je s vremenom prošlo.ali dosta je to dugo trajalo,srećom rijetko se dešavalo,ali ipak u periodu od sigurno 3 godine možda i više.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma