Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: namjerno povraćanje

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno namjerno povraćanje

imam jedan problem i ne znam što da ucinim, imam djete staro 14 mjeseci i kad nije mani više po njenom ili kad se ljuti kad joj nešto ne odgovara, trpa, ali doslovno trpa ruke u usta i povrati... na početku je to bilo onako lagano i bez povraćanja a sad je skuzila da moze povratiti i odma trpa ruke...
    znam da bi to trebalo ignorirat ali jednostavno ne mogu... ne znam što da radim? :? na koji nacin to izbaciti iz navike... inace je super ne place, ne ljuti se nije cendrava za sitnice, jednostavno kad joj je dosadno i kad trazi pozornost onda to napravi ( danas smo bili u setnji i bila je u kolicima i naravno ona je tila van iz kolica, kako sam bila sama s njom nisam je mogla dignut ona ruke u uasta i hop)...
    hvala unaprije...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

"znam da bi to trebalo ignorirat ali jednostavno ne mogu."

Mozes. I moras. Nema druge.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

joj...moj nećak je na svaki (tuđi) rođendan,na svaku traumu,na povišen glas na ne znam ni ja kaj,namjerno povraćao.mislim da moja sestra nije tome pridavala pažnju pa je s vremenom prošlo.ali dosta je to dugo trajalo,srećom rijetko se dešavalo,ali ipak u periodu od sigurno 3 godine možda i više.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •