Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Sivanje muskih kosulja

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Sivanje muskih kosulja

Ima li netko iskustva? Gdje? Koliko to kosta?

Znam da ima tih salona po Vlaskoj - sutra cu prosetati i raspitati se, ali voljela bih cuti ako netko nesto zna.

Musko mi ima tanasni vratic pa u kombinaciji s kravatom svi ovratnici lose izgledaju...

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam pitala na par mjesta i dobila odbijenicu. Svi su mi rekli istu stvar; previše posla, ne mogu naplatiti taj trud.
    Nisam znala da je sašiti mušku košulju po mjeri takav problem. :?

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Dok su šivali u jednom salonu u Vlaškoj, cijena je bila oko 700 kn. Potraži za svog dragog košulje u međuveličinama: Ako mu po širini (opsegu) odgovara br 44, a visok je, nmožda će mu odgovarati 88, ili čak 176 (ne dječji nego odrasli broj za jako tanke i visoke). Pitaj u Varteksu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Prosla cijelu Vlasku, od doma do Trga i - nista. Neki jos uvijek siju, ali samo svoju konfekciju. Po mjeri - nitko. Poslali su me u Namu na Trg, no ni tamo nisam nista nasla.

Nama je problem opseg vrata - ako je dobro izmjerio (a cini mi se da nije.. mada, nikad se ne zna), treba mu 29. Najmanja velicina u ducanima u kojima sam bila je 36, sto je isto prilicno rijetko. Na kraju sam kupila neku u Benettonu (svidjela mi se boja, a i cijena je bila neka bezvezarija na snizenju) pa mozda bude ok. Opseg vrata je oko 35-36cm, a velicina talijanski S. Inace nosi kosulje S ili M i sve je ok, ali ne nosi kravatu. S kravatom, koja nam je sad neophodna, nikako ne izgleda dobro kad mu oko vrata zjapi prazno.

Pogledat cu jos u Varteksu - moram priznati da nikad nisam cula za ove brojeve koje spominjes (osim, npr, 176.. ali za djecu). Hvala!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Hmm. Zvuci super!

Ne znam jedino kako da dogovorim posjet njihovih krojaca, a da im ne kupim i avionsku kartu i pribavim vizu.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

A da im posaljes samo mjere?

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kaae - moram reći da ne kontam... a misliš da bi mu bilo bliže u Vlaškoj?
    Na mjeru rade tako da izmjere čovjeka, na mjeru je li... A pošaljite mjere, pa će sigurno oni to napraviti...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imam mjere, samo njega, osobno, nemam tu pri ruci. 8)

Mozda im se javim tamo, ako stignem. Nista vise ne stizem jer, cega god se primim, samo me negdje setaju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •