-
dečko 4 mjeseca, strese se kada piški?!
imam dečka od 4 mjeseca (prvo dijete) i primjetila sam danas da se cijeli strese kada počinje piškiti i kada završi (pobjeglo mu na prematalici pa sam konačno uspjela skužiti zašto se strese tu i tamo). inače je sve ok, normalno se ponaša. zanima me da li netko od vas ima takva iskustva i zašto to rade?
-
i ja sam to primijetila tu i tamo, nije uvijek, ali ponekad se zna dogoditi. ne znam zašto.... sad i mene malo brine. mislim, brinulo me je i prije, ali budući da sam skužila da nije uvijek....M ima 4,5 mj, ali to se događalo već ranije.
-
ma nema tu nikakvog razloga za brigu.
-
i meni se činilo da baš nemam pretjeranog razloga za brigu (jer je sve ostalo ok, ne plače, ne djeluje kao da ga nešto smeta dok piški, ...), ali sam ipak htjela vidjeti da li se to događa i drugoj djeci, pa još ako netko zna zašto se to događa ....
-
Osoblje foruma
Evo i nas malac se strese kad se popiski u pelenu.
-
I moja je to radila! Trajalo je neko vrijeme i prošlo! Čak mislim da se i danas to koji put desi! Nema brige!
-
ok, puno hvala na odgovorima
-
-
ja se i dan danas stresem ako mi se bas dugo pisalo pa se napokon olaksam
-
I moj se dugo dugo tresao kad bi se (mikka!) već popiškio.
Ja se nisam brinula jer imam frendicu koja se i dan danas strese baš svaki put
-
Moji se obojica znaju stresti, ali isto isključivo sa zadnje dve tri kapljice, ne ranije.
-
moj se uvijek strese, a ja ponekad
-
A zato se povremeno tek zna stresti... hvala,otvorile ste mi oči!
Par puta sam to primijetila pa sam mislila da ga to kao malo od zime strese
-
Upravo sam neki dan saznala sto znaci kada se dijete strese. Moja to radi vec dugo, dugo...ali nisam se brinula. Sada bar znam sto je
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma