Results 1 to 4 of 4

Thread: hitno trebam savjet, ugrizla me osa il nešto sl, smijem li ?

Default hitno trebam savjet, ugrizla me osa il nešto sl, smijem li ?

prije sat vremena u dvorištu me ugrizla osa ili nekakvi leteči mrav, na mjestu ugriza mi je naglo pocrvenilo i javilo se pečenje da su mi poskakale sve dlake! brzo sam si namazala flocetom i crvenilo i bol mi se smanjuju! inače imam dečkića od 7 mj i osim nadohrane po preporuci SZO samo cica! dali mu smijem dati normalno cicati? se otrovi insekata ilučuju u majčino mlijeko? Nebu ništa bebi? Bojim se jako

spring's Avatar

Default Re: hitno trebam savjet, ugrizla me osa il nešto sl, smijem

Mene je ugrizla osa kada je moj sin imao svega nekoliko tjedana. Isto sam se jako uplašila i dvojila treba li on zbog toga sisati ili ne.
    Uglavnom nazvala sam patronažnu sestru koja mi je rekla da mu slobodno dam sisati i da taj ugriz ne bi trebao imati učinak na mlijeko. Tako sam i napravila, no moj se malac sutradan ujutro jako ispovraćao-napominjem bio je zaista jako mali. Do dana današnjeg mi nije jasno da li je to bilo zato što se zagrcnuo ili pod utjecajem tog ugriza(ja to danas pripisujem ipak ugrizu). On danas ima 17 mj. i dalje sisa i nikada ni zbog čeg drugog nije povraćao. Inače na ugriz ose,pčele-dobro je staviti blato-to je narodni lijek (mislim da ublažava oteklinu). Eto,ovo je moje iskustvo,nadam se da te neću još više uplašiti. Vi probajte i dalje dojiti,ne mora značiti da će tvoj ugriz imati na njega ikakav ućinak,ipak je on već veliki dečko

Strobery Shortcake's Avatar

Na ugriz meda! Nešto čisto sumnjam da može imati ikakvog uticaja na dojenje, al valjda će se javiti neko pametniji.

Osoblje foruma Lutonjica's Avatar

neki dan me upikla pčela (ili osa), mazala sam kamagelom i najnormalnije dojila