~~~~~~~~~~ za najljepsi trenutak!
laky, sretno!!!Meni se nikada nije iz tvog pisanja činilo da si plašljivija od drugih, baš suprotno, ali ti na glas to kažeš pa se možda čini da je tako. I ja bi imala veliku tremu, pa zamisli upoznat ćeš svoju kćer :D
Bezbroj ~~~~~da bude sve po planu i da nam budeš sretna! Ti, tm i vaša bebica.
laky draga želim ti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za predivan susret s princezicom![]()
![]()
sjećam se kad smo čekali u labosu Lanu, pa transfer...sad je evo prošlo već 9 mj t i zasluženo čekamo upoznavanje sa našim malim....sretno ti draga i drži se jer zaslužila/ste to
![]()
![]()
Laky, sretno draga, bebicu poljubi od svih nas teta RODA![]()
Već sam pisala da sam u zadnje vrijeme plačljiva, ali ova tvoja sretna priča Laky me je ponovno dirnula u moje najveće strahove i želje.... :?
Kako ću jednoga dana upoznati svoje djete...![]()
da li ću biti dostojna da mu budem mama![]()
ali isto tako vjerujem da u svima nama leži neopisiva i bezuvjetna ljubav koju ćemo znati darovati a naša djeca će to znati prepoznati... :D
Sretno i javi nam novosti, a kažu da porod i bol padnu u zaborav kada vidiš svoj smotuljak....![]()
Laky je još u jednom komadu, doktora će danas vidjeti pa će s njim razgovarati, uglavnom sve je još u stanju mirovanju, princeza se očekuje da stigne ubrzo.Bebel prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu laky i što laganiji porod i za naljepši susret sa princezom.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bebel![]()
![]()
![]()
![]()
Laky mislimo na tebe i bebicu![]()
streberice moja draga, zelim ti brz i lagan porod i jedva cekam vidit princezicu![]()
![]()
sad pročitah na trudničkom podforumu da je naša laky rodila carskim rezom
:D :D :D :D :D :D :D i da je sve u redu :D :D :D
odNAJLJEPŠE ČESTITKE novopečenoj mamici i maloj princezi
![]()
![]()
draga laky
iskrene čestitke :D :D :D
jedva čekam još jedan novi avatar![]()
čestitam i ovdje od, a princezici želim veliku dobro
![]()
došlicu
čestitam i ovdje od, a princezici želim veliku dobrodošlicu
![]()
![]()
Kjara prvotno napisa
![]()
S malim zakašnjenjem, Laky, od srca čestitam!![]()
Sad cijeli vaš život ima sasvim nove dimenzije - uživajte u svojoj sreći!
![]()
Uh,ovo je baš dirljivo.Laky,čekamo detaljan opis prvog zagrljaja.![]()
manekencica nam je medena!! jedva je cekam cmokniti ali pricekat cu da prodju vrucine i da se navikne na svijet.
btw danas sam imala exluzivni razgovor sa lu. zakmecila je par puta, a mene je trebalo po podu krpicom skupljati.
curke moje drage
![]()
![]()
Laky, čestitam![]()