... evo otvaram ovu temu kako bih mogla pozdraviti nickove s kojima se nisam dugo postala... ovu temu sam zapravo prepisala s jednog drugog foruma i jako je zgodna za pozdrave kako se ne bi spamale ostale teme....
nadam se da će tema zaživjeti....
![]()
... evo otvaram ovu temu kako bih mogla pozdraviti nickove s kojima se nisam dugo postala... ovu temu sam zapravo prepisala s jednog drugog foruma i jako je zgodna za pozdrave kako se ne bi spamale ostale teme....
nadam se da će tema zaživjeti....
![]()
cao ogla! meni drago da si nam se vratila![]()
Hej Ksena!
... ma nikako se snaći, toliko novih tema i postova, pa sam sva zbunjena, zato sam i otvorila ovu temu da možemo malo čit-čet...
btw bila sam na U2 s otpusnim pismom! haha... žena koja me pregledavala nije se mogla načuditi mojom improviziranom airbagu na stomaku! presmješno... naime stomak sam obljepila ulošcima za ranjene partizane i onda se obavila širokim povezom kako bih ublažila možebitno naguravanje na stadionu, kad ono... ušla mirno i izašla još mirnije nikakvo guranje ni tiskanje, a koncert je bio čisti stress relief...
Dobrodošla natrag, Ogla! Već smo se preplašile zašto si nestala![]()
![]()
Ogla![]()
nadam se i druženju na slijedećoj kavi
Ogla,![]()
i ja se nadam druženju na sljedećoj kavici![]()
ogla![]()
nadam se da si se oporavila, strasno mi je zao sto je tako zavrsilo, ali idemo dalje![]()
Potpisujem i šaljem još jedanfritulica1 prvotno napisa
![]()
Pusa tebi i neka te nazad. Sinoć si me šokirala pričom, još uvijek vrtim to po glavi![]()
![]()
![]()
pa dobar vam dan cure!!!
ma dašta nego se oporavila! imam baš 'lijepe' minišavove - tako ti je to kada te šije žensko -![]()
jedan jajojvod manje i to baš onaj koji je bio lijepo prohodan... sada se nadam jednom atletičaru koji će proći uski perivoj desnog jajnika i šarmirati jajnu stanicu![]()
... vidim online je trenutno 'samo' noca_32 (na ovom podforumu)- pozdrav noca!
pravo mi je super ova tema za pozdravljanje,
ko one stare emisije na radiju![]()
dakle,
pozdravila bih onda cure sa kojima sam se dopisivala
i cure sa kojima nisam
i jos specijalno bih pozdravila sve cure IZbosne
a narocito oglu kojoj ovom prilikom saljem jedno veliko mahanje
![]()
I ja bi pozdravila sve cure sa potpomognute u Dalmaciji koje se više tamo ne javljaju jer su nam zabranili pozdravljanje i vibranje.![]()
![]()
denny ja mislim da smo mi samo line![]()
![]()
![]()
![]()
pozdrav svima, nema me neko vrime jer sadim kupus, mrkvu i ostalo povrce po fejsbuku.
totalna mozdana terapija, ko da imam pravi vrt samo se ne moram ustajati![]()
![]()
buduci da sam bila stvarno PREOPTERECENA novim zakonom i svim glupostima i doslovno svo budno vrijeme provela survajuci o mengelinovicu, ovo opustanje mi triba i nadam se da ne zamjerate sto cu malo biti slabije aktivna
cim se baterije napune, eto me nazad punom snagom![]()
![]()
evo me![]()
čitam i mislim si ovo je čisti chat![]()
i moram vas ključati,jer pravila su takva
znam da imate potrebu "porazgovarati" no postoje i drugi načini npr.
napravite mailing liste i pričajte ili putem pp ili nemampojma kako još no sigurno netko zna
znam da ću sada pasti u nemilost,no ja vam svima šaljem jedan veliki![]()