Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: AS Graco junior mini

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno AS Graco junior mini

Kupil tj. dobili smo kombiniranu (0+/1) AS Graco junior mini i nikako ju ne možemo montirati u auto. Imamo Fiat Punto 2002. i p sve nam se čini da je remen prekratak ili griješimo u nečem. Beba je stara 5 mjeseci (7 kg i oko 67 cm), pa bi ju prebacili iz "jajeta" u novu sjedalicu u obrnuti smjer vožnje, naravno.
    Da li je moguće da sjedalica ne odgovara tipu auta?
    Jel ima netko takvu da nam pomogne savjetom? MOžda ju još možemo vratiti ako se ne može montirati...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa nije mi jasno, ja sam imala baš tu malu as Graco i nije bilo problema s montiranjem. onda sam imala opel corsu, a sad mazdu. sve je bilo ok...

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pkušavamo ju montirati cijeli dan, pa nam se čini da je remen auta prekratak. Jeste ju pričvršćivali s jednim ili 2 remena. U uputstvima spominju "lap belt" i "diagonal belt", a na slici izgleda kao da se sve zakopča sa jednim. U svakom slučaju mi ne uspjevamo nikako.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hm. mislim da je bio jedan, ali je to bilo prije skoro godinu dana da imamo ovu veću...a da pitate u dućanu? remen bi se stvarno trebao moći produžiti...
    s gracom baš nismo imali nikakvih problema...

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj nela08 prvotno napisa
    U uputstvima spominju "lap belt" i "diagonal belt", a na slici izgleda kao da se sve zakopča sa jednim.
    "lap belt" - dio pojasa koji bi, da se njime vezuje osoba, išao preko zdjelice (otprilike)
    "diagonal belt" - onaj dio koji ide preko prsa

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

tak sam i mislila, ali onda je definitivno prekratak pojas u našem autu jer nikako ga ne možemo provući provući kroz sve karikice, a da se može i zakopčati.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Bamsic prvotno napisa
    hm. mislim da je bio jedan, ali je to bilo prije skoro godinu dana da imamo ovu veću...a da pitate u dućanu? remen bi se stvarno trebao moći produžiti...
    s gracom baš nismo imali nikakvih problema...
    pokušat ćemo produžiti remen, jer u dućanu nam baš i nisu znali pomoći.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tak sam i mislila, ali onda je definitivno prekratak pojas u našem autu jer nikako ga ne možemo provući provući kroz sve karikice, a da se može i zakopčati.
    Sad pucam bezveze, dajte još provjerite uputstva, možda ga pokušavate provuči kroz karike i za "lijevi" i za "desni" pojas na autu, ako me razumiješ, pa je zato prekratko?

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa
    Sad pucam bezveze, dajte još provjerite uputstva, možda ga pokušavate provuči kroz karike i za "lijevi" i za "desni" pojas na autu, ako me razumiješ, pa je zato prekratko?
    može biti, jer smo provlačili kroz sve karikice i gornje i doljnje. jel onda treba kroz jednu gornju i obje na doljnjem dijelu sjedalice

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sad gledam uputstva na ovom linku i čini se da ipak mora proći kroz sve karikice
    http://media.gracobaby.eu/manuals/8H98.pdf

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Probajte ovako:
    - stavite sjedaliceu u auto i provuci onaj dio pojasa kod nogica
    - onda odignite od sjedala onaj dio stolice gdje je naslon, na način da naslon autosjedalice približite naslonu sjedala vozila
    - sada provucite dio pojasa koji ide iza "leđa" autosjedalice (sad bi trebao biti dovoljno dug)
    - sada vratite/utisnite autosjedalicu u njen "normalan" položaj

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sve smo isprobali i jednostavno nema načina da se to čudo montira u naš auto. Hvala na pomoći, cure. Nadam se da ćemo ju moći zamijeniti.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sve smo isprobali i jednostavno nema načina da se to čudo montira u naš auto. Hvala na pomoći, cure. Nadam se da ćemo ju moći zamijeniti.
    Ja bi prvo preporučila pregled AS kod Roda (šta sve te cure i momci nisu postaviliiiii) jer nema šanse da je prekratak

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj triplemama prvotno napisa
    Ja bi prvo preporučila pregled AS kod Roda (šta sve te cure i momci nisu postaviliiiii) jer nema šanse da je prekratak
    Jel ima netko ko bi nam mogao pomoći?? Gdje?
    Mi smo iz Kutine. AS mi se čini baš OK, pa mi ju je žao vratiti.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pregled u ZG je bio u subotu i sad neće biti prije rujna, tako da bojim se da od toga nema pomoći.

No, postoji stvarno mogućnost da je pojas prekratak i da se sjedalica ne može montirati. Imao sam osobno nekoliko takvih slučajeva. U toj situaciji ne preostaje drugo nego zamijeniti sjedalicu.

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pričekat ćemo do ponedjeljka, možda nam još nekako uspijemo, ako ne u pon ćemo ju zamijeniti.
    Hvala na pomoći, ak netko ima još kakvu ideju......

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •