Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Helicobacter pylori

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Imam pozitivan nalaz, eh, sad razbijam glavu gdje sam je mogla dobiti.
    Meni su simptomi krenuli negdje ove godine nakon roštiljanja s frendicom. Nismo gadljive pa dijelimo čaše. Sad me lovi panika da mi djeca to ne pokupe, jer su nam i djeca dijelila čaše.
    Ona mi se žalila na simptome slične refluksu, nadutosti, grčevima u želucu i zatvoru puno prije nego sam i ja počela osjećati iste simptome.
    Javila sam se doktorici i vjrv ću dobiti antibiotike, ali što sa tvrdoglavom frendicom koja se samoliječi sjemenkama bundeve i chije i neće obaviti pretrage? Mislim, nije moja briga, ali ne želim da se dogodi da se ponovno zarazim budemo li slavile rođendan djeci pa se žličice i vilice pomiješaju.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pozitivan nalaz, eh, sad razbijam glavu gdje sam je mogla dobiti.
    Meni su simptomi krenuli negdje ove godine nakon roštiljanja s frendicom. Nismo gadljive pa dijelimo čaše. Sad me lovi panika da mi djeca to ne pokupe, jer su nam i djeca dijelila čaše.
    Ona mi se žalila na simptome slične refluksu, nadutosti, grčevima u želucu i zatvoru puno prije nego sam i ja počela osjećati iste simptome.
    Javila sam se doktorici i vjrv ću dobiti antibiotike, ali što sa tvrdoglavom frendicom koja se samoliječi sjemenkama bundeve i chije i neće obaviti pretrage? Mislim, nije moja briga, ali ne želim da se dogodi da se ponovno zarazim budemo li slavile rođendan djeci pa se žličice i vilice pomiješaju.
    Sjemenke koje navodiš jesu zaista dobre za regulaciju kiselosti želučane kiseline no neće joj riješiti bakteriju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •