čestitam Šolama :D :D
Ima dosta beba poznatih iz MPO postupaka. I beba Ivane Banfić je također MPO beba s VV-a
xornela_m prvotno napisa
![]()
:D
Bravo za obitelj Sola!!!!!!![]()
Svaka čast i čestitke!
Izašli su i u novoj Gloriji, s citatom, oprilike, da pozorno prate rasprave o novom zakonu i da ne mogu razumjeti tko to ljudima želi onemogućiti ono najdragocjenije, ma, hvala!
U Novom listu od vikenda Mani Gotovac, na pitanje koji je najvrjedniji ljudski izum odgovara potpomognuta oplodnja jer pomaže stvoriti život!
Mislim da se stvarno javnost i celebrityji stavljaju na stranu contra ovako drakonskog zakona koji cijelu stvar onemogućava.
čestitke od![]()
čestitami hvala
Čestitam sretnoj obitelji:
http://www.24sata.hr/show/vlado-sola...a-maxa/148847/
Hvala im što su opet naglasili da je zakon loš.
Čestitke! Čula sam jutros na radiju i baš me razveselilo :D
Divno... i kao sto napisah prije par dana na vijest o dolasku jedne druge dugo zeljene bebe, i malom Maxu zelim da ga prate sreca, zdravlje i ljubav ravne zelji koja je prethodila njegovom rodjenju. Cestitke mami, tati i velikoj sestri, ali i malenom djecaku cestitke - na odabiru obitelji kojoj ce doci![]()
prekrasno! Bas mi je drago i neka je sa srecom!![]()
Iskrene čestitke Šolama a malom Maxu jedna mala želja: neka ga u životu prate sreća i zdravlje!
Čine se zaista divna obitelj![]()
Čestitke i dobrodošlica Maxu![]()
Naravno i hvala...Nataša i Vlado...svaka takva osuda, koju izgovore oni čiji glas dopire do puno ljudi...znači neprocjenjivo![]()
Bravo Šole![]()
Čestitam i od srca želim dobrodošlicu Maxu i da se mama čim prije oporavi i stigne doma sa bebicom![]()
Hvala im za javni istup i osudu diskriminirajućeg zakona
Cestitam im na bebici Maxu! :D
Hvala sto progovaraju i u ime anonimnih zrtava Zakona!
Bravo Šola!!!!!!!! :D :D :D :D čestitke roditeljima...![]()
Čestitke od srcaza dolazak malog Maxa u obitelj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Puno hvala što se s nama i što javno govorite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čestitam :D