Već ga naveliko komentiramo na drugom topicu!
G e n i j a l n o![]()
Topic "U laži su kratke noge"
Al možda i nije loše ostaviti zaseban topic za Jergovića, zaslužio je![]()
ovaj clanak je zasluzio zaseban topic.
stvarno vec dugo nisam procitala ovako dobar clanak
Naravno, stav da je zametak živo biće je glup, što se vrlo lako može i dokazati tako što bismo na nekoliko dana u zamrzivač strpali nekoliko zametaka i Darka Milinovića. Ako doista vjeruje da je zametak ljudsko biće, Milinović bi morao na ovo pristati, vjerujući da će se, kao i ti zameci, otopiti u živog, zdravog i jednako upotrebljivog ministra.![]()
![]()
![]()
![]()
...živog, zdravog i jednako upotrebljivog... Moram priznat da se ponekad čini da je ministar i proveo neko vrijeme u zamrzivaču. Odumrle mu neke stanice koje bez kisika mogu vrlo malo!
![]()
Predobar članak!![]()
Trebalo bi mu poslati koji mail zahvale![]()
Čovjek nema dlake na jeziku, po dobrom običaju... bit će da ovih dana piše "punom parom", a ovo mu ionako nije prvi tekst o MPO-u.
jako dobro, pogotovo ono o zamrzavanju Milinovićaali i sve ostalo...
Odličan tekst!
Pronašla sam ovu adresu u evidenciji P.E.N. centra, ali neznam je li ispravna:
a.bogisic@gmail.com
Ako je adresa stanovanja točna, moglo bi biti i ovo!
Super tekst, pogotovo ono o smrzavanju ministra.![]()
![]()
Odličan tekst.
A volim i kad se javno udari na HSS- rukama za, a guzicama protiv!
ODLIČAN TEKST!!!!![]()
![]()
Miljenko Jergović BRAVO!
hvala![]()
pročitala jutros
oduševila se!
bravo bravo Miljenko![]()
Jutros svratila na jutarnji, inače ga ne čitam, ali ovaj Jergovićev tekst me osvojio pa sam zavirila. Uz nekoliko besmislenih članaka (npr. u jednom se spominje Džombino ime u naslovu, u tekstu nigdje, već je riječ o (još jednom) kuharskom showu), naletila sam na simpatičnu kolumnu, tema turizam na hrvatski način (dakle, nema direktne veze s MPO-om), a na kraju piše:
"Dok sam se u hotelskom vrtu, tek malčice skupljem od onih betonskih Rubiusovih kocaka, razbuđivala uz free wireless i filter kavu, do mene je doprijela vijest o prijedlogu novog, kriznog poreza. Ako sam se zbog Milinovićevog zakona osjetila silovanom, onda sam se prekjučer osjećala kao da mi je to netko kasnije i naplatio.
Kažem Petri kako mi ne bi bio bed platiti dodatni porez u državi u kojoj me tretiraju ravnopravno bez obzira na spol, seksualno opredjeljenje ili vjenčani list, tamo gdje s tim novcem neće kupiti novog igrača za Dinamo ili graditi još jednu fantomsku bolnicu na periferiji (poligon za pranje love).
- Ma, nema šanse da to prođe. Ljudi će izaći na ulice.
- Koji ljudi, mila - upitala sam Petru sa smiješkom. - Ovi koji spavaju za vrijeme fjake? Teško. Nakon puta u crnu rupu hrvatskog turizma moj posljednji zaključak: dio ovog naroda radije će umrijeti od gladi nego izaći iz hlada.
"
Ovo zadnje se za nas definitivno ne može reći![]()
http://www.jutarnji.hr/j2/clanak/art...,24,,170563.jl
Jelena, i ja sam jutros čitala i smijala se![]()
tvoja imenjakinja dobro piše
Odličan članak :D :D :D :D :D :D za Milenka.
Legenda je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bravo![]()
Danas je Jergović opet iskoristio priliku spomenuti "naš" zakon u emisiji Nedjeljom u 2. Nabrajajući propuste Jadranke Kosor je rekao da je u vrijeme njezinog mandata premijerke izglasan Zakon o medicinskoj oplodnji kojim se praktički onemogućava parovima da dođu do djeteta.
vidjela sam... inače nisam pratila što priča ali čim sam čula MPO odmah sam pojačala tv....Jelena prvotno napisa
šteta da više ljudi to ne spomene i to baš kad nije glavna tema razgovora....
![]()
![]()
![]()
![]()
za gospodina Miljenka Jergovića za njegov članak.
cure, to je stari članak. jergović je bio danas na tv-u
al članak je isto dobar![]()
u današnjem nedeljom u 2 oglasila se Jadranka i traži od Jergovića da se ispriča za izrečene neistinite tvrdnje povezanih s zakonom o MPO jer je za njezinog mandata napokon izglasan zakon koji se dugo čeka i da su prihvaćani amandmani o kojem se lakše dokazuje izvanbračna zajednica i anonimnost donatora te je on izrekao neistine,... mora se ispričati u sljedećoj emisijiJelena prvotno napisa
Da i ja sam gledala zapeo mi rucak dok sam slusala njihove zalopojke.
Jaca nam je jako osjetljiva.....ma ffffuuuufff, grrrrrrr
i meni je zapeo zalogaj u grlu!
Jaco Jaco, pa znaju svi da lažete u svih šesnaest!!! Istina boli, DA DA!
tik-tak tik-tak tik-tak tik-tak tik-tak tik-tak![]()
![]()
![]()
![]()
Da, popravili su zmigavac autu kojemu motor steka. Veliki napredak!fjora prvotno napisa