-
regres, božićnica, dar za djecu
jel nam na kraju, nakon ovih kvazi reformi to pravo ostaje ili ne, molim da mi netko objasni
-
-
pa jel ne piše po novinama i stranicama sindikata da su postigli sporazum, a znam sigurno da su u zdravstvu platili regres
-
I to je tebi neko jamstvo? Čak i da jesu?
Pa državne su službe u 3-4 mjesecu potpisali sporazum da pristaju na smanjenje od 6% i da im se neće dirati u ostala prava do kraja godine?
Vjerujem da će ovaj regres biti isplaćen onima kojima još nije a sve ostalo....
-
nije ništa u ovoj državi jamstvo, ali eto, računi, krediti stižu, spali smo na mrvice od mjeseca u mjesec, imam vss i tražim bilo kakav posao van rh
-
kažem vss jer nemam dosta za kredit i režije i najosnovnije za sina i sebe, zato idem van raditi bilo šta
gadi mi se sve ovo
-
evo u poreznoj je ženi u računovodstvu stigao mejl koji kaže da još ništa od regresa, da nije sigurno da će uopće ići ili koliki će biti.
-
Zvala je danas FINU-u vele da nemaju pojma kad bi reges trebao ići mislim na školstvo. Nitko osim zdravstva koji su dobili regres još 30.06. za 2009. nije isplaćen. I da li će biti. Pitanje je.
Jer kad sam obračunavala plaće regres je uvijek išao uz plaću a ove godine morala sam odvojeno predati obračune. Tak da mije odmah bilo jasno da nebu ništ od toga.
-
Osoblje foruma
ja sam cula da je policija dobila regres
-
skolstvo zadnja rupa na sviralu
-
-
iridana, jesi li ti u školstvu, zdravstvu, ili?
-
tek sam sad vidjela ove smijsne smajlice, a trebali su biti ovi :D, svasta
privatni sektor, odvjetnistvo
-
nama je danas šef kadrovskog rekao da ćemo dobiti regres do kraja mjeseca
školstvo
živi bili pa vidjeli :/
-
odmah zovem stolara da uzme mjere za police, ako dobije policija dobit će valjda i financije!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma