Ja sad to ne znam povecati. :/ Ako kliknem samo jednom na povecalo, mogu citati ali mi se izgubi dio teksta i ne mogu ga vizualizirati. Bas sam smotana.
Ja sad to ne znam povecati. :/ Ako kliknem samo jednom na povecalo, mogu citati ali mi se izgubi dio teksta i ne mogu ga vizualizirati. Bas sam smotana.
Kad povećaš, stranicu može pomaknuti tako da držiš gumb na mišu i jednostavno pomakneš u smjeru koji ti odgovara![]()
jedino ako sam te krivo shvatila pa ne možeš odrediti što ide kojim redoslijedom.. :/
Hvala MaliMimi!
Hvala VL, Sandri, a najveće hvala hrabrim mamama i tatama, onima koji to već jesu ili će biti.
Prekrasan tekst, pročitala sam ga plačući. Tako je lijepo konačno čuti i mušku stranu priče, ono što mi znamo, a drugima očito treba dokazivati - koliko je tu ljubaviTo ne može pokazati i ne smije dokazivati nijedan papir, "dragi" ministre, to je pokazano u svega par riječi: Mi smo jedno; Odeš, a samo misliš na nju; Obožavam ih obje (op. ženu i kćer)... To je Obitelj, "dragi" biskupi.
xxxHvala MaliMimi!
Hvala VL, Sandri, a najveće hvala hrabrim mamama i tatama, onima koji to već jesu ili će biti.
Prekrasan tekst, pročitala sam ga plačući. Tako je lijepo konačno čuti i mušku stranu priče, ono što mi znamo, a drugima očito treba dokazivati - koliko je tu ljubavi Heart To ne može pokazati i ne smije dokazivati nijedan papir, "dragi" ministre, to je pokazano u svega par riječi: Mi smo jedno; Odeš, a samo misliš na nju; Obožavam ih obje (op. ženu i kćer)... To je Obitelj, "dragi" biskupi
Uspjela sam procitati, ne bas sve ali veliki dio. Predivno! Hvala vam svima!![]()
![]()
za sve muževe-malo su mi
krenule.Stvarno je identično kod svakog para koji prolazi kroz mpo.ja se sada pokušavam pri neuspjehu sakriti da ne vidi moj očaj ali me uvijek prokuži.Stvarno su naši muževi najbolji na svijetu(gdje još ima toliko ljubavi?).
Mali Mimi hvala vam i veliko HVALA svima koji su sudjelovali![]()
Jučer nismo bili doma, tako da sam tek sad pročitala članak i ovu temu. Mi smo obitelj iz Kraljevice, Sunčicin tata je jedan od dva pronađena tate
aenea želim ti da se proročanstvo što prije ispuni![]()
(A pet trudnoća i pet spontanih pobačaja - možda medicinski gledano nije isto, ali u okviru svih predrasuda bolje da piše ovako da te netko ne pita gdje su djeca.)
Sad ja pokušavam sebi posložiti tko je sve na slikama i na forumu - nisam povezala tko je Ružica?
Zaboravila napisati najvažnije: Sandra hvala![]()
I mene je dirnulo pročitati ovo o ljubavi, iako sam čula dio tih riječi dok su prepričavane Sandri.Pcelica Mara prvotno napisa
Ponosna sam na MM-a
I sve vas moje hrabre virtualne prijatelje/ice![]()
jedna izvrsna reportaža i fotke, bravo![]()
hvala svima, ponosna sam na naše forumašice
izrezano i sačuvano za buduća pokoljenja
Zaboravila sam jučer napisati hvala svima koji su doprinjeli ovom izvrsnom članku, stvarno je najdirljivije kad pročitaš kako se osjećaju parovi koji prolaze kroz MPO.
![]()
hvala vam![]()
pomislila sam da je to Klara, ali mi nije bilo jasno kako se sunčica zove Darija, Hvala svim curama, tatama i prekrasnoj dječici
bibi, Klara
, aenea
, daria
i ruzicaSB
![]()
prekrasan članaka, tako prirodno ispričan!!!
svaka čast, hvala Sandri i mužu koji je skenirao :D
Sunčica je nick, kao i klara - zato što sam tu uvijek za avatar imala sunce.fjora prvotno napisa
Znači Ružica = ruzicaSB - kako ja to nisam skužila![]()
Ova izjava tate je izjava mog supruga, a ja sam ona ponosna i hrabra zena koja je rijesila dilemu sa Crkvompak prvotno napisa
. Drago mi je da su reakcije na clanak pozitivne i da smo citirani bas onako kako smo govorili sa Sandrom. Hvala Sandri i vecernjem.