Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 71 od 71

Tema: traži se tata

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sad to ne znam povecati. :/ Ako kliknem samo jednom na povecalo, mogu citati ali mi se izgubi dio teksta i ne mogu ga vizualizirati. Bas sam smotana.

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kad povećaš, stranicu može pomaknuti tako da držiš gumb na mišu i jednostavno pomakneš u smjeru koji ti odgovara

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jedino ako sam te krivo shvatila pa ne možeš odrediti što ide kojim redoslijedom.. :/

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Hvala MaliMimi!

Hvala VL, Sandri, a najveće hvala hrabrim mamama i tatama, onima koji to već jesu ili će biti.
    Prekrasan tekst, pročitala sam ga plačući. Tako je lijepo konačno čuti i mušku stranu priče, ono što mi znamo, a drugima očito treba dokazivati - koliko je tu ljubavi To ne može pokazati i ne smije dokazivati nijedan papir, "dragi" ministre, to je pokazano u svega par riječi: Mi smo jedno; Odeš, a samo misliš na nju; Obožavam ih obje (op. ženu i kćer)... To je Obitelj, "dragi" biskupi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala MaliMimi!

Hvala VL, Sandri, a najveće hvala hrabrim mamama i tatama, onima koji to već jesu ili će biti.
    Prekrasan tekst, pročitala sam ga plačući. Tako je lijepo konačno čuti i mušku stranu priče, ono što mi znamo, a drugima očito treba dokazivati - koliko je tu ljubavi Heart To ne može pokazati i ne smije dokazivati nijedan papir, "dragi" ministre, to je pokazano u svega par riječi: Mi smo jedno; Odeš, a samo misliš na nju; Obožavam ih obje (op. ženu i kćer)... To je Obitelj, "dragi" biskupi
    xxx

Uspjela sam procitati, ne bas sve ali veliki dio. Predivno! Hvala vam svima!

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Odličan članak! Hvala svima!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

za sve muževe-malo su mi krenule.Stvarno je identično kod svakog para koji prolazi kroz mpo.ja se sada pokušavam pri neuspjehu sakriti da ne vidi moj očaj ali me uvijek prokuži.Stvarno su naši muževi najbolji na svijetu(gdje još ima toliko ljubavi?).

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mali Mimi hvala vam i veliko HVALA svima koji su sudjelovali

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jučer nismo bili doma, tako da sam tek sad pročitala članak i ovu temu. Mi smo obitelj iz Kraljevice, Sunčicin tata je jedan od dva pronađena tate

aenea želim ti da se proročanstvo što prije ispuni
    (A pet trudnoća i pet spontanih pobačaja - možda medicinski gledano nije isto, ali u okviru svih predrasuda bolje da piše ovako da te netko ne pita gdje su djeca.)

Sad ja pokušavam sebi posložiti tko je sve na slikama i na forumu - nisam povezala tko je Ružica?

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Zaboravila napisati najvažnije: Sandra hvala

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
    Hvala MaliMimi!

Prekrasan tekst, pročitala sam ga plačući. Tako je lijepo konačno čuti i mušku stranu priče, ono što mi znamo, a drugima očito treba dokazivati - koliko je tu ljubavi To ne može pokazati i ne smije dokazivati nijedan papir, "dragi" ministre, to je pokazano u svega par riječi: Mi smo jedno; Odeš, a samo misliš na nju; Obožavam ih obje (op. ženu i kćer)... To je Obitelj, "dragi" biskupi.
    I mene je dirnulo pročitati ovo o ljubavi, iako sam čula dio tih riječi dok su prepričavane Sandri.
    Ponosna sam na MM-a
    I sve vas moje hrabre virtualne prijatelje/ice

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jedna izvrsna reportaža i fotke, bravo

hvala svima , ponosna sam na naše forumašice

izrezano i sačuvano za buduća pokoljenja

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala MaliMimi!

XX

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zaboravila sam jučer napisati hvala svima koji su doprinjeli ovom izvrsnom članku, stvarno je najdirljivije kad pročitaš kako se osjećaju parovi koji prolaze kroz MPO.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hvala vam

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

hvala na skeniranjuu :D

fjora avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

pomislila sam da je to Klara, ali mi nije bilo jasno kako se sunčica zove Darija, Hvala svim curama, tatama i prekrasnoj dječici
    bibi , Klara , aenea , daria i ruzicaSB

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

prekrasan članaka, tako prirodno ispričan!!!
    svaka čast, hvala Sandri i mužu koji je skenirao :D

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa
    prekrasan članaka, tako prirodno ispričan!!!
    svaka čast, hvala Sandri i mužu koji je skenirao :D
    X!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj fjora prvotno napisa
    pomislila sam da je to Klara, ali mi nije bilo jasno kako se sunčica zove Darija, Hvala svim curama, tatama i prekrasnoj dječici
    bibi , Klara , aenea , daria i ruzicaSB
    Sunčica je nick, kao i klara - zato što sam tu uvijek za avatar imala sunce.
    Znači Ružica = ruzicaSB - kako ja to nisam skužila

daria avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj pak prvotno napisa
    Hvala MaliMimi!

XX
    Ova izjava tate je izjava mog supruga, a ja sam ona ponosna i hrabra zena koja je rijesila dilemu sa Crkvom . Drago mi je da su reakcije na clanak pozitivne i da smo citirani bas onako kako smo govorili sa Sandrom. Hvala Sandri i vecernjem.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •