Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: crvenilo i nakon terapije od uboda krpelja

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno crvenilo i nakon terapije od uboda krpelja

evo da ne duljim.prije 3 mjeseca sam imala krpelja ispod potkoljenice i nakon 2 mj. sam naknadno izvadila rilca koja su ostala.potom se počelo širiti crvenilo.odem na zaraznu i dobim terapiju antibiotika i vadim krv na lajm boreliozu i rezultat negativan.dobro... i sad opet crvenilo se širi.pitam dr da li je moguće da taj test zakaže,veli ona ne.crvenilo je i dalje tu.ne prestaje.jel moguće da je neka alergija?sutra idem dr da mi to pregleda i da mi da uputnicu za dermatologa,jer su mi i na zaraznoj rekli da ako se pojavi osip da idem dermatologu.jel ima netko iskustva s tim?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moja kćer je imala problem, krpelj je ušao iza uške pa ga nismo na vrijeme spazili. Kad su ga izrezali u Klaićevoj, već se bio dobrano zavukao. Dobila je terapiju, antibiotik, nalazi ok, no crvenilo je potrajalo nekih 3-4 mjeseca, možda čak i duže, ne sjećam se točno.
    Nije se širilo, no stalno je bio taj crveni čvorić.
    Mazala sam ga povremeno Synopenom, samo tu i tamo.
    Doc je rekao da je OK i da će s vremenom proći, tako i bilo.
    Kažem svoje iskustvo, ti ipak posjeti dermatologa ako se crvenilo širi.

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

meni je to prešlo na list i na dio koljena.i to onak kao da malo prođe pa se pojavi.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

savjetovala bih da konzultirate i aromaterapeuta radi toga,primjericu Zrinku Jezdic iz Aromavita ucilista.aromaterapija moze odlicno rijesiti takve post pojave,brzo i efikasno.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj cisko-kid@net.hr prvotno napisa
    meni je to prešlo na list i na dio koljena.i to onak kao da malo prođe pa se pojavi.
    Ovo "malo prođe pa se pojavi" djeluje kao alergija. Nisam liječnik, no jesam alergičar, na žalost, meni tako bude od uboda ose, pila sam Claritin nakon uboda pa bi prošlo.
    No, to je sve bilo prije par godina, sad bih se prije priklonila savjetu iz prethodnog posta.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

da..bolje s etericnostima no gutati antibiotike,to svakako..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •