-
Koji bazen je najbolji?
U ovih 16 godina kupili smo nebrojeno bazena svih vrsta - malih, velikih, na napuhavanje, s ravnim stranicama, s napuhanim okvirom... I svi su brzo postali neupotrebljivi i uglavnom je malo koji doživio novu sezonu. Da ne pričam o naginjanju ako teren nije pod "vaser vagom2, prelijevanju i sl.
S mora smo došli, a predstoji nam, očito, vruće ljeto i vrijeme je za kupovinu bazena da se lakše izdrži do jeseni.
Zanimaju me vaša iskustva, s kojim ste bili najzadovoljniji? Ima li negdje za kupiti nekih konstruktorskih bazena koji se sklapaju, ono, da su baš skroz čvrste stranice, ljestve i sl. Dosta mi je bacanja novaca na neke jednosezonske, rado bi investirali i u pumpu jer nam se voda brzo zazeleni i zamulji iako dodajemo izosan.
Onaj veliki s pumpom koji se trenutno reklamira nam je ipak preogroman i svejedno mi se ne sviđa sistem napuhanog koluta i gibljivog središnjeg dijela, a potrebno je imati i potpuno ravnu površinu da bi on dobro i sigurno stajao.
Unaprijed hvala na pomoći!
-
Mi smo isto svake godine kupovali po 2,3 bazena jer su se stalno bušili. Ove godine smo kupili onakav kakav ti spominješ i prezadovoljni smo. Stavili smo ga na travnatu površinu koja nije potpuno ravna. Kad se bazen napuni vodom, potpuno je čvrst. Ima tu pumpu, filtar i kupili smo još za to namijenjenu plastičnu čašu u koju se stavljaju tabletice klora, a to vadimo van kad se klinci kupaju.
Nisam sretna zbog tog klora, ali nema drugog načina, bar ubija bakterije, a kad je kupanje gotovo klinci odmah idu na tuširanje.
Pošto ih ne želim voditi na bazene, a obožavaju vodu i kupanje, to nam je bilo rješenje i uživaju.
Nismo kupili najveći, naš je promjera oko 2,5 metra.
-
smajlić, gdje ste ga kupili i koliko parićka ak se sjećaš?
-
I mi imamo ovaj što smajlić spominje, ali veći, promjera 4 m pa možemo i plivat
. Super nam je... osim što se brzo stvori ona ljiga po rubovima, pa treba svako malo mijenjat vodu, što je nemoguće bez pumpe, ali ajde barem je iskoristimo za polit vrt.
Platili smo ga (lani) 450 kn, mislim da su ove godine još jeftiniji jer su stalno neke akcije. Mi smo svoj kupili u Lidla, a i ima ih i u Konzuma, a i po Pevecima i sl. butigama (čega kod nas nema).
Smajlić, a gdje ste vi kupili te čašice i klor?
-
Bazen smo kupili u Konzumu, mislim da je bio oko 249 kn, na akciji. Mi nemamo inače tih problema s "ljigom" koju ti spominješ, zaista ne. Imamo travu koju klinci nose u vodu, al to riješimo sa mrežicom za ribice iz akvarije, pokupimo veći dio.
tu "čašu" za klor smo kupili u Vž u Baumaxu, isto kao i tabletice. Cijene se više ne sjećam.
-
od javnih bazena ne preporucam bazen u utrinama
u bazenu za neplivace najurednije divlja ekipa 14-20 god. potapaju se, prskaju, mlate, igraju loptama
svaki put bar jedan nadobudni otac uci podmladak sto jace bacati loptu a hice ko da je upravo sisao sa vrtuljka pa te lopte pogadjaju sitnu djecu po bazenu
onda moras klipsati po spasioce jer su prezaposleni blebetanjem jedni sa drugima i niko ne obraca paznju na bazen sa neplivacima
mali se bazen zatvara za djecu oko 6 i onda dolazi neka divlja gospodlja koja mahnito fucka ko da je na nogometnoj utakmici da bi istjerala iz bazena sve koji ne idu u skolu plivanja koja krece od 6 (moje dijete ima problema sa senzorskom integracijom i od buke ga bole usi)
iduce ljeto cemo vjerovatno ici nekud izvan zagreba
koliko god nam je super da je bazen natkriven i nema sunca sve ostalo je uzas
-
Meni teta proslo ljeto kupila u Konzumu za 30 kn bazen na napuhavanje 2,60 dugacak i 1,80 sirok cini mi se. Napuhuju se samo 2 velika koluta! Bazen je izvanredan, stanemo i muz i ja i klinac. Ima cep koji otvorim preko noci kad hocu ispraznit vodu, ujutro ga samo operem, napunim i do predvecer je voda idealna.
Poanta; sad je najbolje vrijeme za kupovanje bazena jer su cijene drasticno pale, evo danas u Konzumu bila velika rasprodaja.
Moji susjedi su kupili onaj okrugli kojem se napuhuje samo jedan kolut i kojem ustvari voda drzi stranice (spominjale ste ga gore), platili su ga 200 kn, velik je 2,5 m. Oni su zadovoljni, kupaju se njih dvoje odraslih i dvoje vece djece zajedno, imaju filter pa im voda drzi 3-4 dana.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma