Znam....malo sam pogledala onu američku stranicu ali svejedno još se baš puno nezna jer valjda nije bilo slučajeva sa trudnicama osim ta jedna u engleskoj i jedna u španjolskoj.
A opet dovoljno je da zarazi nekog od ukučana.....rekla sa suprugu,jer on ide po njega na aerodrom da se par dana nečemo vidjet dok ja ne vidim da li itko od njih ima kakve simptome.Bolje da ja sebe i malu čuvam još ovo malo šta mi ostaje...ali kao da baš mene neki vražiji peh prati..inače da on tako ne živi kraj mene ,ma ne bi ja ni o tome razmišljala.Jer me se nebi baš diekto ticalo..ali šta ne rade nikakve kontrole na aerodromima ili nešto slično?Mislim da ako je netko bolestan ga ne bi trebali pustit u zemlju bez dodatnih pregleda.
Uvijek kad su te neke velike pandemije,uvijek se i ja nađem tu negdje.Kad je bio SARS ja sam morala letit za Toronto kamo je najviše ljudi umiralo..kad je došla ptičija gripa prvi put na vjestima,ja i suprug smo gledali to u kineskom restoranu u Rimu na televiziji dok smo jeli pekinšku patku...ali di baš sve oko mene :?