-
Kaka samo doma,uh
Evo našeg malog problemčića.
Moj mali, 13 mjeseci, kaka krasno i redovito
, čak po 4, 5 puta dnevno, ali samo i samo doma. Nema šanse da se negdje drugdje, pa čak ni kod bake i dede, pokaka. Tijekom dana je sve to ok, a onda kad dođemo doma, siroče napinje se sto na sat, pa se zna i po 3, 4 puta u sat, dva, pokakati, a guza crvena...
Imate li i vi možda sličnu situaciju?
Btw. Bili jučer cijeli dan kod bake i dede, i naravno, pokakao se tek kad smo došli doma, doslovce 5 minuta nakon kaj sam ga spustila u stanu na pazle. Ali cure moje, koju količinu 8)... Rekao MM, ovo je govneco na kojem bi mu i odrasli čovjek pozavidio
-
moje oboje djece kaka jednom dnevno i uvijek kod kuce...nisam to vidila nikad kao problem, dapace, manje presvlacenja vani...
mozda ti uvidas da je njemu to mucno i da bas ceka dolazak kuci...ja nisam imala takav dojam nikada
-
Tratinčica, inače kaka 4, 5 puta, raspoređeno tijekom dana (puno papa, puno se kreće i ima brz metabolizam na mamu
), a kad smo negdje, tek kad se vratimo doma, i to više puta u kratkom vremenu. Ne bi pridodavala pozornost tome da kaka jednom dnevno. Kada bi bilo to u danu nije bitno.
Naravno da je prednost što je manje presvlačenja vani, al to mi stvarno nije bitno.
Otvorila sam ovu temu ne bi li mi netko možda pomogao kakvim savjetom. A tražim savjet naravno zato jer sam osjetila da je mom malom to, baš kak ti kažeš, mučno.
-
Osoblje foruma
ja ti predlazem da mu omogucis da se ujutro pokaki u kahlicu ko covjek. imam dojam da kaki vise puta po malo zbog toga jer je nezgodno kakati u pelenu. moji oboje kakaju ujutro, iskake sve sto imaju i cijeli dan su mirni.
-
Nikad nije kakao po malo, kaka više puta i svaki puta oooobbbillatto
-
Ako te mogu utjesiti, i moj Ian kaka samo doma. Ide vec godinu dana u vrtic i jos nikada nije kakao tamo. A kaka svaki dan! Isto je kad ide kod bake (a obozavaju se). Mislim da mu je sram kakati na drugom mjestu jer kad kaka doma, krije se i od nas. ili nas tjera van iz Wc-a. Mislim da nije nisto strasno.
-
Ljudi moji, ja imam 29 godina pa "kakam" samo doma
Moj maleni isto tako, iako se nekoliko puta znao pokakati i vani kad baš prigusti, tj. kad ga dugo nema doma.
Ne vidim tu neki problem. Ako ima neki ustaljeni raspored kad to obavlja - moj L. obično kaka ujutro poslije doručka i još jednom poslije popodnevnog spavanja - potrudiš se da u to vrijeme budete doma i nema problema.
-
G isto kaka samo doma i sad i kad je nosio pelene.
Doduše znao je koji put i kod bake i dede to obaviti, al tamo je kao doma pa :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma