-
Mislim, mozda gresim daje priroda dosta toga uredila sama.. Smatram da je integralna namirnica 100x bolja jer je izbalansirana..
Jeste da mozda dete bude vise zilavo a manje "naduvano"..Nemojte odmah da se hvatate za ovo naduvano.., da objasnim.. Nije valjda cilj nabiti samo masu pa i ako je ona prazna (dete svo u krofnicama da ga stipkas).
Istina jeste da je svaka zitarica razlicita i da svaki organizam ima svoje potrebe.
Psenica je danas skroz hibridna (osim spelt-a) i generalno teska itd.. Kukuruz je skoz u jednu krajnost, tezak za debelo crevo itd.
Heljda je nabijena sa puno energije..
Samo pravilno balansirati i slusati svoje telo..To vazi za svaku ishranu, za koju god se odlucimo.
Ja imam 99% vegetarijansku ishranu sa makrobiotickim osnovama. Onaj 1% je da ne bi bila freak i da bi mogla da se druzim sa drugim ljudima (nazalost toliko o tome da li mesojedi napadaju veg. ili obratno)...Ipak, se to zavisi od coveka..eto ja volim i mesojede i vegetarijance i svi su mi divni prijatelji (ispalo je kao da volim da ih jedem :smajli crko od smeha
. Prijatelji mesojedi imaju uvek isto pitanje: -"Da li jos uvek ne jedes meso".
Ja volim da kazem da je to u svakom slucaju moj eksperiment i da za sada nemam smetnje a kasnije cemo da vidimo da li sam bila ja u pravu ili oni.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma