Naime, par dana prije nego se L prehladila, ja i mm smo primjetili u njenoj desnoj nosnici nešto poput skorene sline, ali je imalo čudnu žučkastu boju i maleni trag krvi. Ispirala sam nosić čistom fiziološkom. Tada sam primjetila da je ustvari to skoreno kao gnjoj od inficirane rane, a koliko me pamet služi mislim da se bila ogrebala na sam rub nosića. U međuvremenu dok se to sve odvijalo prehladila se i ta nosinica se smanjila znači otvor nosnice je bio manji u odnosu na onu drugu.
Otišli smo odmah u nedjelju navečer u dežurnu pedijatrijsku ambulantu i dr. je dala mast Tobrex (inače za oči) i rekla da se malko inficirano i da nije ništa, da mažemo par dana.
Od nedjelje navečer mažemo i nema više niti traga ikakvog gnjoja ili bilo čega, osim uobičajene sline od prehlade, ali mi je ta nosnica odnosno otvor nosnice i dalje nekako manji u odnosu na drugu.
Na redovnom pedijatrijskom pregledu sam spomenula to pedijatrici (novoj moj stari pedijatar je otišao u mirovinu) i ona je pogledala, kao rekla da nije ništa zabrinjavajuće i da se možda malo nadražila sluznica.
Ne znam zašto ali mene to brine![]()
L je samo prehlađena, curi nos, bez kašlja i drugih simptoma, sutra idemo za svaki slučaj vaditi bris nosa jer joj često curi nosić.
Stalno gledam nosić i jednostavno ne kužim zašto je ta nosnica manja![]()
Je li itko imao ikakva slična iskustva???
Možda se udarila??? :/
Da je neka infekcija pa bilo bi samo gore, ne bi bilo bolje što se tiče gnjoja i ranice.