Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Nešto s nosićem

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Nešto s nosićem

Naime, par dana prije nego se L prehladila, ja i mm smo primjetili u njenoj desnoj nosnici nešto poput skorene sline, ali je imalo čudnu žučkastu boju i maleni trag krvi. Ispirala sam nosić čistom fiziološkom. Tada sam primjetila da je ustvari to skoreno kao gnjoj od inficirane rane, a koliko me pamet služi mislim da se bila ogrebala na sam rub nosića. U međuvremenu dok se to sve odvijalo prehladila se i ta nosinica se smanjila znači otvor nosnice je bio manji u odnosu na onu drugu.
    Otišli smo odmah u nedjelju navečer u dežurnu pedijatrijsku ambulantu i dr. je dala mast Tobrex (inače za oči) i rekla da se malko inficirano i da nije ništa, da mažemo par dana.
    Od nedjelje navečer mažemo i nema više niti traga ikakvog gnjoja ili bilo čega, osim uobičajene sline od prehlade, ali mi je ta nosnica odnosno otvor nosnice i dalje nekako manji u odnosu na drugu.
    Na redovnom pedijatrijskom pregledu sam spomenula to pedijatrici (novoj moj stari pedijatar je otišao u mirovinu) i ona je pogledala, kao rekla da nije ništa zabrinjavajuće i da se možda malo nadražila sluznica.

Ne znam zašto ali mene to brine
    L je samo prehlađena, curi nos, bez kašlja i drugih simptoma, sutra idemo za svaki slučaj vaditi bris nosa jer joj često curi nosić.

Stalno gledam nosić i jednostavno ne kužim zašto je ta nosnica manja

Je li itko imao ikakva slična iskustva???

Možda se udarila??? :/
    Da je neka infekcija pa bilo bi samo gore, ne bi bilo bolje što se tiče gnjoja i ranice.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Imate li kakav savjet :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Možda je nagurala nešto unutra pa ima stalni edem sluznice kao posljedicu toga.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A mozda jednostavno ima razlicite velicine otvora nosnica al si tek sad skuzila?

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa
    A mozda jednostavno ima razlicite velicine otvora nosnica al si tek sad skuzila?
    Nema, sigurna sto posto.

Ajde sjela sam i pokušala malo razmisliti. Znači od desetog mjeseca njoj skoro pa stalno curi nosić. Recimo počelo je u listopadu i trajalo mjesec dana pa stalo neko vrijeme pa opet i evo sada treći put. Taj nosić nije začepljen koliko ja vidim, noću spava i nikad se ne budi sa začepljenim nosićem. Jedino što zna kihnuti.
    Mislim da možda može biti i alergija. Ipak imamo psa u kući i zaista mislim da bi bilo najpametnije sutra izvaditi bris, isključiti eventualne bakterije i nakon toga odmah u ORL specijaliste.

Ipak ću krenuti s pretragama, ona ima samo trinaest mjeseci i ne želim se igrati s tim stvarima, pa neka nije ništa, ali neka je specijalista pregleda i kaže mi da nije ništa.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kopiram sa duple teme koju sam obrisala

Citiraj Marija_CH prvotno napisa
    nemoj se plasiti, mozda zaista nije nista. I sama sam takva, samo zagledam u M. i non stop nesto umislim,kao nesto ne stima) odem dr. pa me vrate...( sgurno vec vele kako sam "skrenula" sa pameti)

nadam se da ce bris biti uredan i da nije nista. Ljubi puno mali slatki nosic

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •