Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Molim savjete za poklon.... HITNO ! ! !

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Molim savjete za poklon.... HITNO ! ! !

Naše molo kumče ima za tjedan dana šesti rođendan,
    curica ima svega pa mi je stvarno teško odabrati neki poklon za nju,
    a voljeli bihsmo joj pokloniti nešto lijepo / korisno / zanimljivo........
    (iznos do nekih 300/400,00kn...)

Molim lijepo savejte....

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pa zar nitko?!

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

A da joj uzmeš poklon bon za neku dućan pa si curka sama izabere što joj se sviđa?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

role?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ako se dijete služi računalom, dolaze u obzir:

Bulajine glazbene igre (Orašar, Čarobna frula, 4 godišnja doba) ili neki interaktivni cd-rom s djelima I.B. Mažuranić. DOlaze u obzir i druge igre za računalo (SUnčice i slično - ima toga sada...)

Dječji synthesizer ako voli glazbu...

Moj sin je za 6. rođendan zaželio i dobio mp3 player, ali to ovisi da li dijete ima smisla za tehniku (moj stariji ima, prijateljičina kćer također,
    mlađi u toj dobi pojma nije imao...Treba poznavati dijete).

Set za krojenje i šivanje (ako tako nešto postoji, a ako nema, ne bi bilo teško formirati kutiju s krpicama, škarama, koncima, jastučićem za igle i jednom golom lutkom).

Hlapićev set za likovni ako dijete voli crtati (to je za školu, ali mislim da nije prerano). Kutija dimenzija A3 x 10 cm i unutra sve vrste bojica, plastelin, tuš, glinamol, paleta... Ima u većini knjižara, to je TOZ-ovo.

Spomenar

Set ljetne odjeće + badić + japanke

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Ako se dijete služi računalom, dolaze u obzir:

Bulajine glazbene igre (Orašar, Čarobna frula, 4 godišnja doba) ili neki interaktivni cd-rom s djelima I.B. Mažuranić. DOlaze u obzir i druge igre za računalo (SUnčice i slično - ima toga sada...)

ovoga se uopće nisam sjetila, pošto su moji još malo pa se ne snalazim sa poklonioma za ove veće....

hvala i ostalim curama na savjetima,
    role ima,
    poklon bon kupili za prošla dva rođendana ( )

nego, di se mogu kupit te igre? :?

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jel ima ko kakvu ideju za 4-godisnjakinju?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sunčica ima u svim većim knjižarama... Na primjer, vidjela sam ih baš prekjučer u velikoj Naprijedovoj knjižari na Trgu bana Jelačića odmah iza tramvajske stanice (u podrumu, ima nekih 6-7, moji sinovi su gledali koje još nemaju, ali za šestogodišnjakinju treba početi sa brojkama i slovima). Mislim da ih u Algoritmu isto ima, zapravo skoro u svakoj. Čak ih zna biti i po kioscima - gle ovo:

http://www.tisakmedia.hr/filmovi/obr...cica_u_prirodi

Glazbene igre sam isto vidjela po knjižarama, a može se i online naručiti pa dobiješ popust (tako smo mi naručivali, ali to je bilo prije 2-3 godine, baš kad su moja djeca bila u toj dobi):

http://www.bulaja.com/

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    jel ima ko kakvu ideju za 4-godisnjakinju?
    Klasika je bicikl i romobil, ali to većina djece dobije od roditelja...

Ja imam dečke, ali u toj dobi moji (i prijateljica iste dobi) su obožavali plišane igračke, što veće to bolje, a mi ih nismo rado kupovali... To su naručivali bakama, dedi i ujaku... Ni danas ih ne daju iz kuće...

Od edukacijskih stvari, zakon su bile Pikove priče (slikovnice, interaktivne slikovnice sa zvukovima i glasovima i priče na cd-u).

Eh,da... U toj dobi sam im kupila set alata za vrt (3/4 veličine, ali pravi metalni s drvenim drškama - štihača, lopata i grablje... Nešto je još na životu.) To pali ako dijete živi u kući s vrtom. Moji bi još dodali tačke i kanticu za polijevanje - to su nas sve užicali...

Baka im je u toj dobi kupila šarenu drvenu ljuljačku na konopcima, to je isto bilo zakon. I danas bi je koristili, ali su prerasli i NE DAJU da je nekome poklonimo.

Moj mlađi sin je nekako u to vrijeme počeo obožavati kuhanje, pa smo mu nabavili garnituru kuhinjskog posuđa. Bila je kvalitetna i zgodna, pa smo je dali u vrtić kad je trebalo napraviti mjesta za školske knjige.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Komadić zlata.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mi smo nedavno curici za 4rođendan kupili prekrasnu posteljinu za krevet,
    izabrala je Medo winnie pooh,
    baš prije rođendana su joj uredili sobicu pa mi se to činilo kao super poklon,
    kupili u Lesnini za nekih 250,00kn...

baš ću pogledati te cd-e.....

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja najradije pitam roditelje imaju li kakvu ideju, budući da djeca danas puno toga imaju da ne kupim duplo.
    Ako biram sama, volim izabrati neke knjige, bicikl i slična prijevozna sredstva su mi također dobra ideja.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

cure, hvala svima na savjetima

kupila sam zlatni privjesak, lego komplet i slagalice u parovima. mozete pretpostaviti, nije impresionirana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •