-
Škrinja iliti zamrzivač
Mi bismo kupili,pa jel netko od vas možda zadnjih dana kupovao i našao neku povoljnu? One skupe troše malo struje,jeftine troše više struje,a u konačnici za 54 godina sve to dođe na nulu... Eto malo smo neodlučni,pa savjet dobro dođe
-
Mi smo znali uzeti rabljeno nešto od bijele tehnike, a odlično ili pak novo (ne znam preko kojih šema) od jednog majstora koji drži privatno dućan, kod kojeg mi tako naručimo i kupimo što nam treba (hladnjak, škrinju, šporet).
On nam doveze doma.
Danas ti je pun oglasnik, ljudi prodaju bijelu tehniku novu neraspakiranu u pola cijene.
Baš smo se grizli kako smo u Bauhausu kupili istu grijalicu duplo skuplju nego u Oglasniku.
Kad smo kupovali u dućanu (malo više toga jer smo u useljenju) , uzimali smo A klasu što manje troši, no malo jeftnije marke i dosad je sve bilo OK.
Onda smo u Plavom oglasniku skužili da se masu stvari zna naći.
Možda nisam od neke pomoći
, al trudim se, možda je neko baš friško kupio pa ti se javi.
-
Hvala Nena-Jabuka, gledala sam u oglasniku,ali nema niš baš novoga.Ove stare rabljene ne bih, jer je mojoj frendici stara škrinja radila velike troškove za struju,pa sam malo skeptična,a ovak na novo ipak dobijemo i garanciju 2-5 godina, ovisno o proizvođaču...
-
I mi se spremamo kupiti novu škrinju. Prvo smo jednu dobili, požderala milion struje (jer su miševi požderali izolaciju :shock: ), onda smo kupili polovnu i sad i ona guta struju, njih dvije su već "pojele" bar jednu novu! Mislim da ćemo uzeti A klasu, Gorenje, nekako smo računali da je razlika u cijeni približna razlici u potrošnji ( sa sadašnjom cijenom struje), ali imaju i 5 god jamstva, dok većina drugih sa sličnom cijenom ima 1-2 godine.
-
Jučer smo kupili Vivax u Mercatoneu za 1899 kn.Godišnja potrošnja struje cca 245 kw,garancija 2 godine, ima 6 ladica.Ista Quadrova sa 3 god garancije troši 350 kw godišnje.Ljubazni gospodin mi je tamo objasnio da na škrinjama nema neke umjetnosti, da jedina stvar koja se na njima može pokvariti je termostat, koji košta 60 kuna,tako da smo eto kupili najjeftiniju ladičarku,a koja troši kao Candy zamrzivač, koji je 1500 kn skuplji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma