Cestitam, laky! Konacno si licem u lice sa svojom dugoocekivanom princezom... Ljubi je i mazi i uzivaj u svakom trenu... :D :D :D
Cestitam, laky! Konacno si licem u lice sa svojom dugoocekivanom princezom... Ljubi je i mazi i uzivaj u svakom trenu... :D :D :D
csetitke roditeljima na princezi :D :D
čestitke odsretnim roditeljima i dobrodošlica malenoj princezi
![]()
Pridružujem se kolektivnom veselju i čestitam na djevojčici! :D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
laky, cestitam vam od srca na rodjenju vase curice!![]()
čestitam od srca :D :D :D i želi malenoj princezi dobrodošlicu na ova svijet![]()
![]()
CESTITAM na predivnom smotuljku! :D
Uzivajte i veselite se sreci koja ce vas od sad pa nadalje besprekidno pratiti!![]()
![]()
:D :D :D :D :D :D :D![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prekrasno čestitam odPinky prvotno napisa
![]()
Cestitke presretnim roditeljima, maloj princezi svako dobro na zivotnom putu :D :D :D
:D :D Cestitam i ovdje tebi i tm a malenoj zelim dobrodoslicu!![]()
![]()
![]()
Iskrene čestitke tati i mami a maloj princezi želim nježnu dobrodošlicu!![]()
ČESTITAM!!!![]()
![]()
![]()
...čestitke roditeljima i velikamaloj bebici
čestitam draga susjeda,princezi želim mirno i bezbrižno djetinjstvo...
![]()
Draga Laky najljepse cestitke tebi i TM
A maloj princezi velika dobrodoslica
:D :D :D :D
Cestitam odna maloj princezici........Napokon.... :D :D :D
:D :D :D cestitam sretnim roditeljima a maloj princezi zelim srdacnu dobrodoslicu i sretno i bezbrizno djetinstvo. Uzivajte draga u troje![]()
ČESTITKE od![]()
čestitam![]()
![]()
ČESTITAM :D :D :D
Čestitke od srca :D :D :D
Cure su super, bila sam u posjeti kod Laky, princezu nisam vidjela, jer iz prevenitnih razloga ne puštaju unutra da se vide bebice. laky je super, izgleda ok, čak mi je i sestra na porti rekla da je laky prava lafica, odmah sutradan nakon carskog reza je prošetala hodnikom. uglavnom beba jede, spava, pravo su se uštimale u dojenju. laky vas je sve pozdravila i zahvalila na čestitkama. Sutra najvjerovatnije idu doma.Bebel prvotno napisa
Joj mene nigdje velikog slova na početku rečenice, baš sam smotana, kada čovjek čita pomislio bi vidi ove kako je nepismena.![]()
![]()
:D :D :D ma znala sam ja da je naša laki prava lavica, bravo za dojenje, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da što prije dođete kući![]()
![]()
e, a kako se princezica zove, ja malonikako da uspijem naći
Laky je spominjala ime LU ali još ništa definitivno nije rekla.Kjara prvotno napisa
Kjara šaljem ti milion ~~~~~~~~~~~~~~~~ za školski porod i naljepši susret sa malim FRANOM.![]()
![]()
Bebel![]()
![]()
![]()
HVALA vam drage moje,stigli smo doma danas i presretni smo.slikice ć stavii moram smanjiti za avatar .
od prvog dana dojimo odmah nakon CR jer je princeza pokazala zelju stavljala ruke u usta i dojili prst pa smo joj ponudili cicu.istina uhodavamo se još ali ide polako.sve ću vam napisati čim uhvatim vremena.ukratko dr je u viziti pitao jesi jela sto za doručak i kad sam rekla nisam on rekao nemoj idemo na pregled da vidimo treba li anm anesteziolog.vizita bila u 9.00 u 9.10 ja u sali,9.30 princezta dosla na svijet a već u 10.3o sam bila budna i javila curama da sam rodila.
![]()
![]()
![]()
prekrasna je !
Hvala ,stavit ću slike i ovdje čim uspijem smanjiti![]()
Cestitam od srca :D a princezi zelim dug i srecom ispunjen zivot![]()
Curica je preslatka!Uživajte!
![]()
ma stara ti si zvjercica, opet si to dokazala, a lu je secerak totalnilaky prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()