bravo![]()
Jel se zove djevojčica Lu? Preslatka je, čestitke mami i tati![]()
čestitke mami i tati![]()
čestitam mami i tati, uživajte:D
![]()
čestitam od srca :D :D :D malena je pravi bonbončić![]()
![]()
draga Laky,
još jednom congratulations i curicu sam vidjela na facebooku![]()
hvala![]()
evo imamo 20 dana još se učimodojimo i rastemo....
i postajemo svjesni da je ovo sve ipak stvarnoa ne samo san.....
uzivamo jedna u drugoj a tata je već razmazio![]()
draga Laky samo uživajte u svojoj sreći :D :D :D
laky prvotno napisa
![]()
vidi, dvije sretne mame! i ja sam sretna zbog vasArkana10 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
neka laky... razmazi ju do neba.. nisi lagano do nje došla... mazi ju mazi neka bude prava mala razmaženka.... nema veze... kada naraste već ju (kao i moju) sam život izbrusiti...
Dok je malena... treba ih što više maziti![]()
mačkulina,slažem se sa tobom u potpunosti! I ja mislim/znam da ću svoju curicu skroz razmaziti,pa toliko smo je dugo čekaline kaže se uzalud da je cipela postolara šuplja,haha!pa će tako i moje dijete biti razmaženo,potpuna suprotnost onome čemu učim i kako odgajam djecu u vrtiću
Imam neki blagi osjećaj da će tako biti
prekrasno
princeza je duga sada 62 i teska 4500 a mama još uvijek misli da sanja najljepši sanPinky prvotno napisa
![]()
već se smijem mami ,gugučem tati i pustam im da me maze.pa koga bi drugog
![]()
svima vama ogromni![]()
A Milinoviću![]()
![]()
![]()
laky![]()
![]()
A što se tiče sna...ma naj lipše je u roditeljstvu što je svaki dan jedan predivan san![]()
:D :D ,bravo za princezu prekrasnog imena! :D :D
za malecku puno pusa šaljemdrago mi je da je napredna i da priča
moja je prava pravcata brbljivica..svadi se sa medvjedićima, sa zvečkama, svadi se sa svojim prstima.. priča sa dudom.... ma prava pravcata cura
jednom prilikom kada smo bile kod pedijatra do nje je bio muška beba (dva tjedna stariji) i bio je gol kao što je i moja bila gola..
i sad ja njih gledam.... dosada sam mislila beba ko beba nema razlike.. ma ima.... itekako..
![]()
![]()
ON velika glava (glavat).. široka ramena, jak, nabit.. a nožice ko čačkalice
ONA.. sitna glavica, uska ramena ali zato bokovi i guzičetina veeeeeeelika i već puna baby špeka od kojeg će za 15 godina biti celulit![]()
i ja ih gledam bebe obija a već se sa dva mjeseca vidi razlika.....
sad će vidjeti laky kada se princeza stane raspravljati sa tobom... maziti, ali onako ženski (sramežljivo).. ma medene i cure su zakon
ja svoju uzmem u ruke i kuhamo zajedno.. ja joj pričam kako ćemo biti najbolje prijateljice, kako ćemo dečke gledati, kako ćemo zajedno u shopping ići
sretno i baš sam sretna zbog tebe![]()
čestitam od srca! :D :D :D
danas nam je 100 dana a sutra godišnjica punkcije...........ide ide to vrijeme
hvala vam ,a curama koje još nisu dočekale zelim sto prije isti osječaj![]()
![]()